Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
14.5.10 08:41

na krev bych melajít do genetu..mám tonapsaný i v papírech jenže byse mi ta cesta nevyplatila..tak pujdu jako samoplátcea tam zavolám výsledek a objednám senauzv..kterej vyžadují…ale objednavaj na uzv u nich až za tři týdny…pak předavaj ke svýmu gyndaři…tak doufám že se tentokrát u nás povede a udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.5.10 08:42

ms podle insemky by mela být zítra…alepodle ms minule až v pondelí :nevim: :nevim: takže musím vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.5.10 08:57

Petro dívala jsem se do papírů co mi dal v červenci a mám tam dávkování 1-1-2, takže podle toho. Jinak já mám mít ms v úterý, takže ještě klidně může přijít, ale doufám, že ne :twisted: .
To je fakt, jestli tě cesta vyjde dráž než krev samoplátce tak je to fakt lepší udělat tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
14.5.10 09:01

Teda Ikulka supeer testík..To vypadá velice nadějně :srdce:
A ty jsi po uiu nebo přirozeně? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4099
14.5.10 09:12

Kamčo přirozeně, ovulka ale až 28dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.5.10 09:13

ikul no jotak do genetuto mám cca 50 km…tam ..apakzpet..kdybychjeladvakrátna krev ..tak seto fakt nevyplatí…když samoplátce stojí kolem 200kč…tak to už na slovensko na nápravu nepojedeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
14.5.10 09:14

Teda tady se to šíří geometrickou řadou, doufám že to bude nakažlivé a bude to jen pokračovat.
Určitě to bude u všech v pořádku, smůlu už jsme si vybraly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.5.10 09:17

No doufám, že ne :mrgreen: . Ale měla jsem teď po dlouhé době ovulku z pravé strany, v tom červenci taky a Filip je taky zprava, takže třeba je to proto. I když Daneček byl zase zleva :nevim: .

Jinak mi je už od ponělí divně, vůbec nemůžu dýchat… to jsem měla u všech těhu už pár dní po oplodnění. A včera mi začalo být i špatně od žaludku. Ale přičítala jsem to tomu počasí a nízkému tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.5.10 09:20

Dobré ráno,teda teda tady se to množí,všem vám gratuluju :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.10 10:48

peti, ikulka zatial potichu blahoželám - nahlas až po krvičke
inak moja krv zo 14 DPO 86 HCG - tak uvidime či bude rasť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.5.10 12:17

jerry taky gratulka,to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.5.10 14:25

jery tak moc gratuluju…a určiteti hcg poroste..kdy jdeš na další krev nebo už si byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.5.10 15:21

Ahoj holky,

tak to co tu dnes čtu, jsou samé super zprávy, i slzičky mi ukápli, holky moc, moc, moc vám GRATULUJU :kytka: :srdce: .

Ikulko, tak vidíš, přece jen se to povedlo a to jsi nedávno psala, že tu zůstaneš jako poslední netěhulka, tak teď už opravdu v té druhé zvostanu sama. Goldence se to taky za chvilku podaří a budete všechny těhulky. :lol:

Petruš, a to jsi měla chmurné myšlenky, jen pěkně zvyš dávku ať se mimísek pěkně zavrtá. Snad se za 2 měsíce přidám k vám, snad mi ta lapárka k něčemu bude, tak tfuj, tfuj, ať už tu od tebe čtu jen samé dobré zprávy.

Jery, taky gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.5.10 15:23

dakujem v stredu idem na sono a ak bude treba tak aj na odber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.5.10 15:34

holky chci se zeptat,za jak dlouho po vyvolávačce má přijít ms?já už ji párkrát dostala,ale přemejšlím za jak dlouho jsem to dostala :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí