Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
29.5.10 19:16

jj, jedu sama s dětma a autem, dufíka mám doma, tak to bych ani nemusela k dr, ale nevím kdy ho nasadit, stačí až týden po ovu?Potřebuju to posunout cca o týden a mám už jen 10 tbl.

To už je dlouhá doba a jsi si jistá že ti rudoch dojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.5.10 19:19

Nejsem si jistá že dojde, zatím žádný náznak.. beztak zas agolutin… :roll: Stačí jak počkáš 2 dny po ovu, ale můžeš i víc, to záleží na tobě, jak to potřebuješ.. A to pojedeš ty??? páni, sice řídím, ale měla bych strach takovou dálku..
Jsem zvědavá, jestli se Ikul s PetrouL setkají v té ostravě, domlouvaly kafíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.5.10 19:31

Snad jim to vyjde a pak nám to tu hezky odvyprávějí :lol:

jj, pojedu já, jsem zvyklá, jezdila jsem na jeden zátah Děčín - Amstrdam nebo Rotrdam, někdy Belgie nebo Francie a zpět, podle potřeby, taťka je šífák, tak jsem vozila chlapce na loď, tak se toho neděsím.

A kdy se chystáš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.5.10 20:31

Týý jo Eri, tak to si fakt dobrá, tos měla super práci.. tak to se ti nedivím, že nemáš strach..
vůbec nevím, kdy půjdu k dr. pořád doufám, že mrcha sama dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 18:42

Tak od rána nakukuju a nikde nikdo, kdepak všechny jste? Já už mám dětičky doma, tak je po klidu, ale už mi chyběli. Snažila jsem se ještě polehávat, ale už jsem to nevydržela a teď celkem lituju, vrátila se mi bolest ramen a i při pohybu se ozývá bříško, tak manža mě vyhodil s kuchyně a dováří jídlo na zítřek, budeme mít vepřový gulášek s těstovinou, no, já nevydržím a dám si už k večeři, snad ho udržím, už se mi zase houpe žaludek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 18:48

Ahoj Eri, mě teda už naštěstí ramena nebolí, ale bříško mě bolí průběžně stále, ale možná je to fakt ovulační bolest ale kdo ví. Dnes jsme byli v Ikea podívat se na dřezy a drátěné systému do linky a nic jsme dobrého nenašli, tak jsem trochu zklamaná, ze to byla zbytečná cesta do Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 18:56

Susan, koukám, že už tento týden jedete do caru, že? My se s manžou a dr dohodli, že tomu dáme tak 2-3 cykly a pak už nás také pošle do caru, jen ještě nevím kam. Zatím se snažím věřit tomu, že se přece jen poštěstí, hlavně jsem zvědavá, jak dopadne tento cyklus, neb 17DC jsem měla výstelku 17 mm a zvětšenou dělohu, sice mi brali krev na HCG, ale prý těhu to není a tak udělali tu laparku, jenže s Tomíkem jsem taky podstoupila laparo, stejné důvody a hrozně malé hcg v krvi, takže prý mimoděložní a tomu mimoděložnímu už bylo 6 let, dr to dokázali určit až v 6 tt a to jsem musela ležet v nemocnici a čekat co se z toho teda vyklube, tak třeba se to opakuje, jen přemýšlím, kdy jsme to teda stihli nebo se činil ten nahoře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.10 18:57

Ahojky,já tu nakukovala a nikde nikdo na pokec

teda holky já jsem taky po laparce,ramena mě taky bolely,pak na hrudníku a bříško ani ne spíš mě tahaly stehy a pupík cítím doteď

jinak my měli včera velkou oslavu,slavila jsem já a tchán narozky takže to byla akce ve velkým :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 18:59

Zuzi o hrudníku mi ani nemluv, ještě včera jsem se nemohla pořádně nadechnout a ležet jsem mohla jen v jedné poloze, jinak bych se asi udusila, ale teď už jen ta ramena a je to vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 19:02

Ja už su docela v pohodě. Eri a máš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 19:08

Sus,tak s tou naštěstí problémy nemám, ale teď byla asi když jsem byla ve špitále, protože při přijmu mi řekl, že ještě nebyla, sice se divým, mám ji vždy kolem 15 DC, tak buď proběhla v té nemocnici nebo bych nusela mít poprvé anovulák, ale ráno jsem měřila BT a vzhledem k teplotě jsou jen 2 varianty, buď jsem těhu i když to HCG v krvi bylo hodně malé nebo ovu proběhla, jen nevím teda kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.5.10 19:21

ahoj..
Tak tady se akorát chystá bouřka,tak čekám kdy to zas vyhodí net.
Jak jste se měli o víkendu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5993
30.5.10 19:22

Tak to máš velikou výhodu, to já mám asi tak 15 měsíců anovuláky, i proto jdeme do CARu, kvuli silnějším práškům na ovulaci, které mi moje dr. dát nemože. Bohužel, ale zítra se tam stavím a jsem zvědavá co se dozvím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 19:24

Eri, a kde teda máte problém? Proč ti nejde znovu otěhotnět? Jinak držím palce ať jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.10 19:34

to máš Eri dobrý když nemáš anovuláky,já jo,teplotu už neměřím-nemá to cenu a akorát mě to znervozňovalo :think:

a k tomu všemu si myslím že na ten clostík ani nereaguju,takže jsem asi úplně na dvě věci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí