Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
já teď nějak nemám na nic náladu, jsem dneska 22dc a ovulka furt nikde, ani hleník… prostě nic, tak je mi z toho nějak smutno.
Denčo Clostil jsem ještě nenasadila, asi ještě počkám, nemám s ním dobré zkušenosti.
ahoj
Tak jsem po uz štítky a budu řekat vysledky..
Denčo mám sníženou funkci..a beru letrox 1 tbl denně.
Po 3 měs mám jít zas na krev.
Ale chci změnu endokrinologa–ke chlapovi jít,si ho chválej.Tak se musim objednat.
Já sem 26 dc a ovu nikde…to sem zvědavá co to bude za cyklus.. ![]()
Dr mě bohužel na utz nepozval,takže vůbec nevím jestli se tam něco dělo nebo ne
![]()
Jo to jo,píchalo mě na vaječníkách,pak jsem měla až křeče a to bylo hned po dobrání clostíku a hlavně mě bylo i dost zle takže něco se tam dělo ale jestli to co mělo to nepoznám že ![]()
Dobré ráno holky…
Zuzi, myslím, že by tě dr. měl sledovat, ale vím, že někteří to flákají.. přitom to je napsané i v příbalovém letáku clostíku…
Tak mě se včera konečně ms rozjela v plné parádě a myslím, že už dávno jsem neměla takovou radost z ms jak teď. Tak začnu 5. den s clostíkem a uvidíme..
Taky mi po dlouhé době odpověděli v poradně a moc mě nepotěšili. Paní dr. tvrdí, že u mě je jediná možnost IVF ICSI!!!!! a na to nemám šanci, manžu do toho nedostanu ani náhodou… takže se začínám smiřovat s tím, že budeme mít doma jedináčka.. tak snad vy jste na tom lépe!!! ![]()
Ahojky ![]()
já vím že by měl,ale neudělal to nikdy a to clostík neberu poprvé,jediný co mi řekl tak měřit tu teplotu a když mi clostík nezabere tak by mi dal doporučení dál...... a to nehrozí,takže bych to viděla stejně jako ty,taky budeme mít jedináčka ![]()
ahojky
tak já poprvé dnes zmeřila včas tu teplotu a zpomela sem si
no 10 dc to jde ne ![]()
zítra valím do pha na uzv..ale nevím nic me už nebolí, žádné píchání ani bolení nic
tak to bude akorát asi zase zbytečná cesta
ahoj
Tak stehy mám vytahané.Hormonální profil domluvený.
Clostil nafasovany akorát na 1 cyklus. ![]()
V červenci na cytolku a prej máme v létě zkoušet přirozeně a na září car..
se picnu už.
Mějte se holkyyy
ahojky
a já na genetu pochodila tak že sem to ani nečekala..po clostíku zareagovala levá strana..dnes 11 dc..má folikul 22mm, večer v 21 hod píchám pregnyl a v sobotu v 11 jdu na inseminaci
minule byla insemka až 18 dc..a dr říkala že to vypadá že ten 16 mm ani nedorostl.. ![]()
Ahojky,
tak se hlásím po trošku delší době, máme velké problémy s Tomáškem, tak teď neřeším vůbec nic jiného a zvažujeme jestli se budeme dál snažit o další, Tom nás totiž bude potřebovat na 100% výkon.
PetroL, tak vidíš, clostík ti taky hezky zabral a teď už to vyjde, však takový balón, bude mít 100% úspěch, držím palečky.
čauky..
Tak ty tvé zapékané špagety sou výborné..
Petro téda se máš..
eraguška:copak je s malym? ![]()