Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
3.6.10 12:35

ahojky
sme doma…vítám nové tváře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 12:43

dočteno nemám…byla sem dnes i u dr..na ko, takmi nabral hcg, v deloze už nic není jen vysoká sliznice a za týden sem přibrala 1,5 kg..opet…ješte mi doznívají prej hormony…takže sem za tu mini stimulaci nabrala 5 kg…mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:36

tak dočteno…

tak kami…do všech center a car..potřebuješ doporučení od gynekologa..samozdřejme jít sama a objednat sama se mužeš ale hradíš si to sama

placení iui..genett..neplatí se..platím jen 30 kč regulační poplatek uzv, leky, injekce pregnyl je zdarma samotne iui taky..pregnyl pícháme doma adá se to v pohode zvládnout

susan..injekce na stimulaci v car dostaneš když ti nepomáhá clostík..výjde te to asi od kolem 2 tis až do 3 tis záleží jak budeš reagovat myslím že jde o memopur..pícháš ho asi 5 dní…jinak iui probíhá stejne.....pokud máš nepruchodnost …nebo jinej problém je lepší ivf

my jsme zdravý co se týká spermii..nás by ivf v gennettu vyšlo s 5 denní kultivací embyií a zamzažením a lepšími léky ..s perem na 12 tis..pokud bych nemrazila píchala obyč injekce.. a mela 5denní kultivacitak kolem 6-8 tis…

lucy…vyšwetření..pio roce..manžel spermiogram..ty hormonální profil+ štítná žláza…po té…nekdo upřednostní laparoskopii..na pruchodnost..pokud ovuluješ..jinej nasadí clostybet…pokud jsi odeslána do car..pak nasleduje kolotoč…krve sppermogramu.....krev je na ..toxu, horm.profil, imunologie , genetika, mutace, št.žláza…pak moč chamydy…

spermio..delaj se v komurce kde má chlap soukromí nikdo ho nevidí je tam okenko v místnosti kam pak zazvoní, nikam stím nemusí, sestry jej nevidí jiní pacienti také ne…v místnosti je křeslo, klekátko pro ženu, video, časopisy, sprcha, umyvadlo, okénko..na skumavku–.....lze to i z domu do hodiny dovezt vezt třebamezi prsy..aby melo telesnou teplotu

a zbytek nevímmmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:37

eri co tvuj popis lapárky byl klystír, punčošky, diazeopánek, utíkaly plyny :lol: :lol: …povídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
3.6.10 14:41

Petro ahoj
Jak ses měla?
Jinak díky za vyčerpávající informace..
Ještě k tomu gennetu a ceníku–když je pak naprd spermio-kolik by to vyšlo?+prodloužená kultivace a lepší injekce..Díky za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
5993
3.6.10 14:45

Předně Peťo je mi moc líto, že jsi musela jít opět na revizi, chceš mi jako říct, že když nemám doporučení od dr. tak si budu vše platit sama? To se jako mám ještě rychle kokotit pro doporučení? Vždyť mi dr. včera popřála štěstí a ví, že tam jdeme, tak proč mi to nenapsala? Kruci, to mi nějak nedošlo. Taky mě napadlo, že bych mohla reagovat na větší dávky Clostilu, jako sestřenice, ale mě ani nedorůstá sliznice. Jinak co se týká lapara, jsem zdrava a průchodná a přítel má taky spermio o.k. Tak snad to vyjde na co nejmenší prachy. JSem fakt zvedava co nam zitra reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:46

prodloužená kultivaceje vždy lepší astojí o 2 tis víc..já to svoje počítala už i stím..jinak pokud je špatne spermio..a jde o jednu spermii..vybranou..má to snad název issic…nebo nák tak tak o 8 tis víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:51

susan jási tam tak trajdala jen s výpisem oz karty od dr a bez doporuča..to sem tam pak musela mejlem poslat abych tam nemusela jet..takže sem také mastila k dr a pak tam..jinak ano musela by sis to hradit sama..a tam to funguje tak že nejdřív musíš projít genetickým vyšetřením..to znamená rozbor rodiny a jejich detí a anamnezy..ten den odber krve..na imuno..genet, trombozy atd…i partner..pak čekáš cca 4-6 týdnu na výsledky..pak te přehodí na ivf kde te vyšetří na první návštzeve…udej uzv..apak chtej doplnující odbery krve moči, popřípade u nás 4 d uzv v menstruaci…hormonální profil ..také v ms, spermio, ..u nás pak lapárka tu sem nemela..od sveho dr…a pak před ivf schválení pojištovny tu už mám..a cytologii od sveho dr.....časove je to pak náročnejší…ježdení nauzv ale dá se to

pokud partner je pryč..kdyždochází k iui na plodný den nebo na ivf…tak se u nich sperma zamrazí..a žena si pak jde sama bez patrnera..nekdo tu psala žemá partnera jen na výkendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie

Petro takže takových cca 20 tis..s blbými spermoněmi. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5993

Do pr… to je byznys.
Peti, myslíš ze bych se mela dostavit jeste za svou gyn. pro to doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:52

kami ano pak te to výdjde na 20 tis…s blbým sperma

susan určitedoporučo jinak budeš platit i ty odbery krve…

jinak tyto centra nedávaj na splátky…takže leda si vyříditpujčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:53

susan ale to doporučo a ceny platí v genettu..nevím jak v ostatních centrechale určite si zavolej a oni ti řeknou co potřebuješ..me teda řekly že nepotřebuju a pak ho po me chtely :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 14:58

a chodím na diskuzi iui…a jedna holčinachodí do jiného zařízení než genett a platí za iui 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
3.6.10 14:59

Pet, volala jsem tam a už mi to nikdo nebere, tak uvidíme zitra když tak to doporuční dodám později:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.6.10 15:02

já ho taky dodávala pozdeji…oni stím počítaj že ho dáš aby si to nemusela platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí