Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
28.5.10 21:31

tak to je pěkná dálka, jedete autem? Hlavně si to hezky užívejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
29.5.10 07:47

ahoj a dobré ráno,,
Téda mě se dnes ani nechtělo vylézat z pelíšku,ale slunce mě vytáhlo.
Tak posedim a jdu dělat nějaký ten oběd-mrnous chce zapékané těstoviny.
Jak budete trávit víkend vy?

• Citovat
  • Upravit
5724
29.5.10 11:30

Ahoj,

Kamcaa, tak já budu trávit víkend ještě povalováním v posteli, mám pořád žaludek mírně na vodě, ale jak mu tam něco pošlu, tak je to hned lepší :lol: Na obídek mám br. kaši a řízeček od manžílka, abych nemusela fakt nic dělat.

Susan, tak to včera šlo a i jsme si to pěkně užili, jsme sami bez dětí, tak to bylo suprový a šlo to i ze předu :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 12:05

u nás to zepředu nešlo, přítel si stěžoval, že ho lechtají šňůrky z jizvy:D. Tak ze zadu to docela šlo, ale že by to bylo nějak moc příjemné se teda říci nedá:D. Vy už máte nějaké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 12:14

Ero, jako by mě chtělo bolet bříško, máš taky ten pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.5.10 12:36

Susan, tak já jsem v pohodě, jen se mi houpe ten žaludek, ale bříško nebolí, mi si to fakt včera užili :lol: Děti už mám, ale jsem znovu vdaná a s manželem máme spolu jedno, kluka a chtěli bychom ještě jedno, děti z prvního manželství, také kluci, jsou skoro dospělí. A tomu našemu nejmladšímu bylo v lednu6 let. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:01

My se snažíme o první dítko,jsem dnes sama doma, tak se trochu nudím a nemám si komu postezovat, ze mi není uplne dobre. Tak moc už bych chtěla byt těhotná, ach jo. Snad to bříško bude dobrý, mám po te operaci takovy hodne otevrený čípek, tak jsem ho ještě nemela, tak to snazení vcera treba k necemu bude:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.5.10 13:27

Susan a kdy jsi měla mít ovu, čípek je otevřený právě v plodných dnech, tak pak by to opravdu mohlo vyjít. A jak tě bolí to bříško, nejsou to prdíky, ty jsou po týhle operaci dost nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:35

No k ovulaci u mě asi ani moc nedochází. Myslím si, že je čípek otevřený, protože se mi přes něj koukali do dělohy? Jinak bolesti si myslím, že můžou být zaražené prdy. Takže se jdu trochu pohýbat ať se uvolní a bříško nebolí. A zkusím eventuální ovulaci ještě dnes pojistit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.5.10 13:39

Susi, po té operaci to nebude, pokud je podle tebe hodně otevřený, tak bych to přisoudila spíš ovu, čípek je dost svůj a i když se tudy koukali do dělohy, tak se pak do 24 hodin zase zatáhne do svého normálního stavu, tak tím by to nemělo být, ale uvidíš, jestli dojde pak mrcha a když ne tak máš vyhráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:45

Eruš, neříkám, že se ve svém čípku vyznám, to nee, ale takto otevřený fakt ještě nebyl, takže bych měla po 15 měsících opravdu poprvé ovulaci? A teda ty bolesti by mohli taky být součástí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:46

Jio Eruš, a jsem dnes 9DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.5.10 13:47

to by samo mohlo, pokud máš takové jakoby bodavé bolesti v oblasti některého z vaječníku nebo je to bolest podobná na mrchu, tak to je převážně ovulační bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:48

A myslíš, že by se mi ovu mohla rozjet sama po Clostilbegytu a po te laparce? Clostík jsem brala minulé dva cykly:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.5.10 13:49

je to divná bolest, ale už to nebudu rešit, stejně budu muset počkat 14 nebo déle zda mrcha dorazí nebo ne. Dorazila poslední dva měsíce v pohodě, po půl roce braní hormonů:D. Tak snad mi jen trvalo déle, než se mi tělo srovnalo a nachystalo na těhotenství:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí