Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jenže v momente kdy otehotníš ti v car udelaj jen uzv a předaj te k tvemu gyndr
jakmto myslíš že to není videts 6 tehu??
Ahoj holky,teda Kamčo ty ji neprovokuj,Petro test je pěknej,doufám že už ti to dobře dopadne a bude vše v pořádku ![]()
Kamčo neboj nebudeš tu jediná,ještě jsem tu já,tak se můžeme navzájem podporovat ![]()
zuzi je to provokaterka že
sem si to hnedka říkala že jeto opice
holky já myslím že všemseto jednou povede
Petro sem to myslela tak,že jako když si byla 6 krát těhu,že by si měla dětiček.. ![]()
A hlavně sem to nevěděla.Můžu vědět co se stalo?
zuziš:já mám asi debil nastavení teda..já vidím jen tmu..a jako test když by si mi ho ukazala opravdu ve tmě
kamčo jo jo no 7 detiček
..ale bohateby mi stačily 2…cose stalo najdešv mých deníčcích které najdeš na mem profilu..no tak mám aspon to jedno
Příspěvek upraven 16.05.10 v 16:21
kamči si skus na monitoru ..bejvá to pod obrazovkou zesvetlat..máš to asinastavené na doraz
No já to už hledala jednou,když sem k vám na diskuzi vlezla a nemůžu ten tvůj deníček najít.. ![]()
ahoj, lepší ty deníčky ani nečíst, napsaný jsou pěkně, ale obsah katastrofickej- bohužel
jinak jsem včera sejmula srnku autem, naštěstí mě praskl jen nárazník, jinak by mě chlap zabil, máme 3 týdny jiný auto. No co se dá dělat, dávám si na ně pozor, ale tahle byla schovaná v řepce. Jinak zima jako v psírně, ale fasáda na domě je hotová tak mě to těší. Taky už špiním takže jsem utrouše vysadila a čekám až se to rozjede. No a už se těším na léto až půjdu na IUI ![]()
goldenko teda..ješte žeseti nic nestalo a co srnka už je v mrazáku???
…meto tomáš donesl kus srnčího domu a pak si to vařil a jedl sám
…já si myslím že pokud pujdešpak na tu laparku a iui že to dopadne dobře
kdepak by byla v mrazáku, jela jsem zrovna do práce a tak jsem spěchala a navíc by jsem ji nedokázala dát do kufru a hlavně jsem se ani nešla podívat jak dopadla, protože mě jí bylo líto a ten pohled by jsem asi ořvala
no jo chudinka, ale je to kráva, stojí u silnice a čeká až pojedu kolem aby mě tam houpla
naštěstí se mě nic nestalo a auto to odneslo minimálně
No já jsem to viděla dobře tu druhou čárku ![]()
nevim nevím jestli se to povede,vím že se snažíme chvilinku oproti ostatním ale jako kdybych to chtěla vzdát
já nevím prostě nevěřím tomu asi tak no
deníčky jsem četla,jsou moc pěkně napsané ale smutné
srnčí jsme měli asi pře dvouma rokama,dělali jsme z toho svíčkovou a mňam to bylo
já pořád čekám na ms,v úterý to bude týden co jsem byla na vyvolávačce ![]()
Petro deníček pěknej,ale smutnej..Tak si to neměla jednoduchy v životě.
To já sem s tim svým už 9 let a někdy mi to leze na budku. ![]()
goldenko:taky sem se tě hned chtěla zeptat ,zda si ji aspon naložila,ale jak si napsala.Taky bych jela dál-než na ní na chuděru koukt.
zuziš:tak to mrcha teda meškááá,ale zas ne moc dlouho..
a ty už si testovala,nebo tak něco,že si ŠLA NA VYVOLAVAČKU? ![]()
No jako víš co-jak si člověk zvykne,tak to je konečná.Jinak jako on je fajn.Jen má ty svý pochody pomalejší.A furt věří ,že to vyjde.
V tom těhu je to pak horší to dojíždění,to máš praavdu.
Jsem sondovala od holek jako tady odsud a řeknu ti,že skoro každá mi řekla at radši dojíždím,že tady ty dr nejsou nic moc.Tak sem pak i četla ty různý hodnocení na znamym lekaři a jako fakt slabota.
A ty gyndr co jako vím a znám v okolí k nim bych asi nešla.Stejně to vidim tak,že mě nějaké to car nemine a zas bude dojíždění.Akorát že asi na druhou stranu a ke mě blíž.Do liberce do gennetu-
A ted mi ještě řekni jakto,že si po 6 těhu a nikde to není vidět????