Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na krev bych melajít do genetu..mám tonapsaný i v papírech jenže byse mi ta cesta nevyplatila..tak pujdu jako samoplátcea tam zavolám výsledek a objednám senauzv..kterej vyžadují…ale objednavaj na uzv u nich až za tři týdny…pak předavaj ke svýmu gyndaři…tak doufám že se tentokrát u nás povede a udrží
ms podle insemky by mela být zítra…alepodle ms minule až v pondelí
takže musím vydržet
Petro dívala jsem se do papírů co mi dal v červenci a mám tam dávkování 1-1-2, takže podle toho. Jinak já mám mít ms v úterý, takže ještě klidně může přijít, ale doufám, že ne
.
To je fakt, jestli tě cesta vyjde dráž než krev samoplátce tak je to fakt lepší udělat tak.
Teda Ikulka supeer testík..To vypadá velice nadějně ![]()
A ty jsi po uiu nebo přirozeně? ![]()
ikul no jotak do genetuto mám cca 50 km…tam ..apakzpet..kdybychjeladvakrátna krev ..tak seto fakt nevyplatí…když samoplátce stojí kolem 200kč…tak to už na slovensko na nápravu nepojedeš ![]()
Teda tady se to šíří geometrickou řadou, doufám že to bude nakažlivé a bude to jen pokračovat.
Určitě to bude u všech v pořádku, smůlu už jsme si vybraly. ![]()
No doufám, že ne
. Ale měla jsem teď po dlouhé době ovulku z pravé strany, v tom červenci taky a Filip je taky zprava, takže třeba je to proto. I když Daneček byl zase zleva
.
Jinak mi je už od ponělí divně, vůbec nemůžu dýchat… to jsem měla u všech těhu už pár dní po oplodnění. A včera mi začalo být i špatně od žaludku. Ale přičítala jsem to tomu počasí a nízkému tlaku.
peti, ikulka zatial potichu blahoželám - nahlas až po krvičke
inak moja krv zo 14 DPO 86 HCG - tak uvidime či bude rasť
jery tak moc gratuluju…a určiteti hcg poroste..kdy jdeš na další krev nebo už si byla
Ahoj holky,
tak to co tu dnes čtu, jsou samé super zprávy, i slzičky mi ukápli, holky moc, moc, moc vám GRATULUJU
.
Ikulko, tak vidíš, přece jen se to povedlo a to jsi nedávno psala, že tu zůstaneš jako poslední netěhulka, tak teď už opravdu v té druhé zvostanu sama. Goldence se to taky za chvilku podaří a budete všechny těhulky. ![]()
Petruš, a to jsi měla chmurné myšlenky, jen pěkně zvyš dávku ať se mimísek pěkně zavrtá. Snad se za 2 měsíce přidám k vám, snad mi ta lapárka k něčemu bude, tak tfuj, tfuj, ať už tu od tebe čtu jen samé dobré zprávy.
Jery, taky gratuluju ![]()
dakujem v stredu idem na sono a ak bude treba tak aj na odber
holky chci se zeptat,za jak dlouho po vyvolávačce má přijít ms?já už ji párkrát dostala,ale přemejšlím za jak dlouho jsem to dostala
![]()