Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak..srustydokáži hodneovlivnitzáleží jak souvelký a jak mocbrání prostupu..apak když by sei povedlo..tak hlaven kdysž sou srusty mužeto být i mimodeložní…já veřím že do dvou mesícu máš//
Petruš děkuji za naději, kéž by to tak bylo.
Kdepak jsou všichni, tady leje jak z konve, jsem doma sama, tak mám naprostý klid, babička si vzala všechny 3 kluky až do neděle, tak si budem s manžou užívat klidných večerů, jde do práce i o víkendu ![]()
PetroL, ležím u počítače, mám ho v ložnici
, udělala jsem si kapučínko tak si tu tak vegetím, dočítám diskuze a popíjím kafíčko, manža před chvilinkou dojel a hned mi utíkal zatopit, abych tu měla teploučko a pak jde udělat slavnostní večeři, tak budu mít i oběd na zítřek, je to super, nemusím nic dělat a ani se na to nějak moc necítím, chtěla jsem umýt nádobí a za chvilku co jsem u toho stála tak se mi začala točit hlava, tak jsem to vzdala, holt si ho musí umýt sám, to on nerad, ale má smůlu, už jsem zase zachumlaná v peřince ![]()
PetroL, bolelo tě po té lapárce taky v krku? Prý je to z intubace, ale nemůžu skoro polikat a nerada bych aby to byla angína, tu jsem neměla ani nepamatuju.
eri taky me bolelov krku to je ste trubky…já jdu do vany neco podelat ješte
Je ahoj, Eri, dle tvého popisu jsi taky po LPS, ja jsem na ní byla včera. Nic mi nenašli a mám jen dva stehy v pupíku. V krku mě taky bolí a jeste mám jakoby zimu na rtu z té hadičky a jelikož jsem měla v papírech že je zřejmá ovulace, tak jsme na to hned doma vlítli. Zákrok jsem měla včera ráno. Dělali jsme to zezadu a opatrně, ale spermijky jsou tam:D. Tak taky věřím. Čípek je takový otevřený, takový jsem ho snad ještě neměla. A s tou stříkačkou bych asi neriskovala, normálně pokud tě to nebude bolet, tak to zkuste, pokud na to manža nebo přítel přistoupí. Jak dlouho se snažíte?
Ahoj Susan, já na lapárce byla ve středu, dneska mě pustili domu a když dělali utz při příjmu, tak pravý vaječník měl plno folikulů a v děloze tekutina nebyla, takže ovu ještě v té době neproběhla, nevím jestli náhodou nebyla ve středu nebo včera, ale v papírech nic o tom nemám, jinak mě odstraňovali srůsty, jen nevím kde
, takže jste na to vlítli hned, jo? No cítím se dobře, tak to asi taky opatrně prubnem
Jinak se snažíme už rok a půl ![]()
Jj, my se taky snažíme 15 měsíců a stále nic. Ale naštěstí mi nenašli vubec nic, tak věřím, že profuk a poštouchnutí pomohlo a třeba se fakt podaří po této jedné rychlovce, ale jsme obědnaní do CARu do Frýdku místku na přístí pátek, tak se docela těším a jsem zvědavá, jak dopadneme:D
Tak ti budu držet palečky, ať to dopadne co nejlíp. A už máte nějaká vyšetření hotová?Manža byl na spermiogramu a má ho na 1, mně už chyběla jen ta průchodnost a ta je v pořádku, tak uvidíme, jestli ty srůsty nedělali neplechu, na KO půjdu příští týden, tak se poradím jak to budeme řešit dál, u něj v ordinaci mi řekne víc, měla jsem tu výhodu, že mě operoval můj gynekolog.
my máme taky vše za sebou, i dva cykly s Clostilbegytem, ale na tem jsem nereagovala, jo a taky mě operovala moje dr. Takže se za ní v utery stavím na vytažení stehů. a konzultaci. Držím palečky. Byla jsi z toho taky tak moc nervozní?
jo, jo, byla jsem nervózní hlavně z toho co najdou a s clostíkem máme za sebou jen jeden cyklus, já zase reagovala až moc ![]()
ahoj, eri tak to je dobře že to máš za sebou, já tento cyklus clostil vynechala a zítra odjíždíme na dovolenou, takže se tady víc jak týden neukážu, ale jsem ráda, alespoń přijdu na jiný myšlenky, počasí sice nic moc, ale to mě nevadí, nemám ráda vedra, nakonec jedem do Liberce-ZOO, aquapark, Ještěd, prachovský skály,..... tak se tu mějte hezky a a´t se vám daří
![]()
goldi, tak se hezky odreaguj a užij si dovču, Liberec je od nás asi 80 km, taky jsme tam tyto atrakce navštívili a byli jsme spokojení, tak si to užijte ![]()