Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
12.5.10 16:12

Petruško, tak to je super, ta určitě není po pregnylu, vyšlo ti to , já mám takouvou radost, hmed mám lepší náladu, vidíš kočko, a to jsi včera smutnila, tak ti potichoučku, polehoučku GRATULUJU :kytka: :kytka: .

Mně je dneska opět zle, tak jsem nadupovaná práškama a stejně nějak nezabírají, tak jsem většinu dne proležela, teď vářím, neb manža je do hoďky doma, tak aby měl co papat a neumřel mi hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.5.10 16:14

eri já si totiž včera delalatest a nic tam nebylo,je slabá a tak doufám že zítra povyroste a vpátek bych zašla na krev a pak znova vpondelí..bojím se a moc…a zatím se neraduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.5.10 16:28

Petro moc přeju aby rostla. Ale myslím, že tentokráte už to dopadne dobře. Prostě MUSÍ!!!

Já jsem taky uvažovala, že zítra testnu, to budu 10DPO, ale bojím se dalšího zklamání… i když vím, že se mu stejnak nevyhnu :-( . Možná až v pátek jestli vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.5.10 16:57

Peťul, zítra bych šla rovnou na krev a netestovala bych, ona nemusí viditelně sílit a zbytečně by ses trápila, ta krev by ti dala jistotu, ale určitě těhu jsi, když tam včera nic nebylo a dneska je i když slabá. Můžeš hodit fotku testíku? Hlavně se nestresuj a mysli pozitivně, všechno je na dobré cestě a určitě to zdárně dopadne.

Ikul, vydrž aspoň do zítřka s testíkem, ten 10 DPO si myslím, že je fakt brzo, ale jak už jsme si tu několikrát psali, dokud mrcha nevystrčí drápky, je naděje, tak vydrž a třeba pak tam budou //, už by ses jich taky měla dočkat, moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.5.10 17:47

ahoj –
Petro hod fotos..
Právě ted řešim s kámoškou skoro podobnou situaci..byla na iui den před tebou.a taky mi psala že našla 2 čárečky,ale myslí si že to je pregnyl.Dnes byla na krvi a zítra bude vědět výsledky. :dance:

tak doufám že vám to vyšlo oběma..a není to pregnyl. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12947
12.5.10 17:57

holky na krev pujdu v pátek…přece jen zítra je to 12 dpo

kamco pokud zesílí zítra hodím fotku ..dnes tubude sedet manža..jinak 9 a 10 dpo už na testu nic nebylo a mela sem 5 tis jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.5.10 18:11

Petro tak to jo..to pokud si tam už nic neměla předtim..TAK TED BY TO MĚLA BÝT TUTOVKA
dRŽIM PALEČKY :srdce:

• Citovat
  • Upravit
453
12.5.10 18:21

ahojte môžem sa pridať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
12.5.10 18:22

Jerry jasně ahoj a vítej. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12947
12.5.10 18:22

kamco no ješte se neraduju…snad ten test zítra povyroste

goldenko a co ty…držím ti moc palceat to taky už prolomíš

ikul skus to taky až ten 11-12 dc…já ten 10nicnemela i když nekdo má no..držím taky vše co mám

holky a kdyby to vyšlo bylo by to od lapárky 2cyklus, 2 pokus iui a 1 cyklus s clostíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.5.10 18:23

jerynko vítej u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.5.10 18:24

a pak další vec aby to nedopadlo jako vždycky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.5.10 18:26

PetroL, nestraš a nemaluj čerta na zeď, bereš utrouš, tak snad to bude dobrý. :srdce: :srdce:

Jeri vítej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.5.10 18:26

dakujem za privítanie - kukam že si po laparo po 2.-IUI to sme na tom podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.5.10 18:30

jery taky a kdysi mela iui

eri vždy sem mela ultrouš a víš jakto dopadlo..

jdu na ulici a na pc jde chlap

ale ješte se vtírnu :lol:

kamco fotit taky nemohu..víš jak by na me koukal..že blázním :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest