Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
27.4.10 09:00

Ahojky,
já teď nějak nemám na nic náladu, jsem dneska 22dc a ovulka furt nikde, ani hleník… prostě nic, tak je mi z toho nějak smutno.

Denčo Clostil jsem ještě nenasadila, asi ještě počkám, nemám s ním dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.4.10 13:21

ahoj
Tak jsem po uz štítky a budu řekat vysledky..

Denčo mám sníženou funkci..a beru letrox 1 tbl denně.
Po 3 měs mám jít zas na krev.

Ale chci změnu endokrinologa–ke chlapovi jít,si ho chválej.Tak se musim objednat.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
27.4.10 13:23

Já sem 26 dc a ovu nikde…to sem zvědavá co to bude za cyklus.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3287
27.4.10 19:21

Dr mě bohužel na utz nepozval,takže vůbec nevím jestli se tam něco dělo nebo ne :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
27.4.10 19:26

Nepoznáš na sobě nic?
Bolesti nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
3287
27.4.10 19:32

Jo to jo,píchalo mě na vaječníkách,pak jsem měla až křeče a to bylo hned po dobrání clostíku a hlavně mě bylo i dost zle takže něco se tam dělo ale jestli to co mělo to nepoznám že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
28.4.10 07:47

Dobré ráno holky…

Zuzi, myslím, že by tě dr. měl sledovat, ale vím, že někteří to flákají.. přitom to je napsané i v příbalovém letáku clostíku…

Tak mě se včera konečně ms rozjela v plné parádě a myslím, že už dávno jsem neměla takovou radost z ms jak teď. Tak začnu 5. den s clostíkem a uvidíme..
Taky mi po dlouhé době odpověděli v poradně a moc mě nepotěšili. Paní dr. tvrdí, že u mě je jediná možnost IVF ICSI!!!!! a na to nemám šanci, manžu do toho nedostanu ani náhodou… takže se začínám smiřovat s tím, že budeme mít doma jedináčka.. tak snad vy jste na tom lépe!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.4.10 07:55

Ahojky :-)

já vím že by měl,ale neudělal to nikdy a to clostík neberu poprvé,jediný co mi řekl tak měřit tu teplotu a když mi clostík nezabere tak by mi dal doporučení dál...... a to nehrozí,takže bych to viděla stejně jako ty,taky budeme mít jedináčka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.4.10 08:02

ahojky

tak já poprvé dnes zmeřila včas tu teplotu a zpomela sem si :-P no 10 dc to jde ne :-P

zítra valím do pha na uzv..ale nevím nic me už nebolí, žádné píchání ani bolení nic :nevim: tak to bude akorát asi zase zbytečná cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.4.10 20:07

ahoj
Tak stehy mám vytahané.Hormonální profil domluvený.
Clostil nafasovany akorát na 1 cyklus. :pocitac:
V červenci na cytolku a prej máme v létě zkoušet přirozeně a na září car..

:pocitac: :pocitac: :pocitac: se picnu už.
Mějte se holkyyy

• Citovat
  • Upravit
12947
29.4.10 12:25

ahojky

a já na genetu pochodila tak že sem to ani nečekala..po clostíku zareagovala levá strana..dnes 11 dc..má folikul 22mm, večer v 21 hod píchám pregnyl a v sobotu v 11 jdu na inseminaci

minule byla insemka až 18 dc..a dr říkala že to vypadá že ten 16 mm ani nedorostl.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.10 12:51

Ahojky,

tak se hlásím po trošku delší době, máme velké problémy s Tomáškem, tak teď neřeším vůbec nic jiného a zvažujeme jestli se budeme dál snažit o další, Tom nás totiž bude potřebovat na 100% výkon.

PetroL, tak vidíš, clostík ti taky hezky zabral a teď už to vyjde, však takový balón, bude mít 100% úspěch, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.4.10 13:29

eri copak se deje stomíkem 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.4.10 14:07

čauky..
Tak ty tvé zapékané špagety sou výborné..

Petro téda se máš..

eraguška:copak je s malym? :think:

• Citovat
  • Upravit
12947
29.4.10 14:17

kamco tys je delala..to je supr že vám chutnaj :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...