Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Ikulko,gratuluju k potvrzení těhu,já jsem o tom byla přesvědčená,že to dobře dopadne.
Rozbila se mi klávesnice,tak používám windowsovskou,ale je to za trest,budu dneska jen číst,psát až zítra,koupim si dopo klávesnici
jé jé
,alespon jsem zase o něco chytřejší
,chodila jsem do Ostravy do Gyncentra …ale po rozchodu s ex přítelem jsem přestala
Petrusko - na ostravu jsem moc chvály neslyšela, že moc nehledají příčinu a hned tlačí do IVF..
![]()
Eri, to je nepříjemné s tou klávesnicí.. A už se cítíš lépe???
Denčo, dneska je to už všecno v pohodě,nebolí vůbec nic.Zítra ráno jede s klukama k zubaři,budou jim vrtat ![]()
Denčo.....poslali mě na laparoskopické vyšetření,brali mi i stěry ze sliznice a podle toho je u mě vše v pořádku,tam byl problém u ex partnera
Ahoj holky!
Ráda bych se přidala, zda to nevadí. Jsem z Prahy, je mi 31 a také mám starosti ohledně početí. Jsme po pěti operacích s cystama, endometriozou a po jednom zamlklém těhotenství ![]()
Vůbec se nám nedaří otěhotnět, tak už mi posílají do IVF, tak uvidíme, kdy tam vyrazím a zda se do té doby nepodaří.....
terezko vítej… ach jo.. tolik operací!! tak snad se brzy zadaří.. někdy jiná možnost než ivf není.. ale třeba to nebude váš případ! ![]()
Dančo - děkuji ![]()
Nějak se snažím na to nemyslet a věřím, že to přijde. Když ne, tak poděkuji medicíně, že to IVF je ![]()
Ahoj Terez…budu Ti držet palušky,aby jsi se dočkala miminka
Vítám nové snažilky,
tak mně klučina zprovoznil aspoń částečně klávesnici, tak se nedivte, když tam budou občas nějaké nesmysly ![]()
Teda takových operací, to sis už toho taky užila až až, tak přeju brzký úspěch i bez ivf.
ahojte
ikulka tak vidiš ja som ti hovorila že to bude ok - ja ešte srdiečko neviem či mame - na ko idem tento tyžden ak sa podari chlapovi zložiť auto - čosi opravoval a vybral cely interier okrem sedačiek - cely predok do šrobika - no konec. ![]()
čau jerry..
Jsem už zvědavá na na tento týden na tebe..Jak to bude.Doufám,že už srdíčko budeeee ![]()
Holky, koukáte na zázraky života, co o tom soudíte? Já jsem čekala, že to bude teda víc o tom, co a jak se tam dělá v těch centrech a zatím mi to přijde, že je to spíš o tom, kdo s kým spí a nespí, čekala jsem od toho trochu víc, ale sleduju to.
eraguška-ahojky,taky jsem čekala že se tam dozvím něco víc......
jj, přesně tak, no jo, holt z toho zas udělali průměrnej seriál.
Co budete dělat zítra? Já jedu ráno na gyndu, pořád jsem přemýšlela, jestli mám počkat až na KO za 14 dní, ale mám výtok a začíná pálit, tak se tam raději zítra zastavím, jen pro klid mojí duše, přece jen je to krátce po operaci, tak raději zbytečně než pozdě. ![]()