Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne ne těch 36.1 je měřenejch o půl čtvrtý a zbytek v 6h anebo po noční až se vyspím takže odpolko
holky ajá se přiznám že mám nachystanej teplomer už 4dny a každé ráno na to jaksi zapomenu ![]()
kde je ikulka
zuziš:tak z toho se neda absolutně nic vyvodit..to nemůžu říct ..víš co ,to prostě pokud můžeš zkus měřit jen v jednu dobu.Asi si myslim že nej by bylo v těch 3.30 –
Já taky měřim v 5.30 pořád a to i když nemusím vstávat.prostě dám budika ,změřim a zalehnu a ještě ležim.Ovíkendu např.
Fakt z tohohle se nedá nic vyčíst–teploty jsou zkreslené .
RESPEKTIVĚ ZUZIŠ..měř aspon po 4 hodinach spánku a nejlepe ve stejnou hodinu. ![]()
Tak to budu mít celej cyklus 36.1 když budu měřit takhle brzo a když jsem po noční tak to v tu dobu stejně nedopadne
tak to aspon zkus..a uvidíš.a pokud bude cely cyklus takhle nízko.tak pak to bude anovulační.ale chce to vyzkoušet ![]()
já mám zas skoro cely cyklus 36,3 a dle dr to vypadá na anovulaky.ale u mě hraje víc faktorů–nově ta štítka-i když začínám léčit,a nadváha.a kdoví jestli neni pco.uvidim vše se dovim v červnu až pojedu ke svému gyndošovi.tak chci požadat o hormonal profil. ![]()
jo a hlavně už jsem to psala já beru clostík protože ovulaci nemám a ten by mi ji měl nastartovat
jdu do pelechu dobrou ![]()
No já čekám na mrchu po laparoskopickou a dal se uvidí.
Ale mám doma zbytek clostilu tak ho asi nasadim.
Dobrou teda..
Právě že mě dělaly utz a řekly mi že mám pco a pak po laparce mi zjistily jenom to že nemám tu ovulku a jinak pco nemám,tak jsem se ptala dr a ten mi říkal že na utz se tomu nedá moc věřit,ale laparka to máš že to vidí všechno zblízka a tym by to měli poznat.
Zuzi, taky mám anovuláky a podle uz PCO, ale dr. to nepotvrdil na jisto. Tak přemýšlím o té laparce, možná by mi to trochu nastartovalo vaječníky. A ty jsi měla po laparce ovu???
Kamčo - máš sníženou nebo zvýšenou funkci štítné žlázy? Mě při prvním těhu zjistili sníženou, ale teď po pár letech mi už nepracuje štítka vůbec, to je radost… já beru Eutyrox.
Jinak holky, přišli nám už výsledky z genetiky, tak aspoň tu máme v pořádku, když už ta imunologie nedopadla… Jak půjdu k dr. musím mu dát výsledky, určtitě mi hned nasadí ten Prednison a pak už jen zbývá nakoupit hromadu kondomů
Chtěla bych ho zkusit poprosit, jestli neuděláme aspoň jednu insemku a až pak začít léčit tu imunitu, ale beztak se zas na mě bude dívat jak blbce… Ale já bych to chtěla aspoň jednou zkusit, co kdyby náhodou… co myslíte, má to cenu???
Mršku zatím pořád nemám, jen trochu špiním, budu muset zas pro vyvolávačku..
Bazálka se mi drží už několik dní na 36,9 - takže ani z ní nejsem moc chytrá..
Souhlasím, že nemá smysl měřit pokaždé v jinou dobu, je to k ničemu.
Eri, Ikul - kde jste??? jak jste na tom? Ikul - už jsi nasadila clostík???
Mě to zjistily laparkou že nemám ovulaci a tak mi nasadily ten clostík a beru ho první měsíc,nebo lépe řečeno už jsem ho tenhle měsíc dobrala čekám na ms,dnes jsem 28dc tak jsem zvědavá ![]()
Zuzi a nezkoušelas testík? Byla jsi na utz kolem 15 dc jestli rostou folíky?