Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
21.4.10 18:16

to neva riskni to,prostě jdi do toho a uvidíš :palec:

na chvilku se odloučím,jdu proplout vanou a hned jsem tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 18:19

petra :11.2 ---30 cetiny :kytka: gratuluji ti pozdě ale přece.. :dance: :dance: :dance:

zuziš:no to je pak takový nepřesný a naprd..to měření.já teda sem doma..ale měřím pořád v 5.30 dávám si budika.

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 18:20

kamco no vidíš to sme mohly slavit spolu :lol: :lol:

já taky budu koukat na ulici a pak dnes sou přešlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 18:31

Holky já nesleduju nic–kromě zazraku života na primě ..a sem tam koukám kriminálku las vegas.Jinak sladáčky moc nee :andel:

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 18:32

kammi a zovna ten zázrak života..no takto to vubec v tech carech není :lol: ale jasný je to nadsazený..já koukám na kriminálku andel..v pondelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.4.10 18:36

Jo proto jsem mazala do vany abych stihla ulici :mrgreen: :mrgreen:

stejně jsem slyšela že i když si měříš bt tak nemusíš vychytat ovulku,takže u nás to bude opravdu o tom že buď jo nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 18:47

já ještě v car nebyla..tak vim kulový,ale líbí se mi zápletky a tak..

zuziš:já zas slyšela že bazálka je spolehlivější než ovu testy..a vlastně podle ní poznáš či si ovulovala.jak teplota vyskočí a drží..pokud jen vyleze a sleze,tak folík nepraskl.

• Citovat
  • Upravit
3287
21.4.10 18:58

No já nevím,na stopro se tomu věřit nemůže

podle mě by se to nejlíp poznalo dle toho utz a dr i řekne kdy se tulit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 19:08

no tak nejlíp se to pozná z ultrazvuku to jo..že praskl..ale to musíš byt cely cyklus sledovaná. :think:

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 19:09

holky tak bazálka je určo lepší než testy…ale…musí se meřit nekolik cyklu..aby se vystopovalo kdy je ovu..protože se práve ukáže až po ta teplota…to mám načteno

kdešto ovu testy zase ukáži před ovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 19:16

No já dělala oboje–měřila a i ovu testy.Tento cyklus to nechávám volné..

• Citovat
  • Upravit
5724
21.4.10 19:32

Kamco, sice spadáme ještě pod Děčín, ale jinak to mám stejně daleko do Lípy tak do Děčína a do Lípy jezdíme dost často, tak se můžeme klidně někdy sejít :lol:

K BT, měřím už hodně dlouho, ale je pravda, že ovu ukáže se spožděním 3 dnů, ale opravdu vždy, to znamená už hned první cyklus měření, má se měřit delší dobu, aby se zjistilo období od kdy do kdy probíhá ovu a tak pak víte přibližně kdy se tulit.

PetroL, jsi náchylná k cystám?Pokud ne, vzala bych 2, mně většinou ovuluje pravá strana, levá vyjímečně, proto na pravém se vytvořila i ta cysta, ale zároveň ovuloval levej, takže já bych na tvém místě do toho šla. Ve své podstatě můžeš jen získat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.4.10 19:35

eri já nikdy cystu nemela nebo aspon o ní nevím a drmi nikdy o ní a ji nic neřekl takže spíš ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 19:40

petra taky bych vzala 2 tbl..
eraguska:no to by nebylo špatný se sejít,stejně skoro pořád dřepim doma,a člověk by přišel na jiné myšlenky.

Holky jinak jak jste teda na tom s měsíci ,či roky se snažením?zatim to vypadá že asi kraluju :cry:

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 19:51

kamco a jak dlouho se snažiš 8-o

eri kami..a já sem kousek od lovosic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie