Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
22.5.10 09:32

Já jdu hodit do pračky ,dokud drží počasí.
A pak malému uvařit na oběd špagety a omajdu z mletého.

• Citovat
  • Upravit
12947
22.5.10 09:42

kamčo tak špagety jooo :lol:

já delám řízky kuřecí a kaši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.5.10 17:06

Ahoj kočky,

tak u nás svítí sluníčko už od rána, tady lilo skoro celou noc, ale zato teď je nááááááádherně.

Sledujete hokej? Naši sehráli se švédama super hokej a způsobili téměř infarkt asi skoro všem fanouškům, ale zakončení na nájezdech bylo fajnové a jede do finále, hurááááááááááááá :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.5.10 18:23

Eri ahoj. JJ hokej byl fantastický do samého konce :-P

petro no kluk se špaget může ujíst-jinak je to veeeeeeeelmi mlsné dítě.
Tady ted taky svítí..

• Citovat
  • Upravit
5724
22.5.10 21:37

Tak rusáci o chlup vyhráli, ale ke konci si myslím, že už měli dost staženou prdel, škoda, přála jsem to němcům a zítra nás čeká finále s rusákama, doufám, že podaj stejnej výkon jako dneska, to bychom mohli mít dost vysokou šanci je trochu převálcovat, to zas budou večer nervy.

Co jste jinak dělali a vařili. My měli na oběd halušky a zítra kuře na paprice s knedlíkem, snad zbyde i na pondělí, ať nemusím vařit.

Ikul, PetroL, tak jak se vám daří? Jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.5.10 05:30

ahojky tak u me opet blbý začala sem krvácet…tak pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.5.10 12:44

tak v deloze 6 mm, odpovídá 6 tt, gestanční váček začíná být zdeformovaný, krvácení silne hcg 145 :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.5.10 13:25

peti - no je toto spravodlive?
asi sa k tebe pridam - ja som začala špiniť a špinim už druhy den :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
23.5.10 13:28

ahoj jerry jen nestraš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.5.10 13:52

Petro to je fakt nespravedlivé, moc jsem ti držela palce :cry: :cry: . Drž se holka :srdce: .

Jerry nestraš ještě ty… jestli je to jen špinění tak snad to nic nebude :srdce: .

Mě dneska začlo tam dole svědět a pálit, nevím čím to je, nikdy jsem na to netrpěla. Snad to přejde samo, ale zatím to tak moc nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.5.10 14:19

PetroL, to snad ani není možné, že to zas končí nezdarem.. Byla jsi na imunologii?? to přece musí mít nějakou příčinu.. přeju ti mooc a moooc síly, ať to zvládneš, musí to být velká bolest… :srdce: :srdce:

Jerry a co ty? když jdeš k dr.? bereš utrogestan, nebo tak něco????

Eri, budu na tebe taky myslet, ať se po laparce rychle zotavíš, ať tě brzy pustí a pak hurá do snažení…

Ikul - může to být nějaký zánět, určitě to dr. řekni, něco ti na to dá.. Já to mívám často a oblíbila jsem si Rosalgin na vyplachování.. v těhu by neměl vadit, ale je lepší se poradit s dr.

já už bych to měla pomalu dostat, ale zatím to tak nevypadá, ani ovu ještě nebyla.. tak kdoví, jak dlouhý tenhle cyklus zas bude… 8-) 8-)

holky držte se, svět je hrozně nespravedlivý… ach jo… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.5.10 15:06

holky hlavne že podle genetu sem zdravá…asi sem mela jít na tu revizi-já ji odmítla…bolí me břicho jako svinea v kříži..je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.5.10 15:20

Petro ahoj.
Sakra to je kopec smůly fakt.. :cry:

A ty už normálně krvácíš? :roll:

• Citovat
  • Upravit
5724
23.5.10 19:00

Ahojky,

Petruš, teda co tu čtu za smutné zprávy, je mi to moc líto, těžko ti k tomu něco napsat, ale když jsem to četla, tak mi slzy vletěli do očí, drž se holka, posílám ti moc sil. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.5.10 19:27

Petro je dobře, že jsi na tu revizi nešla, jsi teprve krátce po vynechání ms a tělo si určitě poradí samo, musíš mu věřit. Není to dobré pořád do sebe nechat hrabat. Myslím na tebe :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí