Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Susan a nemáš v papírech napsáno, jak jsou velké folíky i podle toho se dá přibližně určit den ovu, jinak 9 DC, to klidně opravdu může být buď už ovu nebo dojde každým dnem, ovulační bolest se může objevit klidně 2 dny před samotnou ovulací, měříš si BT?
No BT si neměřím, a ani nevím jak na to a jakym teploměrem. Jak říkám pojistíme to ještě dnes a třeba i zítra a uvidíme za 14. Třeba opravdu budeme mit konečně štěstí. To mi řekni, ty musíš u toho kompu přímo sedět, když mi odpovídaš tak rychle:D?
Eri, v těch papírech mám napsáno zřetelné známky ovulace. Když jsem se na to ptala sestry, tak říkala, že na to máme vlítnout hned, tak jsme to udělali:D. Ale mám tam napsáno taky nízká sliznice. Ale víš jak prd tomu rozumím, tak se v pondělí zeptám obvoďáka co mi řekne a pak v úterý gynekoložky, nebo to můžu vlastně stihnout už v pondělí obojí:D
No nic já musím jít vařit, nemá to kdo za mě dnes udělat, chjo.
jj, ležím u něj, mám ho v ložnici u postele
, taky nemám co dělat a nechci se ještě moc pohybovat, řekli mi, že mám spíš polehávat, tak to plním do posledního puntíku ![]()
No jenže hlad je svině. A mám tam jen polívku, tak uvařím a zbytek dne se budu taky jen válet, ale to už přijede i mužík a budeme se snad válet spolu:D
Tak mně manža uvařil už včera večer, tak jsem si to hodila do mikrovky a už jsem i po obídku, mě zase honí mlsná, to je větší problém, páč už jsem stihla sladké zbodnout včera, teď si půjdu udělat kafčo do postele a budu se dál slastně válet, zítra k večeru se mi už vrátí dětičky, tak bude po klidu, ale to mi vadit nebude, je tu na mě tak nějak až moc velké ticho, ten jejich křik a puberťácké výlevy a názory mi celkem chybí.
mlsná byla poražena, přijel zmrzlinář, tak se teď cpu tiramisu zmrzlinou a uvařila jsem si k tomu kafíčko, to je taková dobrůtka, mňam ![]()
Mužík už je doma, takže jsme hodili maso a brambory do alobalu a pečeme to v troubě, akorát je trochu naštvaný, že nebylo uvařeno, ale na to mu kašlu. Mám modřinu jakoby pod pupíkem, která vede z něj. A bolesti si myslím,že klidně můžou být ovulační:). Jdu se věnovat mužíkovi. Ozvu se později
Eraguško - byla jsem tu naposledy ve čtvrtek a už jsem si taky dělala starosti, že se neozýváš!! teď jsem to všechno dočetla, tak jsem moc ráda, že to máš za sebou a že ty srůsty ti odstranili!!! teď už to půjde určitě mnohem a mnohem lépe, uvidíš!!!
Susan - taky chodím do CAR Frýdek-M. Jsem zvědavá, jak tam budete spokojeni… já teda nic moc.. Mám taky anovulační cykly, už 3 roky se snažíme o druhé mimčo a zatím nic.. Podle čeho soudíš, že máš taky anovuláky, když neměříš BT?? já měřím, není to žádná věda. Nejlepší je obyčejný rtuťový teploměr, já s digitálníma nebyla spokojená, pokaždé naměřili jinou hodnotu, tak teď mám obyčejný a je to v poho… Jen to déle trvá…
Petro- určitě to nevzdávejte!!!! ![]()
Ahoj Denčo, kdepak jsi se toulala?Taky doufám, že ta operace pomůže a teď už to půjde samo, jen mě štve, že nevím kdy proběhla ovu a jestli byla, tenhle měsíc jsem se na BT vyprdla a v úterý, to jsem byla 17 DC, při UTZ kontrole při příjmu jsem měla velké folikuly a žádnou tekutinu děloze, jen hodně vysokou výstelku, ta byla 17 mm, tak přemýšlím, jestli ovu proběhla v těchto dnech a nebo vůbec. Uvidím, zkusím ráno BT změřit, po roce a půl už i z jedné hodnoty poznám ve které jsem fázi, jinak taky měřím klasickým teploměrem, digi mi nevyhovoval už kvůli hygieně.
To máš pravdu, že to poznáš i podle jedné teploty, to já taky
jsme hold po takové době snažení už profesionálky
né, dělám si legraci, teorie je jedna věc, ale praxe je mnohdy jiná, co??? Tak ať brzy hlásíš //!!!! Já jsem neměla teď moc času.. zítra tu budu taky až k večeru nejspíš… Jinak mě už to taky utíká, Prednison beru už 3 týdny, tak ještě 3 a hurá do IUI. Akorát nevím, kde mě se toulá mrška…
ovu taky zatím nikde
![]()
A kolikátý den cyklu už jsi, já jsem dneska 21, tak za 7 dní čekám mrchu, pokud mi to ta laparka nějak nerozhodí, což by mi mc nevadilo, kdyby mi ji posunula o něco dál, páč jedu 25.6 na dovču do Itálie a vychází mi to akorát, že půlku dovolené budu mít rudou návštěvu, což se mi teda moc nelíbí. Uvidím, jak dojde tejkon a pak se porádím s dr na eventuálním oddálení nebo naopak zkrácení cyklu, ale spíš to oddálení ![]()
Jo to si v pohodě oddálíš dufíkem nebo utroušem, toho bych se nebála!! na dovči mít tetku rudou je teda pěkný hnus, to bych nechtěla.. je fakt, že tam budeš sama bez manžela, že? jen s klukama. tak uvidíš.. já jsem ještě bez manžela nikde na dovolence nebyla.. ani si to moc nedokážu představit ![]()