Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
28.5.10 10:35

Eri kdepak jsi ty, vždyť jsi měla být už ve čtvrtek doma… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 15:27

Ahoj holky,

tak už jsem doma, šla jsem až dnes, protože mě operovali až večer. Vejcovody průchodné, v děloze byli srůsty, tak je odstranili a srovnali dělohu do správného tvaru, možná toto byl celý kámen úrazu, no uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Cítím se celkem fajn, jen se mi hrozně špatně dýchý, tak prý mám počkat do neděle a když se to nezlepší, tak v pondělí mám přijít, aby se koukli, jestli se mi plyn neusadil někde u plic a neutlačuje je. Jinak rameno pravé bolí jako čert, ale už jsem si našla polohu ve které se to dá v pohodě snášet.

PetroL, mám na tě dotaz, jak dlouho tady potom zákroku musí být pauza, nekrvácím vůbec a v nemocnici mi k tomu neřekli nic, tak nevím jestli se třeba nedodržuje šestinedělí nebo tak?

Ikul, tak si také myslím, že tam budou dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 15:58

eri takto jedobřeže te napravily, šestinedelí nekdo dodržuje jinej ne..jámela před ovulkou 8 dní a řekly klidne skuste..skoušely sme a nic…na ten plyn si dej co nejteplejší čaj s hodne citronem..a lehni sina rovné alež ..snohami nahoru..metopomohlo a druhej den tobylo uždobrý..jinak sem tam taky bylao den dýl kvuly tem ramenum..bolely jako svine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 15:58

eri tobe delaly i hypestomii..nebo jen lapárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 16:12

PetroL a co to je ta hyponěco :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 16:15

laproskopie je nahlednutí do dutiny břišní..vrchem přespupek…ahysteroskopie jekouknutí přes čípek do delohy přímo..mepráve ženou ješte na tu hysteroskopii..a me se vubec nechce…přitom sem četla ve zprávežemi odtranovaly cosi i vdeloze..tak to vubec nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 16:22

tak já jsem postoupila obojí, protože jsem dole trošku potrhaná, ale fakt malinko ani mi to nešili. Ve zprávě mám, že operace LSK+CHROMO, tak zřejmě je to nějaká zkratka a výsledek : vejcovody úplně průchodné bilateralně, srůsty odstraněny a to je všechno, na KO ke svýmu jdu až za 14 dní, tak on mě to pak hezky všechno i za pomoci obrázků vysvětlí, je fakt hrozně milej a ochotnej. A jak se cítíš ty? Už je to lepší, tak strašně moc jsem ti to přála, ale snad teď už na něco přijdou a nebude se to opakovat, doufám, že se nehodláš vzdát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 16:32

eri nevím co bude dál v tuto chvíly :nevim: počkám co ta štítná žláza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 16:37

Petruš, plně tě chápu, jen jsem chtěla vědět, jestli jste to už třeba rovnou nevdali, byla by to škoda, třeba opravdu na něco přijdou a pak to bude už v pořádku. Já jsem měla mít ovu v den nástupu, ale podle utz nebyla a měla by proběhnot teprve teď, a dr říkal, že někdy právě stačí jen to profouknutí a hned se zadaří, tak právě přemýšlíme, jestli to máme zkusit, ale mám strach, aby se něco nepodělalo, spíš jsem přemýšlela, že jen na chvilku, těsně před, že by to jen dodal dovnitř :lol: nebo jsem si dělala srandu, že to hodí do stříkačky a stříkneme to tam, ale to by spermijky asi nepřežili :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 16:49

eri spermijky by přežily..před iui jde tomášhodinu před než já..dá tam tu skumavku a kolikrát tam ještestojíta co tam byl nekdo předním..mohjhl by tomáš odstříkat sperma i domaado hodinydovézt tam..takže uvás vydrží…jestly máte odvahu tak do stříkačky..protože bychseupřímne bála kdyžsi dolepotrhaná aby sis tam neco nezanesla..já přeci jen byla asi cca 6-8 dní před ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 16:52

me to takyzanášely s stříkačkou rovnou dočípku :nevim: ..určite byto bylo lepší než prstíčková metoda..kterábýváučiná ale pokud tošoupnete tam,,, ne když to nabíráš nekde z ručníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 16:55

eri akorát nevím jestly to ste stříkačky dostanete..přeci jen na iui tam dáj náky rostok po kterém ty nejlepší vyplavou nahoru..tyodeberou ..takže s tomových 200 mil mi zanášely 30 mil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 17:06

:lol: :lol: , ale za pokus nic nedámě, že :lol: :lol: a třeba se zadaří, no uvidíme jak budu večer unavená, ale je pravda, že bych raději použila buď klasický styk nebo stříkačku než prstíkovou metodu, tam si myslí hrozí větší nebezpečí nákazy a potrhaná nejsem ve vnitř, jen na vstupu a fakt malinko, tak by snad nic hrozit němělo, zřejmě jak to otvírali, tak to kůže okolo vstupu na dvouch mistečkách nevydržela, ale jsou to milimetrový ranky a spíš povrchový. A víš co mě strašně udivilo? Když mi dělali při príjmu UTZ, tak ten dr tam porád něco měřil a studoval a nakonec mi řekl, že mi ještě musí vzít krev na HCG, že se mu zdá že jsem těhu, no pobavilo mě to, protože MS byla dost silná a sex jsme měli cca 4 dny před nástupem, tak jsem mu to i řekla a on mi řekl, že k těhu může dojít kdykoli a ne jen v době ovulace, tak to jsem na něj teda čučela asi jak debil. Asi za hoďku a půl přišel, že hcg je nízké a těhu to nebude, ale v papírech mám, že dne 25.5. je děložní výstelka 17mm a děloha zvětšená bez tekutiny. Tak fakt z tohohle mám zamotanou hlavu, protože, kdyby měl pravdu a dá se otěhotnět i mimo ovu, tak se to třeba při tom posledním sexu povedlo a co když to tou operací zničili? Ale výškrab nedělali, tak si říkám, že snad by to mimísku neublížilo, protože HCG je v krvi nejdřív až za 8 dní po oplodnění nebo to tak není?Teď už ani nevím čemu mám věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.5.10 17:11

eriteda tak stím ti neporadím..hcg jak nízké..0-5je negativ a pak se bere jako že jo..a nemáš ty sliznici tak velkou před ovu??..no hele na prstíčkovou se vykašly..pokud to nebudeš mít ve vnitř..aveřím že tysi nák poradíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.5.10 17:18

Neřekl mi jaká je hodnota hcg, jen že to není těhu, uvidíme, necháme se překvapit, buď to bude nebo nebude. Teď už je to stejně jedno, operaci mám za sebou a to je to hlavní, tak snad se nám to už povede, jinak nevím co by bylo dál, protože podle vyšetření jsme oba v naprostém pořádku, teď když odstranili ty srůsty, tak by se to podařit fakt mohlo, nevím nakolik mohli mít srůsty vliv na plodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí