Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
16.5.10 16:06

No jako víš co-jak si člověk zvykne,tak to je konečná.Jinak jako on je fajn.Jen má ty svý pochody pomalejší.A furt věří ,že to vyjde.
V tom těhu je to pak horší to dojíždění,to máš praavdu.
Jsem sondovala od holek jako tady odsud a řeknu ti,že skoro každá mi řekla at radši dojíždím,že tady ty dr nejsou nic moc.Tak sem pak i četla ty různý hodnocení na znamym lekaři a jako fakt slabota.
A ty gyndr co jako vím a znám v okolí k nim bych asi nešla.Stejně to vidim tak,že mě nějaké to car nemine a zas bude dojíždění.Akorát že asi na druhou stranu a ke mě blíž.Do liberce do gennetu-

A ted mi ještě řekni jakto,že si po 6 těhu a nikde to není vidět???? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12947
16.5.10 16:11

jenže v momente kdy otehotníš ti v car udelaj jen uzv a předaj te k tvemu gyndr

jakmto myslíš že to není videts 6 tehu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.5.10 16:12

Ahoj holky,teda Kamčo ty ji neprovokuj,Petro test je pěknej,doufám že už ti to dobře dopadne a bude vše v pořádku :hug:

Kamčo neboj nebudeš tu jediná,ještě jsem tu já,tak se můžeme navzájem podporovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 16:14

:-P zuzi je to provokaterka že :lol: sem si to hnedka říkala že jeto opice

holky já myslím že všemseto jednou povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.5.10 16:17

Petro sem to myslela tak,že jako když si byla 6 krát těhu,že by si měla dětiček.. :mrgreen:
A hlavně sem to nevěděla.Můžu vědět co se stalo?

zuziš:já mám asi debil nastavení teda..já vidím jen tmu..a jako test když by si mi ho ukazala opravdu ve tmě

• Citovat
  • Upravit
12947
16.5.10 16:19

kamčo jo jo no 7 detiček :cry: ..ale bohateby mi stačily 2…cose stalo najdešv mých deníčcích které najdeš na mem profilu..no tak mám aspon to jedno

Příspěvek upraven 16.05.10 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 16:20

kamči si skus na monitoru ..bejvá to pod obrazovkou zesvetlat..máš to asinastavené na doraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.5.10 16:21

No já to už hledala jednou,když sem k vám na diskuzi vlezla a nemůžu ten tvůj deníček najít.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12947
16.5.10 16:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.5.10 16:30

Jdu číst

• Citovat
  • Upravit
12681
16.5.10 16:40

ahoj, lepší ty deníčky ani nečíst, napsaný jsou pěkně, ale obsah katastrofickej- bohužel :-( jinak jsem včera sejmula srnku autem, naštěstí mě praskl jen nárazník, jinak by mě chlap zabil, máme 3 týdny jiný auto. No co se dá dělat, dávám si na ně pozor, ale tahle byla schovaná v řepce. Jinak zima jako v psírně, ale fasáda na domě je hotová tak mě to těší. Taky už špiním takže jsem utrouše vysadila a čekám až se to rozjede. No a už se těším na léto až půjdu na IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.10 16:42

goldenko teda..ješte žeseti nic nestalo a co srnka už je v mrazáku??? :lol: …meto tomáš donesl kus srnčího domu a pak si to vařil a jedl sám :lol: …já si myslím že pokud pujdešpak na tu laparku a iui že to dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.5.10 17:24

kdepak by byla v mrazáku, jela jsem zrovna do práce a tak jsem spěchala a navíc by jsem ji nedokázala dát do kufru a hlavně jsem se ani nešla podívat jak dopadla, protože mě jí bylo líto a ten pohled by jsem asi ořvala :cry: no jo chudinka, ale je to kráva, stojí u silnice a čeká až pojedu kolem aby mě tam houpla :nevim: naštěstí se mě nic nestalo a auto to odneslo minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.5.10 17:32

No já jsem to viděla dobře tu druhou čárku :palec:

nevim nevím jestli se to povede,vím že se snažíme chvilinku oproti ostatním ale jako kdybych to chtěla vzdát :think: já nevím prostě nevěřím tomu asi tak no

deníčky jsem četla,jsou moc pěkně napsané ale smutné

srnčí jsme měli asi pře dvouma rokama,dělali jsme z toho svíčkovou a mňam to bylo

já pořád čekám na ms,v úterý to bude týden co jsem byla na vyvolávačce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.5.10 17:48

Petro deníček pěknej,ale smutnej..Tak si to neměla jednoduchy v životě.
To já sem s tim svým už 9 let a někdy mi to leze na budku. :jazyk:

goldenko:taky sem se tě hned chtěla zeptat ,zda si ji aspon naložila,ale jak si napsala.Taky bych jela dál-než na ní na chuděru koukt.

zuziš:tak to mrcha teda meškááá,ale zas ne moc dlouho..
a ty už si testovala,nebo tak něco,že si ŠLA NA VYVOLAVAČKU? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí