Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
21.4.10 21:31

kamco jj genett chce doporučo od dr..sedivím že po tolika letech te dr nekam neposlal sám…je to síla…4 roky to je neskutečná doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 21:44

petro budeš se divit..rozmlouvá mi car dodnes.Že at jančim až mi bude 35..Jinak si na něho nemůžu stěžovat–sice dojíždím vlastně 100 km,(gyncentrum)ale spokojenost. :potlesk:
Jako doufám,že ted se to prostě hne..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
21.4.10 21:46

Jdu si sprchovat pupek a čistit stehy,,zatim pa a všem dobrou,plodnou noc. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 21:48

jj plodnou já určite ale eri nebo ikulka asik jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.4.10 22:01

No u nás moc plodná asi taky nebude :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.4.10 22:33

tak u nás snad, vanou už jsme proběhli společně, já zamířila do postele, jsem pořád hrozně unavená a ospalá, kdyby dr neřekl, že nevidí známky těhu, tak bych to tipovala na příznak, no a manža zamířil k telce, tak jestli si nepospíší, najde spící mrtvolu :lol:

PetroL, jestli chceš, tak seznámek udělám. Jestli ho chceš udělat ty, tak ti písnu SZ jak jsem ho udělala u nás, ju? Jen to bude tabulka, jestli to chceš včetně zobrazování metříků, tak to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.4.10 22:35

Holky dobrou noc a všem krásné sny, zítra tu budu už před obědem, tak papa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.4.10 07:06

ahojky

eri klidne ho udelej

já sem taky unavená..šílene,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.4.10 07:47

Dobré ráno,
tak sem si zobla letrox a za chvíly pomažu vařit-nějakou polévku.
Venku vykukuje slunce.""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8836.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8836.gif

• Citovat
  • Upravit
270
22.4.10 08:24

Dobré ranko!
Eri - teď jsi mě trochu vystrašila, asi jsem fakt neměla, ale nebyla jsem na netu, jak jsi mi to psala.. Dneska to je 3.den co jsem dufík ráno zobla, tak nevím, jestli dobrat těch 5 dní, nebo raději už to skončit a nebrat vůbec… :nevim: :nevim: :nevim: ach jo.. jsem to ale kopýtko… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.4.10 12:45

Denčo, tak písni, jak to u tebe je. Ty jsi už ms měla mít, pak jsi dostala agolutin a zašpinila jsi po něm a i přesto sis vzala dupfík, je to tak? Udělej si tt a když tam nic nebude, tak se na duphík vykašli a modli se ať se ti srovná cyklus, tím že jsi totiž měla něco jako náznak ms jsi se dostala už do nového cyklu, pokud ti teda nevyjde tt pozitivní. Jsem na tom podobně, jen jsem si nevzala duphíka a dr přemýšlel zda to znova celé rozhodit dalším agolutinem, dohodli jsme se, že ne a že vyčkáme další ms, snad přijde sama od sebe.

PetroL, tak já na tom začnu pracovat, udělám ho zase ve stylu tabulky, nebo máte někdo jinej nápad?

Včera jsem odpadla jak dřevo a dneska vylezla až v 11 :oops: stejně to není ono, zase jsem vstávala unavená a klidně bych mohla jít spát znovu, snad je to jen těmi rozhozenými hormony a srovná se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.4.10 14:15

ahoj,tak co jste dnes vařily a co máte v plánu dělat přes den?

• Citovat
  • Upravit
270
22.4.10 16:38

Eri, já jsem ještě před agolutinem špinila asi 9 dní (z toho 2 dny byla slabá ms, ale červená!!), pak to ustalo, až pak jsem dostala agolutin a PO NĚM už jsem vůbec nešpinila, ani kapičku. Jsem pořád u rodičů, domů jedu až zítra, tak v sobotu zkusím testík, to budu 11 DPO. Nevím pořád, jestli dobrat dufík nebo ne.. už jsem myslela, že se na to vyprdnu, ale už mám fakt strach, že si to úplně rozhážu. Stejně pořád nechápu, proč mi dr. ten agolutin píchal minulý týden, když říkal, že tam žádnou sliznici nemám a bylo tam několik folíků, kolem 20 mm… no uvidíme..
To že se cítíš pořád unavená, může být těmi rozházenými hormony, asi to chce čas, než se tělo srovná… Stejně někdy mám pocit, že jsme pro ty mudry jen pokusnými králíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.4.10 16:57

denčo tak držím palce at najdeš //

kami delala sem zapečené špagety :-P a cácoře polívku zeleninovou s vajíčkem, venku dnes krásne

zachvíly dorazí manža tak musím ješte neco podelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.4.10 17:44

Teda jako už by se mohlo někomu povést ať si můžeme říct že zabírá že? :wink:

jinak vás všechny zdravím a děkuju za přivítání :mavam:

já dělala sekanou a těstovinový salát :pankac:

tak se mnou ten clostík dělá taky divy,pořád bych spala a bývá mi docela často špatně,ale nezvracím :nevim:

jo taky přeju ať tam jsou dvě dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital