Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petruško, tak to je super, ta určitě není po pregnylu, vyšlo ti to , já mám takouvou radost, hmed mám lepší náladu, vidíš kočko, a to jsi včera smutnila, tak ti potichoučku, polehoučku GRATULUJU
.
Mně je dneska opět zle, tak jsem nadupovaná práškama a stejně nějak nezabírají, tak jsem většinu dne proležela, teď vářím, neb manža je do hoďky doma, tak aby měl co papat a neumřel mi hlady ![]()
eri já si totiž včera delalatest a nic tam nebylo,je slabá a tak doufám že zítra povyroste a vpátek bych zašla na krev a pak znova vpondelí..bojím se a moc…a zatím se neraduju…
Petro moc přeju aby rostla. Ale myslím, že tentokráte už to dopadne dobře. Prostě MUSÍ!!!
Já jsem taky uvažovala, že zítra testnu, to budu 10DPO, ale bojím se dalšího zklamání… i když vím, že se mu stejnak nevyhnu
. Možná až v pátek jestli vydržím.
Peťul, zítra bych šla rovnou na krev a netestovala bych, ona nemusí viditelně sílit a zbytečně by ses trápila, ta krev by ti dala jistotu, ale určitě těhu jsi, když tam včera nic nebylo a dneska je i když slabá. Můžeš hodit fotku testíku? Hlavně se nestresuj a mysli pozitivně, všechno je na dobré cestě a určitě to zdárně dopadne.
Ikul, vydrž aspoň do zítřka s testíkem, ten 10 DPO si myslím, že je fakt brzo, ale jak už jsme si tu několikrát psali, dokud mrcha nevystrčí drápky, je naděje, tak vydrž a třeba pak tam budou //, už by ses jich taky měla dočkat, moc ti to přeju.
ahoj –
Petro hod fotos..
Právě ted řešim s kámoškou skoro podobnou situaci..byla na iui den před tebou.a taky mi psala že našla 2 čárečky,ale myslí si že to je pregnyl.Dnes byla na krvi a zítra bude vědět výsledky. ![]()
tak doufám že vám to vyšlo oběma..a není to pregnyl. ![]()
holky na krev pujdu v pátek…přece jen zítra je to 12 dpo
kamco pokud zesílí zítra hodím fotku ..dnes tubude sedet manža..jinak 9 a 10 dpo už na testu nic nebylo a mela sem 5 tis jednotek
Petro tak to jo..to pokud si tam už nic neměla předtim..TAK TED BY TO MĚLA BÝT TUTOVKA
dRŽIM PALEČKY ![]()
kamco no ješte se neraduju…snad ten test zítra povyroste
goldenko a co ty…držím ti moc palceat to taky už prolomíš
ikul skus to taky až ten 11-12 dc…já ten 10nicnemela i když nekdo má no..držím taky vše co mám
holky a kdyby to vyšlo bylo by to od lapárky 2cyklus, 2 pokus iui a 1 cyklus s clostíkem
PetroL, nestraš a nemaluj čerta na zeď, bereš utrouš, tak snad to bude dobrý.
![]()
Jeri vítej ![]()
dakujem za privítanie - kukam že si po laparo po 2.-IUI to sme na tom podobne
jery taky a kdysi mela iui
eri vždy sem mela ultrouš a víš jakto dopadlo..
jdu na ulici a na pc jde chlap
ale ješte se vtírnu ![]()
kamco fotit taky nemohu..víš jak by na me koukal..že blázním
![]()