Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
vítám nově příchozí
.
Jerry tak vidím, že se ti těch problémů sešlo dost najednou, co. Ach jo, no každý má to svoje a musí se s tím nějak poprat. Ale tak třeba teď už nic řešit nebudeš muset
. Držím palečky na zítra.
Denčo rači to fakt vydrž, pak bys mohla litovat kdyby se to třeba opravdu neudrželo a zbytečně by sis pak další snažení jenom oddálila. Ale musí to být na palici, to věřím… chceš dítě, bude ovulka a vy budete mít gumu
.
Holky tak já zítra teda testovat ještě nebudu, fakt rači počkám do té soboty aspoň můžu ještě chvíli doufat. Ale vím, že z toho zase nic nebude, krom bolesti prsou a dušnosti obvyklé po ovulce mi není nic.
no ved problemov mame fakt každa dosť a dosť snad sa raz všetky dočkáme…
Určitě ano, dočkáme se, já tomu věřím!!!
No já teď mám ale starosti s malým, má už druhý den 39 horečky, zvětšenou nostní mandli, takže to zas bude noc, minulou jsme taky moc nespali, tak jsem zvědavá co dneska. Zítra si zavolám dr., jestl s ním přijít nebo ještě počkat do pátku..
Ikul vydrž s testíkem, na zklamání je času vždycky dost…
Čau…
Tak já hlásím mrcha mi konečně došla ..tak to byl cyklus 42 dní- ![]()
Co testovatelky?Jak to s vámi vypadá?
![]()
no takže rok a půl snažení za náma, jeden špatnej konec a dneska /čárka
takže by jsem ráda řekla, že už na to seru, ale bohužel to nejde, takže další cyklus jedu bez clostilu, protože by jsem nemohla za doktorem na UZ a další cyklus ještě jednou clostil a pak IUI. Je mě to už celkem jedno, nevěřím, že přirozeně ještě někdy otěhotním. takže tak. jdu vařit a zuřit sama nad sebou.
goldenka to je škoda
ja som si volala o vysledky - ale oni ich stratili
asi budem vraždiť
Ahoj holky,
tak mně se od večera mrcha neukázal, zmizla s minuty na minutu, ale v podbříšku mě to dloube, jak když mi tam jezdí kudlou, už mě to fakt s**e
.
Ikul, čím déle vydržíš, tím lépe, jak psala goldy, na sklamání je vždycky času dost, tak držím palečky, ať ti to už klapne, taky by bylo na čase
![]()
Jery, tak to půjdeš znova na krev? Jak ti mohli ztratit výsledky, to tam mají teda pěknej bordel!!!!!!!!
Denčo, raději fakt vydrž, když ti dr řekl, že by se to stejně neudrželo, tak zbytečně neriskuj a vydrž holka, vydrž. ![]()
Goldenko, teda, to je fakt pech, ale neztrácej víru, jednou se povede a je jedno jestli přirozeně či s pomocí, důležitý je výsledek.
Holky, chtěla jsem se jen zeptat, až půjdu na tu laparku, tak budu těsně po OVU a kdyby se náhodou zadařilo, tak ta lapárka to stejně zlikviduje, je to tak? A za jak dlouho se po takovémto zákroku můžeme snažit? Já teda stejně pak jedu koncem června do Itošky, ale četla jsem někde, že je dobré po lapárce se snažit co nejdříve. ![]()
Petruš, hlavně se nestresuj, ono to někdy trvá, než začne čárka sílit, zítra jdeš na krev, to budeš vědět výsledky ještě ten den,ne? A zkus si testnout znova až v sobotu, to by mohl být už rozdíl vidět. Držím vše co má, ať to dopadne dobře. ![]()
peťka - skus to odfotiť - lebo mne sa zda tiež že furt rovnake…
a ešte aku značku testu maš?
eraguška: On asi jak kterej mudr a jak která nemocka–mě řekli 14 dnů se nesnažit,nekoupat,pouze sprcha.A další dr mi dokonce řekl,že bych mohla dodržet i šestinedělí,zkrátka jak se na to cítím.
Ale znám případy kdy na to hupsli i pár dnů po laparce. ![]()
kkamca ma pravdu - ja som bola na laparo vo februari a mne povedali že je to možne ked sa na to budem citiť
prvy sex sme mali 4 dni po operacii ![]()
kamco nemám náladu, apak tomáš je doma a nebudu to fotit a stahovat do pc před ním…
asi i na tu krev zítra kašlu..jak říkám není nálada
sem nepoučitelné tele co zbytečne brzy testuje a pak se jen stresuje