Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenže my už toho máme za sebou hodně. A i Clostilbegyt, ale třeba zrovna tobě pomůže.A budeš ta šťastná a budete hlásit // první měsíc po dobrání:d
A hlavně Kami, ty už jednoho prcka máš, ja nemám nic a už se dlouho nic nedeje:)
No snažíme se 9 měsícu, ten rok předtím nemůžu počítat, protože jsem měla díky štítné žláze špatně nastavené hormony. Včera jsem byla u doktora na prevenci a tak mi navrhl, že když neotěhotním přes léto začneme to na podzim řešit a že to trvá tak půl roku. Mám z toho docela obavy, copak já já to přežiju, ale přítel a odběr spermatu, to teda nevím. Když ho znásilním doma tak to stačí dovézt ke gynekologovi nebo do CARu?
Szan měla sem clostil i vloni..na 3 cykly a nezadařilo se.
Tak uvidíme no..Snad to bude ted naposled a pak na září car..asi ,doufám v to.
Lucy dle mě je lepší to provést bud na gyndošce někde ..nebo přímo v car..ten odběr. Říkaj ,že sice se smí do max 1 hodiny sperma dovézt,ale mě vícero dr řeklo-že to může ovlivnit stav spermatu.Nevím no.
My jdeme ted v červnu na spermio přímo do car-a provedem to tam.Maj prej komůrku ![]()
Tam přítele nedostanu, je to ješitnej chlap to za prvé a za druhé si říkám, že u nás bude problém (po mém přeléčení té štítné žlázy) hlavně v tom, že je doma jen o víkendech. I doktor mi to včera říkal, že se s tím setkává poměrně často. Takže jestli dnes ovuluji jako že mám pocit že jo tak leda, že bych skočila do auta a ujela 400Km nebo skočím jen o patro níž za sousedem, což se mi zdá dosti nevhodné ![]()
Kami, omlouvám se, nějak jsem se nekoukla že už se snažíte kolem 3 roků. Promin. A jak jsi reagovala na Clostík vloni?
Jo Eruš, byla jsem na stehy na gyndě, ale mě operovala moje gynekoložka. A navíc jsem si byla pro papíry do CARu, myslím vysledky vysetrebni ktere uz nam dr. delala:)
Lucy no to je vše o domluvě..
Tak když stím má problém tak hold to spermio doma a dovézt co nejrychleji..
To já mám chlapa doma pořád..až si kolikrát říkám,že by taky mohl někam jet..
A stejně mi to je k prdu,když ovu neprobíhá jak by měla. ![]()
Suzan no reagovala sem o trochu lépe než ted..ovu byla,ale nic z toho.Jenže my měli horší to spermio.A já měla blbou -neléčenou štítku.Takže je možný,že právě kvůli tomu to nešlo–a nejde.Fakt nevím.Ale jsem z toho taky smutná.
Suzan já mám za sebou i jeden potrat samovolny v roce 2007..ale to sem tam nepsala..
Já jsem smutnila od loňského září někdy do ledna pak jsem si řekla že už se nebudu stresovat, nic počítat a pozorovat se. Máma mě vzala k léčiteli a ikdyž to fakt nesnáším musím přiznat že na mě měl dobrej vliv a nebo alespoň mám ten pocit. Sice mě tam málem trefil šlak, když mi dával ruce na břicho s tím, že se mi netvoří folikuly a že on je udělá, ale já mám od té doby pocit, že to fakt pomohlo, protože dlouhou dobu před jeho návštěvou jsem ovulaci nezaznamenala a teď
minulý měsíc bych řekla že jsem ji měla dvakrát jestli je to vůbec možné, třeba si to namlouvám psycho je potvora, ale hlavně jsem začala věřit že se to povede.
Jenže já nebyla těhu ani jednou, ale radši tak, než po roce zapadnout a radovat se a pak o mimi přijít, to bych asi psychicky nezvladla. Toto obdivuji u každé holky.
Můj skoro švára se taky snažili kolem 5 let a pak otěhu a mají dnes již 6 letá dvojčátka, sice to bylo s velkými problémy a první roky byly hodně špatné, ale ted jsou holky v první tříde a jsou už v pohodě. A pomohla lečitelka jak počít, tak poté aby holky žily.
Takže já dost uvažuji nad lečitelem. U kartářky jsem nebyla a mám asi i strach tam jít, nevím zda chci slyšet svou budoucnost a nevím jistě zda věřím, že je toto vubec možné:).
Suzan ti závidím,že už tam jdeš..se máte.