Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetroL, nejdu do Ústí, ale do Děčína a jak je to s klystýrem tam to nevím, byla jsem tam už jednou na konizaci a to bylo bez klystýru. Jo a dom 27 ![]()
tak klystýr nebo ne on zas tak nejhorší není…no hlavne at to tam máš vše v pořádku..a nebo třeba nejlepší kdyby si mela srusty..oni tui je odendaly spruchodnily..ty bys vedela proč to nešlo a příští mesíc hned //..to by byla parada…protožehorší varianta je že nic nenajdou..a furt budeš přemíšlet kde je chyba…a taky po laparce se líp tehotní…ale nesmíš koukat na me
..no nic já plácám blbost dnes
..proste hodne štestí
v pohodě, ale v červnu nic nebude, jedu do Itálie se všema dětma a manža zůstává doma kvůli práci
![]()
Eri, ty máš víc dětí???
Jé k moři, to bych taky hned jela.. My až v srpnu jedem… doufám… ![]()
Příspěvek upraven 07.05.10 v 15:58
ahojky
eri já bych taky táák nekam jela…ale zatím nevíme co bude
Denčo, jj, mám celkem 3 kluky, dva z prvního manželství, ale ty už jsou skoro dospělí, nejstarší je na průmce. ![]()
Jinak bych řekla, že tentokrát se mrcha moc snad nezdaří, dneska už to pěkně pociťuju, hlavně aby to nebylo jako minule, když jsem musela na vyvolávačku, čekám jen do pondělka nejdéle a pak rovnou na gyndu, nerada bych ten termín prošvihla
Holky, kde všichni jste? Já mám dneska konečně trošku volnější den a mohla bych si psát a nikde nikdo ![]()
Jak řešíte problémy se zácpou? Trápí mě od minulého týdne a dost krutě, mám dojem, že i to bolení podbřišku bylo od toho a ne k ms, ta se nějak přestala hlásit a místo ní se objevil bíložlutý? vodový hlen, lítám na wc pořád jak blb jako že mrcha je tu a ono toto. ![]()
eri tak zácpu sem mela po pregnylu hned 1-2 den ajen hodne pít a ovoce, anáká prebiotika…no hele třeba se mrcha zlekla lapárky a nepříjde…a třeba si mela na test brzy..nezkoušela si ted nekdy znovu
Eri - tak to máme o pár dní od sebe tu laparo ![]()
Já už na jedné byla v Motole - klystýr byl z toho nejhorší, ale 20 min min mi teda neříkali, „jen“ 10 a i to jsem nevydržela. Já nastupuju 31.5., 1.6. zákrok a ob den dom. Jsem ráda že mi to bude dělat ta dr. jak má poradnu pro neplodné, pak pracuje i v CAR kam pojedu, takže bych ji mohla mít od začátku do konce ![]()
ameholky říkaly 5 min atak hrozný to nebylo to kontrakce sou daleko horší.. ![]()
Tak já jsem si dnes četla info co jsme v nemocnici dostala a u nás se klystýr nedělá, jen se od 12 hod ten den před operací už nic nesmí jíst a pít jen do půlnoci.
PetroL, tt jsem už jinej nedělala, ale už o něm přemýšlím, když to vydržím do rána, tak ráno testnu, když mrcha nepřijde a když nevydržím, tak možná ještě dneska ![]()
Klystýr už jsem taky zažila a nepřišlo mi to tehdy až tak hrozný, jen to co nejdýl vydržet, to byl pro mě problém, ale ustála jsem to, tak i kdyby ho dali, tak to snad zvládnu ![]()
eri prej když to vydržím tak dnes tak šup za chvíly jdu do hajan
…tady se taky od 8 večer nejedlo
eri ale ráno to hcg v moči je jistejší…ted si mohla víc pít a ani nevím který si dc..
PetroL,
, proč čekat do rána, že, stejně bude určitě bílej, nějak moc se mi nechce věřit, že by to mohlo vyjít.
no tak jestly máš víc testu…hele tak utíkej čurat..a moc držím palce..at to výjde at to nekdo zase prolomí