Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele opice nevymejšlej si jo
nemáš divne nastavený pc..já to krásne vidím ![]()
Ted sem ti to zrovna chtěla napsat..jestli nemám já chybu v pc..
Já vidim jako hodně tmavo.Sotva ten testík vidím.FAAKT
hm…to máš jedno..zítrabude krev tak dám vedet..fotit s bleskem už fakt nejdu ![]()
Ale jak tak koukám..tak kontrolní vidím..a i tu druhou.
Akorát to mám jak kdyby si mi to poslala ve tmě..naprosté.V noci.
Clostík nasazuji zítraaaaaaaa..začínám na 5 dc..Ráno praha hormonální profil a jak dojedu dom .tak ho hned nasadim.Jsem na to zvědavá. ![]()
No to sem zvědavá na tu krvičku,ale věím že ti to vyšlo..
Koukám,že zas zůstanu sama netěhuleee
Se tady s váma roztrhl pytel.. ![]()
Petro já jsem v praze bydlela..a měla sem tam gyndaře.Ted bydlím tady kousek od české lípy-už docela dlouho a prosim tě,nejsem schopná vyměnit to za jinýho gyndoše-a tak dojíždím do prahy no..( i když někdy mi to pěkkně sere,ty cesty a hlavně tam je docela debilita na objednání-dlouho čekám i na blbou prohlídku,než je volný termín.Ale zas péče na 1***)
Jezdím do GYNCENTRUM HLOUBĚTÍN.
no šak po te lapárce budeš brzy taky
…
a třeba tu budu bojovat znova
..to víš je to moje 6 tehu a já se bojím že to zase nedopadne
no ty woe..tak jenom kvuly gyndr takovou dálku…to až budeš tehu se ti nebude chtít..a pak i v zime…a ješte když stebou 4roky nic nedelábych se na ne víš co
jetsly to dopadne tak me čeká taky ješte uzv na genettu…a taky se mi tam kolikrát nechtelo jet jen na uzv ![]()
já chodím do lovosic kdr otmar sova…ordinuje i v libochovicích a ve štetí…aupříme už tech 12 km do lovo…swemi kolikrát nechce..ale zase tam jezdím furt ke tchánum no
No jako že není moc vidět..to s bleskem bylo asi lepší.