Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
30.5.10 19:38

Zuziš, buď v pohodě na Clostík taky nereaguji, proto jdeme v pátek do CARu. On Clostilbegyt je jako paralen, dostaneš ho témeř vždy když jdeš k dr. že máš chřipku nebo tak něco a když tam půjdeš znovu, tak ti přidá třeba nějaká antibiotika, takže už z Clostíku nejsem v depresi, prostě na něj nerauguji a kašlu na něj:D. Mám teď po laparo, takže budu ještě týden doma a pak se uvidí, ale důležité je, že mi nic nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.10 19:47

no mě kromě toho že nemám ovu taky nic nenašli,ale bohužel já si z finančních důvodů nemůžu dovolit jet do CARU

vám ale budu držet palečky,aby vám to dobře dopadlo a vy se konečně dočkali :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.5.10 19:56

Zuziš taky nemůžu jen ak do Caru… :-(

• Citovat
  • Upravit
3287
30.5.10 20:02

no nejsem v tom sama

já už pro dnešek končím,jdu do postele,ráno vstávám v 3.30h tak abych taky vstala,mějte se pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 20:02

Holky tomu nerozumím, proč nemůžete do CARu kvuli penězům? My se tam jedeme jen zeptat, co a jak. Nechci taky jít hned na umělko, ale inseminace se přeci neplatí:D. Nebo nechcou partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 20:05

Dobrou noc Zuzi. To by mě zajímalo, co děláš že vstáváš tak brzy? Eri, máš nemocenskou? Na jak dlouho ji ještě máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.5.10 20:09

No já určo vzhledem k financím..
No IUI-inseminace se obvykle neplatí,ale pokud se nereaguje na clostil-tak musíš na injekce stimulační a to záleží jaký ti doporučí ty léky.Některé pojištovna hradí-některé ne. :pocitac:

To stejné u ivf..veškerý řekněme nadstandart-to znamená lepší injekce,prodlouženou kultivaci např a jiné-to pak cáluješ sama.Takže cyklus může vyjít např v lepším případě třeba zdarma skoro a nebo taky 20 tisíc a víc.

Ale to už tady všici vědí.

Já mám clostil ted na zjkoušku podruhé-brala sem ho vloni a nic.Tak letos ho mám na 3 měsíce a pokud by se nezadařilo,tak asi car-teda doufám v to!!!Můj dr se to totiž snaží oddalovat-a já sem bez doporůča od něj nahraná.Car kam bych chtěla jít–ho totiž vyžaduje.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
30.5.10 20:13

Zuziš dobrou..

• Citovat
  • Upravit
5993
30.5.10 21:24

Kami, vím že se vše doplácí, ale je spousta léků, které pojišťovna hradí. Nemáme 20.000,– na IVF, vše se uvidí v pátek, ale zítra se dozvím více u své dr. Když je vše v pořádku, tak přeci není možné, aby se nám nepodařila inseminace. A jelikož mám tak zvláštně otevřený čípek, tak máme třeba poprvé ovulaci a jelikož se od navratu z nemocnice snažíme každy den, tak není možné abychom to prošvihli:D. I když vím, že by se mělo ob den. Ale nevadí. Jsem moc zvědavá, co zítra u dr.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 21:31

Susi, já neschopenku nemám, jsem doma, malej potřebuje speciální péči, proč se nám nedaří těhu to zatím nikdo neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
30.5.10 21:40

Jj, něco si uvědomuji, že jsi někde psala, že máš doma klučinu, který potřebuje speciální péči. Nechci být vulgarni nebo moc osobní, když nebudeš chtít, tak mi neodpovídej. Jen mě zajímá, zda jsi věděla předem, že bude prcek potřebovat zvlaštní péči nebo se to stalo až při porodu? A kolik mu je roků? :D. Prosím neuraž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.5.10 21:55

Susi, to je v poho, stalo se to při porodu, je narozen o 2 měsíce dřív a porod díky lékaři byl špatnej, koukni do deníčku porod, tam najdeš můj příběh. Jinak Tomáškovi je 6 let, ale do školy nechodí, snad příští rok, jestli nám odsouhlasí speciálního osobního pedagoga, který bude každý den s ním ve škole. Jinak chodí do školky tady u nás na vesnici, o všem jsou informovaní a mají k němu pěknej přístup, ale i tak je to boj, je to hrozně náročný, když tě to bude zajímat víc, tak napiš co bys chtěla vědět, ale odpovídat budu až zítra, jdu do hajan. DOBROU NOC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
31.5.10 10:38

AHojte všichni!! Venku zas nic moc, vítr a co chvílema prší… :-?
Eri - to jsem fakt zvědavá, jak to u tebe dopadne, ta výstelka je dost vysoká.. ale nevím, možná fakt v době ovu taková má být… na testík brzo, co?

Susan - u Čaplygina se platí i inseminace, chce 2000,–- Myslím, že na to nemá právo, pojišťovna by to měla hradit, ale co naděláš… Na IVF taky nemáme…

Já taky mám anovulační cykly a na clostil nereaguji, tak uvídím co nám doporučí… Do injekcí se mi moc nechce, nejsem zdravotní typ, nevím, kdo by mi to píchal.. manža už vůbec ne, ten se bulá hned jen při pohledu na jehlu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
31.5.10 10:49

Ahoj Deni, vím jistě že se inseminace neplatí. A pokud ano, tak asi je něco špatně. No, ale uvidíme v pátek, třeba ty 2.000,– někde seženeme. Ale možná radši půjdeme jinam, nebo to zkusíme řešit jinak. Jen tak pro připomenutí, ty už do FM chodíš nebo taky začneš? Omlouvám se, ale takto si píši s více lidmi a nějak se mi motá kdo kam a kdy chodí, víš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
31.5.10 10:56

ČAUKY..o té inseminaci za 2 tis jsem to četla taky někde..Jen už nevím kde :nevim:
Ale prej to je poplatek za nějakou tu ..stříkačku –prostě za to, čím to tam vpravují-spermijky.
Jinak by to mělo být skoro všude zdarma+případně léky-pokud jsou to ty nehrazené pojištovnou.

U mě se asi fakt ovu nekoná..teplota dole.Bříškko už nebolí,testy negativ chjooooooooo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex