Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
beriem duphaston - akurat som si teda zdvihla davku z 2×1 za 2×2
tak uvidim ak to bude ok tak uvidim ak budem ešte dnes špiniť tak rano k dokimu ![]()
Dobré ráno,
tak Jerry doufám,že se to spravilo.. ![]()
Petro ![]()
Já zas mažu,za 20 min na bus a do školky.Se mi táák dobře spalo. ![]()
ahojky
tak 8.6 jdu znova na komplet vyšetření hematologie a imunologie..jinak to odchází ze me ale pomalu..byla sem na uzv
Petro to je mi líto že to takhle dopadlo,přála jsem ti to po všech těch problémech
holka drž se,udělají ti ta vyšetření a příjdou na to proč se to děje
Ikulko - tak co na kontrole????
Jerry - zašla sis taky k dr???
kde jste holky?? kamcoo…
ahojky tak já byla na gyndeale uzv mi nedelal..mám dojít v pátek kdyby se mi neco nezdálo jinak až příští čtvrtek…koupila sem cestovní kufr velikánský na kolečkácha v sobotu vpul desáte..jedem pendolínem..co budemít míša premieru ve velkau ješte nejela..do ostravy…autem se mi nechce jetsama ařídit takovou dálku krom toho ..vlak tam jede jen 3,20hod…a míše se platí jen místenka…dojedu až ve středu…taky sem dnes byla na hematologii tak mi braly 9skumavek…avyšetřily a nelíbí sejí moje štítná žláza..ale to mi říkaj všeci dr…že jí mám vystrčenou tak pujdu sní na uzv…musím se objednat naimmunii..na imunologii…a..pujdu ješte na tu hysteroskopii…není to jako lapárka delá seto jen spodem…v nemocnici budu 2 dny…
Petro - tak snad už konečně po tolika vyšetřeních zjistí proč se nedaří mimi udržet.. Já jsem taky byla na hysteroskopii, sice v narkoze, ale za 3 hoďky jsem šla domů, nemusela jsem do nemocnice..
Ahoj holky,
tak vás jdu jen pozdravit, za chvilku už jedu do nemocnice, tak když všechno dobře dopadne, ohlásím se ve čtvrtek z domova.
ahoj..
No Jerry u dr byla a zatim je to ok.. ![]()
U mě nic nového,clostil jsem dobrala před 4 dny.Zítra jedu na folikulometrii a na Hp na ty výsledky.Tak jsem zvědavá.
PETRO no ona štítka může sekat neplechu-způsobuje potraty.
Denčo a jak ty se máš?
Kamčo - tak zítra dej vědět, jak rostou jajca! Já už mám skoro 3 týdny s Prednisonem za sebou, tak se těším, až půjdu taky na folikulometrii
Jinak ovu zatím pořád nikde, ms taky ne… Ale přemýšlela jsem nad tím, jestli má vůbec cenu měřit BT, když beru ten PRednison, kdoví, co to dělá se mnou, možná že už ovu byla a nepoznám to na teplotě… ![]()
Byla jsem u dr., v děloze je gest. váček, ale není tam embryo, těhotenství prý max. 14 dní staré… jenže ono je staré už 22 dní, takže to zas neodpovídá a čeká mě stejný osud jako posledně
.