Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
16.5.10 22:14

Dobrou holky..

• Citovat
  • Upravit
4099
17.5.10 08:12

Ahoj holky,

tak jsem dneska opět testila, čárka pěkně sílí, dneska jsem 14dpo a ms by měla dorazit zítra, tak snad už fakt nepříjde.

Jinak u nás pořád prší a prší a vůbec nevypadá, že by chtělo přestat. Bydlíme asi 50m od řeky a už to začíná být docela vážné :-? .

Zuzi a co ty, zkoušela jsi dneska ten testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.5.10 08:22

Ikul čárka je pěkná-gratuluju :kytka:

test už nebyl potřeba,ms se mi pomalu ale jistě rozjíždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
17.5.10 08:52

ahojky

tak já sem byla na krvi a nák pozitivně to nevidím :-( 16 dpo..je hcg jen 33 což je hodne málo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.5.10 08:57

Petro hlavně klid,zatím to nehroť ještě to může vylítnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
17.5.10 09:46

Petro, fakt se tím nenervuj, vždyť víš že jedna hodnota nemá žádnou výpověďní hodnotu, důležité je jak to roste takže až za 2-3 dny, určitě to bude dobrý, musíš taky fazolce trošku věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.5.10 09:54

Petro třeba jsi otěhotněla trošku později, spermijky si mohly na vajíčko třeba den dva počkat. Vím, že se strestujš, já jsem měla teď v červenci 19dpo 555 jednotek a bylo to málo, taky jsem stresovala, věděla jsem, že je to málo a víš, jak to dopadlo, rostlo to špatně od začátku. Ale třeba to ještě u tebe fakt není ztraceno!!! Být tebou tak skočím za 2 dny ještě jednou a budeš chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.5.10 18:38

petra - nie je dôležite hcg jedno
skôr či bude rásť
skoč si o 4 dni znova
a uvidiš sama že to pojde hore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.5.10 19:41

Ahoj holky,

tak my byli dnes s Tomem na kole, ujel 8 km do městečka a pak zpátky do kopce nás vyvezl autobus a dalších 5 km jel zase na kole, teď čučí na pohádky, pak do vany a spát, tak snad usne brzo.

PetroL, koukala jsem na tabulku HCG a není to zas tak nízké. 14 DPO je tam hodnota od 3 - 428, tak těch 33 není zas tak málo, stačí, že se mimoušek zavrtal o něco déle, ale je důležité aby roztlo. Jdeš ještě na jeden odběr?

Ikul, krásně ti to sílí, u nás neprší, jen fouká ledový vítr.

Jdu udělat večeři a pak juknu na zázraky a pak zase sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.5.10 19:47

peti a si si ista že si 16 DPO?
kukam akurat tabulku hcg a na 16 DPO je ten priemer takyto

• At 16 DPO, the average HCG level is 95 mIU/ml, with a typical range of 33-223 mIU/ml. takže si v norme ale to len ak si 16 DPO ale poviem ti že môžeš byť kludne len 14 dpo ak to nemaš potvrdene z uzv presne na den
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
17.5.10 20:06

holky tak je to težký nemyslet na to že to zase neklapne..me nezbývá než čekat..a zajít znova na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.5.10 20:17

petra ja ti rozumiem - ale zasa čakať stale na zle sa neda… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.5.10 20:28

PetroL neboj se, musíš věřit tomu, že to bude možná tak jak psala jerryjanka, možná se to fakt zahnízdilo později.. zkus se něčím zaměstnat, cokoliv co by tě bavilo!! Já vždycky buď se pustím do šití nebo stěhuji nábytek v pokojích (to ti teď raději ale nedoporučuji :lol: ) Já vím že to je moc těžké nemyslet na to…hlavně když už máš toho tolik za sebou… Moc moc moc přeji, ať je to dobrý!!!! :srdce: :srdce:

Ikulko - taky mám radost, že čárečka sílí, myslím, že děláš dobře, že neletíš hned k dr., pokud máš utrouš, tak stejně víc pro to neuděláš..

Eri - Tomášek je moc šikovný, že ujel takovou dálku!!! ten můj je sice hrozný živel, ale u všeho vydrží jen chvíli - většinou na zpáteční cestu taháme kolo na zádech :lol: :lol: :lol:

Zuzi - dokud se ms nerozjede „pořádně“, tak je šance pořád!!!!!!!!!!!

Jdu taky koukat na zázraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zaki
17.5.10 20:50

kdy testovat

Ahoj všichni,
potřebovala bych radu. Dneska jsem 8DPO a od odpoledne mě bolej vaječníky - chvíli jeden, pak zas druhej.
Před chvílí jsem zjistila (na wc), že lehce růžově špiním. Opravdu to bylo jen na papíře. Pokud by to event. bylo zahnizďování, kdy myslíte, že by bylo něco vidět na testu?
O miminko se snažíme od nového roku. Loni v říjnu, jsem prodělala revizi v 8tt :-(

• Citovat
  • Upravit
270
17.5.10 20:54

zaki, hcg na citlivém testu by mělo být vidět už od 2-3 dnů po zahnízdění, ale záleží na tom, co způsobuje tvoje špinění… A něco na podporu jako je Utrogestan nebo Duphaston nebereš????? Měříš BT? Někomu test ukáže už 11 DPO, někomu později… ale dřív než 10 DPO je zbytečné testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí