Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
21.5.10 10:54

Petro, hezky hcg roste, to bude určitě v pořádku!!! :srdce:

Ikul, kdy jdeš k dr.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.5.10 11:36

Denčo ahoj :mavam: . Já jdu k dr. v úterý, ale půjdu už k novému :dance: , na toho našeho už fakt nejsem zvědavá.
A jak to tobě ubíhá? Za chvíli už bude 6ti týdenní pauza pryč, už se těšíš až to bude zase „naostro“ :mrgreen: ? Jak dlouho vlastně ještě zbývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.5.10 12:16

Ikulko - mám za sebou teprve 2 týdny, ale už pomalu počítám, kolik tabletek ještě zbývá :lol: :lol: Stejně ovulku jsem zatím neměla a to už jsem 25 dc, takže mě to aspoň neštve…A ke komu ses objednala??? to se ti nedivím, že už k němu nechceš zpátky! Já doufám, že jak jednou otěhulím, tak se vrátím taky k Maráčkové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.5.10 12:19

Denčo já jsem myslela, že už máš za sebou víc. No ale tak už jsi skoro v půlce :wink: . Já jsem teď měla ovulku 28dc.
Jo a vzal mě dr. Mičaník :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.5.10 12:32

Tak to budeš mít dobré u něho.. trochu se divím, protože vím, že nechce brát nové pacienty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.5.10 13:05

peti - ja som vedela že to pekne porastie ide ti to uplne tabulkovo - len si asi mala ovulku proste neskôr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.5.10 13:15

petro- nebudu říkat nic, ale doufám s tebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.5.10 13:15

ahoj.
Petro já a clostík..dnes večer poslední tableta,.A už jako cítím podbřišek.. :cry:
Jinak potichounku gratuluji.. :huban:

• Citovat
  • Upravit
5724
21.5.10 19:46

Ahoj holky,

Ikul, neboj, slduju a dočítám, jen se mi nějak nechtělo reagovat, dva kluci mi marodili, tak jsem se věnovala jim a na net jsem se dostala vždy až večer a to tu převážně nikdo už není.

PetroL, tak to vyrostlo hezky, držím palečky, ať roste pořád takhle skokově.Teď už to bude dobré. :srdce: :srdce:

Já nastupuju v úterý odpo, do odvouch tam musím být, nechápu, proč tak brzo, ale možná si ještě budou dělat nějaké vyšetření. Nevíte někdo jestli se i na lapárku musím vyholit? Nechci, aby mě holila sestrička.To raději doma, v klidu, sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.5.10 19:58

eri teda tak budu na tebe vv uterý myslet abud ráda že deš až na 14 hod..já musela den předem tam bejt do 8 ráno :roll: ..a ve středu šup na to a čtvrtek domu…holení..nevím já se holím bežne pořád :nevim: ..ale jestly si chlupatá tak budeš asi modrá..tak by to asi chtelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.5.10 19:59

nebo si vem holítko a udelej si to tam sama..vwe sprše když to budou požadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.5.10 20:22

Petro Eri tam myslím musí být v úterý, ale laparo má až ve středu. Je to tak Eri?
No hlavně, ať ti to dobře dopadne a ať najdou příčinu proč se nedaří a může se to začít řešit. Nebo by bylo lepší, kdyby nic nenašli a byla jsi naprosto zdravá :nevim: ? Každopádně budu držet palec :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.5.10 22:04

PetroL, já se taky holím, ale ne úplně všechno, ale raději to oholím, jinak taky nastupuju v úterý do 14 hodiny a ve středu jdu na zákrok a ve čtvrtek dom, když to bude bez komplikací.

Ikul, nechám se překvapit, hlavně, ať mám už konečně pokoj a žádné problémy, je to únavné, myslím si , že tam budou nějaké srůsty, jinak si totiž ani můj gyndař neumí vysvětlit ty moje problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.5.10 08:11

ahojky

eri tak já si tam taky nechávám čárečku..nejsem uplnedo hola..takže..i na laparo sem tam mela jen čáru.....no a tu sem si nechala i na císaře..a sestra to vzala tupím strojkem na sucho..tak příšte vím že nacísař a porod uplne holo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.5.10 09:29

Čauky.
Nám tu sprchlo a začlo vykukovat sluníčko.

Holky já nastupovala na laparku v pondělí ve 14 h.V utery dopoledne zákrok -někdy kolem 12 hodiny,do středy do 10 na Jipce a ve čtvrtek domu.Oholená jsem musela být.Ale nechávám jen pruh.a ten mi nechali normálně. :mrgreen:
Co máte dnes v plánu holky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí