Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
2.6.10 20:10

Suzan ti závidím,že už tam jdeš..se máte. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5993
2.6.10 20:14

Jenže my už toho máme za sebou hodně. A i Clostilbegyt, ale třeba zrovna tobě pomůže.A budeš ta šťastná a budete hlásit // první měsíc po dobrání:d
A hlavně Kami, ty už jednoho prcka máš, ja nemám nic a už se dlouho nic nedeje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.6.10 20:17

No snažíme se 9 měsícu, ten rok předtím nemůžu počítat, protože jsem měla díky štítné žláze špatně nastavené hormony. Včera jsem byla u doktora na prevenci a tak mi navrhl, že když neotěhotním přes léto začneme to na podzim řešit a že to trvá tak půl roku. Mám z toho docela obavy, copak já já to přežiju, ale přítel a odběr spermatu, to teda nevím. Když ho znásilním doma tak to stačí dovézt ke gynekologovi nebo do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 20:17

Szan měla sem clostil i vloni..na 3 cykly a nezadařilo se.
Tak uvidíme no..Snad to bude ted naposled a pak na září car..asi ,doufám v to.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 20:20

Lucy dle mě je lepší to provést bud na gyndošce někde ..nebo přímo v car..ten odběr. Říkaj ,že sice se smí do max 1 hodiny sperma dovézt,ale mě vícero dr řeklo-že to může ovlivnit stav spermatu.Nevím no.

My jdeme ted v červnu na spermio přímo do car-a provedem to tam.Maj prej komůrku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
77
2.6.10 20:28

Tam přítele nedostanu, je to ješitnej chlap to za prvé a za druhé si říkám, že u nás bude problém (po mém přeléčení té štítné žlázy) hlavně v tom, že je doma jen o víkendech. I doktor mi to včera říkal, že se s tím setkává poměrně často. Takže jestli dnes ovuluji jako že mám pocit že jo tak leda, že bych skočila do auta a ujela 400Km nebo skočím jen o patro níž za sousedem, což se mi zdá dosti nevhodné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.6.10 20:28

Kami, omlouvám se, nějak jsem se nekoukla že už se snažíte kolem 3 roků. Promin. A jak jsi reagovala na Clostík vloni?
Jo Eruš, byla jsem na stehy na gyndě, ale mě operovala moje gynekoložka. A navíc jsem si byla pro papíry do CARu, myslím vysledky vysetrebni ktere uz nam dr. delala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 20:30

Lucy no to je vše o domluvě..
Tak když stím má problém tak hold to spermio doma a dovézt co nejrychleji..

To já mám chlapa doma pořád..až si kolikrát říkám,že by taky mohl někam jet.. :mrgreen: A stejně mi to je k prdu,když ovu neprobíhá jak by měla. :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 20:32

Suzan no reagovala sem o trochu lépe než ted..ovu byla,ale nic z toho.Jenže my měli horší to spermio.A já měla blbou -neléčenou štítku.Takže je možný,že právě kvůli tomu to nešlo–a nejde.Fakt nevím.Ale jsem z toho taky smutná.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 20:36

Suzan já mám za sebou i jeden potrat samovolny v roce 2007..ale to sem tam nepsala..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 20:40

Tak a já jdu zkusit ovu test– :srdce:

• Citovat
  • Upravit
77
2.6.10 20:40

Já jsem smutnila od loňského září někdy do ledna pak jsem si řekla že už se nebudu stresovat, nic počítat a pozorovat se. Máma mě vzala k léčiteli a ikdyž to fakt nesnáším musím přiznat že na mě měl dobrej vliv a nebo alespoň mám ten pocit. Sice mě tam málem trefil šlak, když mi dával ruce na břicho s tím, že se mi netvoří folikuly a že on je udělá, ale já mám od té doby pocit, že to fakt pomohlo, protože dlouhou dobu před jeho návštěvou jsem ovulaci nezaznamenala a teď :think: minulý měsíc bych řekla že jsem ji měla dvakrát jestli je to vůbec možné, třeba si to namlouvám psycho je potvora, ale hlavně jsem začala věřit že se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.6.10 20:48

Loučím se, dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 20:48

Dobrou..
Já bych zas chtěla k věštkyni..

• Citovat
  • Upravit
5993
2.6.10 20:58

Jenže já nebyla těhu ani jednou, ale radši tak, než po roce zapadnout a radovat se a pak o mimi přijít, to bych asi psychicky nezvladla. Toto obdivuji u každé holky.
Můj skoro švára se taky snažili kolem 5 let a pak otěhu a mají dnes již 6 letá dvojčátka, sice to bylo s velkými problémy a první roky byly hodně špatné, ale ted jsou holky v první tříde a jsou už v pohodě. A pomohla lečitelka jak počít, tak poté aby holky žily.
Takže já dost uvažuji nad lečitelem. U kartářky jsem nebyla a mám asi i strach tam jít, nevím zda chci slyšet svou budoucnost a nevím jistě zda věřím, že je toto vubec možné:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí