Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eri taky chválím seznámek
, jen jsi mi tam přidala rok, je mi „teprv“ 30 let
.
Jinak u nás furt prší a prší.
Dobrá tak já vám to taky doplním-je mi 29,bydlím v Radiměři je to kousek od Svitav a snažily jsme se minulý rok pak jsme si daly pauzu,tento rok v únoru jsem byla na laparoskopii v březnu jsem ještě dobírala antiko a od dubna se snažíme při clostíku,doufám že to takhle stačí.
eri tymáš taky míšu..
..arozjela se ti už ms
takjá dnes sázela opet na zahrade, ted sem si udelal šopák k pojištovne a venku to vypadá že bude buřit
kamčo nezvyk kde síííí
petulo taky pekná doba snažení…
Ahojky,
tak já jsem skoro do 3 do rána nevěděla jak se uvelebit, pak jsem to vzdala a šla si vzít prášek, zabral, ale ráno to začalo na novo, tak se po dlouuuuuuuuuuhý době cpu práškama, abych mohla fungovat. MS je,ale problém je v tom, že nechce sama ven, tak zřejmě i proto ty bolesti, zůstává mi uvnitř, musím jít každou chvíli na wc a tam tlačit, pak je toho vela, zase ušetřím vložky, ale asi to budu muset probrat s gyndařem, toto přece není normální, ne?
Jo a svátek matek? Zatím si nikdo nevzpoměl ![]()
ahoj holky..
Mě nešel přes víkend net..to bylo rozbité a tak jsme přžešli jinam.A už zase fachčim.
Co nového??????
Jinak ještě u seznamu prosím dopsat že mám klučika bučika..Vilemek se jmenuje.
ERI NEŠLA BY TA TABULKA DÁT NĚKAM JAKO NA 1 STRÁNKU?aBY TO ČLOVĚK NEMUSEL DOHLEDÁVAT.vÍŠ JAKO NA FURT. ![]()
Ahoj holky,
kdepak všechny jste?
Eri tak co, už se mrcha rozjela sama?
PetroL a jak ty, dneska už jsi 10 den po IUI tak už by mohlo být něco vidět…
U nás nic nového, venku pořád leje, takže jsme doma.
ahojky
já sem dnes 10 dpo..a mám už druhý den zvýšenou teplotu..ale jinak mi nic není..jen v noci musím chodit čurat a píchají me ledviny tak sem si udelala urologický asi ta zvýšená bude k tomu
…
zítra letím s míšou na ko k dr…
Ahojky tak já jsem už taky nachlazená-kluci mě nakazily ![]()
dneska jedu s malým k dr na kontrolu a pak na gyndu na vyvolávačku,protože ms nedorazila a test je negativní ![]()
Ahoj kočky,
tak mrcha je v plném proudu od neděle a blbě mi je pořád, vzhledem k těm všem problémům se na tu laparku normálně těším, hlavně ať to už nějak vyřeší a mám klid.
PetroL a budeš testit nebo ještě počkáš?
Zuziš, třeba tě dr potěší, ale oni nic touhle dobou ještě nepoznají, je to moc krátké, jak dlouho už máš zpoždění?
Kamcaa, ráda bych ji dala na první stránku, ale to tuším nejde a nebo teda pak nevím jak. Zkusím se domluvit s PetroL na nějakém řešení, aby se to pořád nemuselo dohledávat, taky si totiž za chvilku nebudu pamatovat na které je stránce ![]()
eri ta tabulka tam jde dát já jí tam dala..ale není tak pekne udelaná..ale když najedeš na první stránku a dáš u svého příspevku editovat jako upravit tak jí tam mužeš šoupnout…se koukni jak se mi tam skopírovalo
Holky napište mi tam vilémek..bude mít v pátek 7 let.Tak už nechte 7 let..děkují--- ![]()
Jo jinak já si pěkně jedu 40 dc a mrcha nikde..ovu taky nic..
Jsem zvědavá kdy se jako mrcha uráčí.. ![]()