Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj kočky,
tak u nás svítí sluníčko už od rána, tady lilo skoro celou noc, ale zato teď je nááááááádherně.
Sledujete hokej? Naši sehráli se švédama super hokej a způsobili téměř infarkt asi skoro všem fanouškům, ale zakončení na nájezdech bylo fajnové a jede do finále, hurááááááááááááá
![]()
Eri ahoj. JJ hokej byl fantastický do samého konce ![]()
petro no kluk se špaget může ujíst-jinak je to veeeeeeeelmi mlsné dítě.
Tady ted taky svítí..
Tak rusáci o chlup vyhráli, ale ke konci si myslím, že už měli dost staženou prdel, škoda, přála jsem to němcům a zítra nás čeká finále s rusákama, doufám, že podaj stejnej výkon jako dneska, to bychom mohli mít dost vysokou šanci je trochu převálcovat, to zas budou večer nervy.
Co jste jinak dělali a vařili. My měli na oběd halušky a zítra kuře na paprice s knedlíkem, snad zbyde i na pondělí, ať nemusím vařit.
Ikul, PetroL, tak jak se vám daří? Jste v pořádku?
tak v deloze 6 mm, odpovídá 6 tt, gestanční váček začíná být zdeformovaný, krvácení silne hcg 145
![]()
peti - no je toto spravodlive?
asi sa k tebe pridam - ja som začala špiniť a špinim už druhy den ![]()
Petro to je fakt nespravedlivé, moc jsem ti držela palce
. Drž se holka
.
Jerry nestraš ještě ty… jestli je to jen špinění tak snad to nic nebude
.
Mě dneska začlo tam dole svědět a pálit, nevím čím to je, nikdy jsem na to netrpěla. Snad to přejde samo, ale zatím to tak moc nevypadá.
PetroL, to snad ani není možné, že to zas končí nezdarem.. Byla jsi na imunologii?? to přece musí mít nějakou příčinu.. přeju ti mooc a moooc síly, ať to zvládneš, musí to být velká bolest…
![]()
Jerry a co ty? když jdeš k dr.? bereš utrogestan, nebo tak něco????
Eri, budu na tebe taky myslet, ať se po laparce rychle zotavíš, ať tě brzy pustí a pak hurá do snažení…
Ikul - může to být nějaký zánět, určitě to dr. řekni, něco ti na to dá.. Já to mívám často a oblíbila jsem si Rosalgin na vyplachování.. v těhu by neměl vadit, ale je lepší se poradit s dr.
já už bych to měla pomalu dostat, ale zatím to tak nevypadá, ani ovu ještě nebyla.. tak kdoví, jak dlouhý tenhle cyklus zas bude…
![]()
holky držte se, svět je hrozně nespravedlivý… ach jo…
![]()
holky hlavne že podle genetu sem zdravá…asi sem mela jít na tu revizi-já ji odmítla…bolí me břicho jako svinea v kříži..je to hnus
Petro ahoj.
Sakra to je kopec smůly fakt.. ![]()
A ty už normálně krvácíš? ![]()
Ahojky,
Petruš, teda co tu čtu za smutné zprávy, je mi to moc líto, těžko ti k tomu něco napsat, ale když jsem to četla, tak mi slzy vletěli do očí, drž se holka, posílám ti moc sil.
![]()
Petro je dobře, že jsi na tu revizi nešla, jsi teprve krátce po vynechání ms a tělo si určitě poradí samo, musíš mu věřit. Není to dobré pořád do sebe nechat hrabat. Myslím na tebe
.
Já jdu hodit do pračky ,dokud drží počasí.
A pak malému uvařit na oběd špagety a omajdu z mletého.