Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
3.5.10 14:30

Ahojky,

u nás je pod mrakem , ale neprší, Tom už je doma ze školky a teď si dá svačinku a půjdeme ven, trénujeme jízdu na kole a začíná se dařit, jen do kopce mu to nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
3.5.10 15:39

Holky dekuju za přijetí. No, já ho beru 2 cyklus a mám 4kg nahoře, při tom jím podle mě stejně..po pravdě je mi po něm hůř, než když jsem ho neměla, asi řeknu Dr. o změnu, nebo se na něj vykašlu. Proč vám ho nasadili? Já koukala na hodnoty a mám progesteron normální, ale vyšší hodnoty prolaktinu, tak mi to i přijde trochu blbost ho brát..kdyby se srovnal prolaktin, tak MS třeba dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.5.10 15:44

Ahoj holky,

kdepak všichni běháte? Dneska je u nás pod mrakem a dost se ochladilo, zas budeme muset zatopit, už jsme 3 dny netopili a dneska už to začíná být znát. Mě dneska začalo pobolívat břicho jako na MS, měla by dojít,ale až v pátek a od soboty bych pořád spala, ale to bude zřejmě tím zataženým počasím. Zítra asi zkusím testnout, jestli se náhodou nezadařilo, ve čtvrtek si mám jít pro termín na lapárku, tak třeba nebudu muset, ale tomu nevěřím.

PetroL a jak se cítíš ty? Už je ti lépe po té nešetrné dr.?

Ikul a co ty? Už byla ovulka? Jak jsi na tom?

Jinak jsem začala pracovat na seznámku, tak tam bude jméno, od kdy snažení, věk, město, děti a to si myslím by mohlo stačit. Jinak mi písněte SZ, ať vím, co u koho napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
4.5.10 18:31

ahojky

já se cítím docela v pohode jen me bolí v krku, míša je taky nemocná tak není ani čas a nálada..šak to znáte

eri moc ti zítra na test držím vše co mám at na lapro nemusíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.5.10 19:46

PetroL, nevěřím, že to vyšlo, to já jen abych eventuelně nemusela jezdit přes 30 km do nemocnice, bříško se během dneška už párkrát ozvalo, tak si myslím, že se to chystá na mrchu. Tobě přeju, aby to konečně vyšlo a hlavně ať neomarodíš, to by asi v tuhle chvíli zrovna moc dobré nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
4.5.10 20:04

eri já umíši mela taky angínu a brala sem atb…a vyšlo to..uvidím jak na tom budu zítra a když tak bych si skákla k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.5.10 20:24

PetroL, ono se říká, že hned takhle zkraje to snad nevadí, ale netuším jak to je. Snad ti bude dobře a nevyklube se z toho nic, to by bylo nejlepší. Tady začali řádit neštovice, tak doufám, že je Tom nechytne, lebo manža je ještě neměl a vzhledem k tomu, že od pátku teprve nastoupil do nové práce, tak by to fakt byl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.5.10 09:15

Ahoj holky, zas jsem tu dlouho nebyla, ale nešlo to.. Snažila jsem se vás aspoň dočíst..
Eraguško - taky mi je moc líto, že máte s Tomíkem takové trápení, věřím, že to musí být opravdu hodně náročné.. :-( A co tvůj manžel - pomáhá ti v tom?? Protože si myslím, že když jsou na to dva, tak je to lepší.. Tak snad se to brzy zlepší!! A na ten testík taky držím palečky, ať jsou //.

Petro - tak ty už máš za sebou druhou insemnku, téda.. a kdy budeš dělat testík?? tak za týden, asi, co?

Jowano - já jsem brala utrogestan při prvním těhu, teď dlouhodobě mám duphaston, ale ani po jednom jsem nepřibrala nic.. ale v jídle se hlídat musím, někdy bych snědla i koně!!! hlavně před ms… :roll: Ale pamatuji si, že při utrouši jsem byla asi hodinu jak opilá, motala se mi hlava a bylo mi blbě, ale to jsem ho polykala, kdybych ho zas někdy dostala, tak budu určitě zavádět.

