Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sus,ale dokud neovuluješ,tak ji IUI zbytečné,ale v CARu ti dají silnějšíléky,ty prý už gyndař nemůže napsat.A jak jsi brala ten clostík?Kam jsi šla na stehy do nemocnice nebo na gyndu,jdu zítra a nevím kam mám jít.
Suzan já do gennetu libereckýho doporučení potřebuju-psala sem si tam meila a i volala.
![]()
Martinko tak to gratuluji..
Já byla na stezích normálně na gyndě u sester..na sesterně.Ale pak i přímo u operatéra-chtěl mě vidět- ![]()
Suzan k tomu folíku–to si měla na jakym dnu cyklu?????
Já byla na 14 dc a měl 13 mm a taky mi dr řekl,že asi zanikne.Takže ovu možná nebyla.Co já vím.. ![]()
Kami, dnes jsem 13 DC, a dr. mě sleduje asi tak 4 měsíce a nikdy neměl více než 15mm, takže mám problém s ovulací. Ale věřím, že mě budou stačit třeba jen o trochu silnější prášky než je Clostík a pak by mělo stačit jen IUI, pokud budou folíky v pohodě.
A teď jsem zapoměla co jste psali.:)
Suzan prášky už asi nejsou..to už pak jedině iinjekce v car..Gyndoš nic silnějšího nedává-
Jj, Kami, vím že mi gyndařka nedá nic silnějšího, proto jdeme přeci do CARu:). Jsem ale zvědavá kdo mi je bude píchat, ty injekce:)
Našla jsem zajímavou tabulku týkající se užívání léků a jejich vlivu na plodnost.
Je tam i Utrogestan a Letrox o kterých se v této diskusi píše. Řekla bych, že třeba měření BT při úžívání těchto léků nebude asi 100%.
http://www.rodina.cz/…tpreview.asp?…
Jinak jsem taky hledala jestli ten Utrogestan má nebo nemá vliv na ovulaci a našla jsem jen, že u králíků ano ![]()
Eri tak to ani já nevím,že by na to něco bylo.. ![]()
sUZAN sama píchat,,nebo chlap ![]()
Eruš, žádala jsem tě o přátelství tak když tak koukni:).
Pokud jsou silnější prášky tak to by bylo super, a myslíš ze se doplaci a nevíš kolik se platí?
Odpovíte mi prosím jaký je postup při léčbě neplodnosti?
Dejme tomu, že se Vám do roka nepodaří otěhotnět, co poté následuje? Myslím jaká vyšetření atd.
Lucy tak letrox by nám měl dopřávat–ovšem já byla bez hllenu a naopak teploty dole..se asi vymykám.. ![]()
A o utroši a duphastonu to je dle mě pravda ,že maličko teplotu bazalní navyšují.Aspon teda co sem ho kdy brala.
No po roce snažení určitě spermiogram a pak začne dr řešit tebe Lucy.
Lusy, mi teda měli i problém s ms, ale obecně se po roce bere krev holky a kluk jde na spermiogram (buď odeberete sperma doma a do asi hodiny dovezete, nebo se to dá udelat přímo v tom centru) A pokud já vím, tak první co udělá doktor po spermiu, je že nasadí Clostilbegyt. Jak dlouho se snažíte?
A pak už to fičí, 3 měsíce Clostilbegyt a Pregnyl a pak laparoskopie a CAR. Teda tak to bylo u nás, ale jelikož mi nedorůstají obaly vajíček (folikuly), tak je problém jen u mě a proto ten CAR. Jdeme tam v pátek, tak jsem moc zvědavá. A pak napíšu co a jak.