Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetroL, jj, to je právě ono, to vím, že jde zkopírovat, ale už to nevypadá jako tabulka, ale jestli jí chcete mít úplně na první stránce, tak ji můžu přepsat do svýho příspěvku a pak už to bude jako tabulka nebo jsem myslela, dát si na ni odkaz do podpisu, záleží na vás, jak to budete chtít ![]()
Ono jak jsi to jen zkopírovala, tak se do toho nemůžu dopisovat data, to musím v té tabulce.
Příspěvek upraven 11.05.10 v 15:54
PetroL a co ty, budeš testit nebo vyčkáš na mrchu?
Já vás zase za chvilku opustím, půjdu vařit manžovi jídlo, bude mít brambory, fazole na smetaně a kuřecí
JJ, nespěchej, na zklamání je vždycky dost času, o to větší pak budeš mít radost, moc ti držím palečky, ať už ti to dopadne konečně pozitivně. ![]()
eri no nevím protože mám furt zvýšenou teplotu a nák me bolí i břicho jako na ms…přestává me to bavit neustálý zklamání
Peťulko, vím o čem mluvíš, ale nesmutni a vyčkej, někdy se i těhu projevuje lehkou virózkou, ještě to nevzdávej, dokud ta červená potvora nedojde na návštěvu, tak není nic ztraceno a ty jsi přece neměla s otěhotněním problém, teď jsi jen v nevýhodě, ale clostík ti to pěkně nakopnul, tak teď už musíš jen věřit a myslet pozitivně.
eri me práve ani nic není
..no jestly se to nepovede ted když bylo vajíčko tak pekný tak to je u me co říct a asi budu muset na to ivf…nebo já nevím mám tu clostík ješte na jeden mesíc..ale to by tutáč už šlo s pravé strany..fakt..je mi z toho dost smutno ale nejen kvuly me..i kvuly manžovi ![]()
PETRO NEEEEEEEEEE,nebyl sex..vůbec .od minulého cyklu.
Což je od 2.4. mrcha..a někdy před byl naposled sexík..
kamco ty bláho ajak to vydržíte
..po lapárce mužes za pár dní
No já měla i hysteroskopii..a histologii..a mě teda dr řekl,že pokud se budu cítit-tak nejdřív sexík za 14 dnů–a když mi to nebude vadit tak at si udělam šestinedělí.
Hele dá se to..v poho..a i chlap jako výjimečně nic nezkoušel
![]()
kamca..no tak třeba bude veselý večer u vás
..já po lapárce skoušela hned v dobe ovu a k ničemu to nebylo jen je pravda že me pobolívalo pak břicho
ahoj, koukám, že je to trefná diskuze i na mě, taky jsem problémová snažilka a to možná i u doktora, pořád ho na něco uháním, ale podle něj času dost, jsem mladá
![]()