Jinak dneska papkám poslední den clostík, zítra jdu na utz, marně jsem říkala sestřičce, že to je brzy, ale stála si za svým, že musím přijít 10 dc. Brala jsem ho 5-9. a sestra se dost divila proč, když jsem ho měla brát od 3. Tak doufám, že to dr. pochopí a nebude moc prudit :lol: Stejně nemám co ztratit, už vidím, že mě nepustí ani do inseminace a hned IVF ICSI, ale to už jsme zamítli. Tak se pomalu s tím smiřuji…

U nás je taky pěkně deštivo, už bych i uvítala sluníčko a kafe na zahradě… :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.5.10 09:29

Ahojky,

Eri tak jak jsi dneska dopadla s testíkem?

Já už jsem zřejmě po ovulce, uráčila se dojít 28dc, takže to zaručeně zas nevyjde, když byla tak pozdě :-( . Navíc jsem furt nějaká nachlazená, ten kašel se mě nechce pustit.

Denčo myslíš, že na tom utz zítra něco bude vidět? Asi kdybys ho brala od toho 3dc tak užnmjo, ale takhle je ještě asi brzy. Tak pak napiš jak jsi dopadla. Mi dal dr. teda taky Clostík, ale na utz mě nepozval… když jsem se ho ptala jestli nemám přijít tak prý, že se to kontroluje jenom když bych se připravovala na umělé :nevim: . No já ho zatím stejnak neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.5.10 10:33

Ikulko - to je blbost, kontrolovat by se to mělo vždy, aby se vědělo, jak na to reaguješ, popřípadě upravit dávkování.. Já jsem to říkala sestřičce, že to bude brzy, ale nedala si říct..Chtěla jsem se objednat až na pondělí, nebo aspoň v pátek.. určitě tam nic nebude vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.5.10 13:15

ahojky nějak nestíhám se sem dostat,čarodky byly super :palec:

jinak dneska to vidím že dovařím,umyju nádobí a půjdu si lehnout,strašně mě bolí hlava :oops: :oops:

a hlásím že jsem 36dc a ms se někde zapoměla,tak počkám do příštího týdne a když nic tak zkusím test ale tomu nevěřím tak si zavolám na gyndu a půjdu na vyvolávačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.5.10 14:16

Ahoj kočky,

tak zítra si jdu pro termín, tt je bílej jak lilie, když by holt mrcha nedošla tak jak má, tak tam pak zavolám a posunu nebo zruším, dneska jsem 12 DC, jenže u mě ty testy nejsou spolehlivý, ale červíček hlodal a říkal „co kdyby to teď ukázal“, no zbytečně. Teď už počkám na mrchu a když v pátek nedojde, tak zkusím tt až v pondělí a v úterý honem na gyndu nebo možná bych jela hned v pondělí, stejně jedu k zubaři i s malým na preventivku.

Ikul, a budeš už nasazovat clostík, nebo budeš ještě vyčkávat? Já bych ho asi hned v dalším cyklu nasadila, třeba budeš reagovat úplně jinak než kdysi.

Zuzi, jak dlouhé máš cykly? To máš už cca 6 dní zpoždění, nezkoušela jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.5.10 15:08

Eri to je mi líto, že test je negativní… no ale ještě to není třeba vzdávat, zvlášť né u tebe. Jinak já nad tím Clostíkem pořád přemýšlím, jednu chvíli jsem rozhodnutá, že ho hned jak ms dorazí vezmu, za chvíli se zas rozhodnu ještě počkat a dát tělu šanci po té nápravě… no ještě mám 14 dní čas na rozhodnutí tak uvidím.

Denčo já taky nechápu, proč to nechce dr. zkontrolovat, napsal mi rovnou 2×1tbl. a minule jsem po tomhle dávkování měla cysty - to bylo ještě u jiného lékaře - tak mi pak dávkování snížil. Ale ovulka nebyla ani jednou a to jsem ho brala 3 cykly. Jenom mi to totálně rozházelo cyklus. Už je to ale 4 roky zpět.

U nás je pořád hnusně, ale ani mi to nějak nevadí, malý ještě dobírá atb tak bysme stejnak moc ven nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.5.10 15:47

ahojky

eri ach jo :cry:

ikul uzv je u clostíku určite duležitý…máš zvláštního dr..už mockrát sem ti říkala vymen ho

u nás je taky hnusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.5.10 16:54

Ikul, já ti taky radím vyměnň dr, určitě pokud clostík nasadíš, tak si zajdi k dr a trvej na tom utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí