Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petro, hezky hcg roste, to bude určitě v pořádku!!! ![]()
Ikul, kdy jdeš k dr.???
Denčo ahoj
. Já jdu k dr. v úterý, ale půjdu už k novému
, na toho našeho už fakt nejsem zvědavá.
A jak to tobě ubíhá? Za chvíli už bude 6ti týdenní pauza pryč, už se těšíš až to bude zase „naostro“
? Jak dlouho vlastně ještě zbývá?
Ikulko - mám za sebou teprve 2 týdny, ale už pomalu počítám, kolik tabletek ještě zbývá
Stejně ovulku jsem zatím neměla a to už jsem 25 dc, takže mě to aspoň neštve…A ke komu ses objednala??? to se ti nedivím, že už k němu nechceš zpátky! Já doufám, že jak jednou otěhulím, tak se vrátím taky k Maráčkové..
Denčo já jsem myslela, že už máš za sebou víc. No ale tak už jsi skoro v půlce
. Já jsem teď měla ovulku 28dc.
Jo a vzal mě dr. Mičaník
.
Tak to budeš mít dobré u něho.. trochu se divím, protože vím, že nechce brát nové pacienty..
peti - ja som vedela že to pekne porastie ide ti to uplne tabulkovo - len si asi mala ovulku proste neskôr
ahoj.
Petro já a clostík..dnes večer poslední tableta,.A už jako cítím podbřišek.. ![]()
Jinak potichounku gratuluji.. ![]()
Ahoj holky,
Ikul, neboj, slduju a dočítám, jen se mi nějak nechtělo reagovat, dva kluci mi marodili, tak jsem se věnovala jim a na net jsem se dostala vždy až večer a to tu převážně nikdo už není.
PetroL, tak to vyrostlo hezky, držím palečky, ať roste pořád takhle skokově.Teď už to bude dobré.
![]()
Já nastupuju v úterý odpo, do odvouch tam musím být, nechápu, proč tak brzo, ale možná si ještě budou dělat nějaké vyšetření. Nevíte někdo jestli se i na lapárku musím vyholit? Nechci, aby mě holila sestrička.To raději doma, v klidu, sama.
eri teda tak budu na tebe vv uterý myslet abud ráda že deš až na 14 hod..já musela den předem tam bejt do 8 ráno
..a ve středu šup na to a čtvrtek domu…holení..nevím já se holím bežne pořád
..ale jestly si chlupatá tak budeš asi modrá..tak by to asi chtelo ![]()
nebo si vem holítko a udelej si to tam sama..vwe sprše když to budou požadovat
Petro Eri tam myslím musí být v úterý, ale laparo má až ve středu. Je to tak Eri?
No hlavně, ať ti to dobře dopadne a ať najdou příčinu proč se nedaří a může se to začít řešit. Nebo by bylo lepší, kdyby nic nenašli a byla jsi naprosto zdravá
? Každopádně budu držet palec
.
PetroL, já se taky holím, ale ne úplně všechno, ale raději to oholím, jinak taky nastupuju v úterý do 14 hodiny a ve středu jdu na zákrok a ve čtvrtek dom, když to bude bez komplikací.
Ikul, nechám se překvapit, hlavně, ať mám už konečně pokoj a žádné problémy, je to únavné, myslím si , že tam budou nějaké srůsty, jinak si totiž ani můj gyndař neumí vysvětlit ty moje problémy.
ahojky
eri tak já si tam taky nechávám čárečku..nejsem uplnedo hola..takže..i na laparo sem tam mela jen čáru.....no a tu sem si nechala i na císaře..a sestra to vzala tupím strojkem na sucho..tak příšte vím že nacísař a porod uplne holo ![]()
Čauky.
Nám tu sprchlo a začlo vykukovat sluníčko.
Holky já nastupovala na laparku v pondělí ve 14 h.V utery dopoledne zákrok -někdy kolem 12 hodiny,do středy do 10 na Jipce a ve čtvrtek domu.Oholená jsem musela být.Ale nechávám jen pruh.a ten mi nechali normálně. ![]()
Co máte dnes v plánu holky?