Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
11.5.10 17:44

ne ne,jen jsem šla na tu vyvolávačku,jsem netušila že půjdu i za dr,stejn ě jsem se u něj zdržela tak dvě minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 17:48

Jo, utrogestan teplotu zvyšuje, to mám taky vyzkoušené. V cyklu bez něj mám po ovu nižší teploty než když ho beru.

Goldenko ty jsi podle toho grafu dneska 10DPO… kdy budeš testit, když už máš testík doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 17:52

zuziš tak ti držím palceat mrcha ani nedodje…

holky vy stena kecaly… :lol:

v tech grafech se nák ani nevyznám sem na to debil

goldenko takže ráno to skusíš…to si stejný den jako já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 17:54

goldy ajinak se určite budu celé tehu bát..i u míši sem hysterčila..je to asi normální u všech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.5.10 17:54

jo jo uvidíme......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
11.5.10 17:57

Ikulka já to měla i s dufíkem..to sem vylezla na krásných 37 ale bez něj..jen s clostíkem tak max 36.9 a hlavně mě se ty teploty nedrží..nevim proč.

• Citovat
  • Upravit
4099
11.5.10 17:57

Tak já jsem o 2 dny pozadu za Petrou a Goldenkou, dneska jsem 8DPO… ale 36dc :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 18:02

Tady je můj aktuální graf… http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…

a tady s utrogestanem… http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 18:03

ikul me ty tvoje dlouhý cykly stejne udivují..to je šílený..víš kdybys nebyla snažilka tak bych řekla aspon si tolik neužiješ ms..ale jako snažilka je to na prd…jenže…ono to tehotnení bejvá co pozoruju docela problém u všech cyklu…asi je to náky osud :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 18:03

jdu jí vykoupat než bude ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 18:06

PetroL no já jsem krátké cykly neměla nikdy, takže mi to až tak divné nepřipadá. Ale jako pro snažilku je to fakt ubíjející. Ještě nedávno se mi aspoň střídaly dlouhé s krátkýma, teď po tom utrogestanu se mi prodloužily všechny, takže už ho neberu a čekám až se to zase trochu srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.5.10 18:07

testit zatím nebudu, nejdřív ve čtvrtek ráno, zítra jdu totiž na den do práce a tak ráno nebudu mít náladu, ještě by jsem si zkazila hned den a pak byla v práci nasraná :oops: takže ve čtvrtek, to jdu pak na noc, takže ráno budu mít klid a čas to vztřebat. jinak mě píchá v podbřišku, ale to už asi týden, nechutná mi kafe, jsem nevrlá a nešmakuje mě čokoláda, stejné příznaky jako u 1.těhu, jenže tyhle mám vsugerovaný, nebo po pregnylu- je to přece těhotenský hormon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
11.5.10 18:07

Ikulka pěkné..

• Citovat
  • Upravit
12681
11.5.10 18:09

ikul- já mívala taky cykly delší, ale jak beru clostil, tak mám ovulku 12.dc, podle uz to vím přesně, takže za 2 dny hned nasadím duphaston, nemusím dýl čekat, prootže vím, že už ovulace byla a ten beru 10 dnů a 4. den po vysazení, menzes jako na koňovi, tím jsem si ty cykly zkrátila :oops: jenže tento měsíc ho vysazovat nemám, takže zítra s ním pokračuji, už 11. den, tak snad mě to nezadrží menzes, jestli má přijít tak ať je to co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 18:18

holky tak já sem řekla manžovi co budeme delat když to ted nevýjde po tak pekném folikulu..a řekl že na iui už nejde..a že dáme ivf…pojištovnou už to mám schválený…no jenže kdybych já tele šla dnes 24 dc nauzv ..k nim tak sem mohla začít stimulovat už ted u ms..takže začnu kolem 20.června až..no a stejne musím mít na ivf ješte cytologii takže to stihnu…azavolám si nacar jestly mám brát ten clostík nebo ne a počkat na ivf rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí