Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ak si 8 DPO a špinenie je uhniezdovanie tak potom testuj o 3 dni
zaki - úplně tě chápu, já teď taky měla malého nemocného, 5 dní měl 39, min. 4× za noc jsem ho převlékala, tak se potil, takže jsem taky měření vypustila… Budeš muset ještě aspoň 2 dny počkat na testování.. ale i když jsi měla pár dnů pauzu v měření, tak poznáš, jestli se teplota drží nahoře, popřípadě, jestli je křivka 3fázová… nemáš odkaz na graf???
kammco - ahoj, jak je u vás??? u nás teda leje a leje…
záplavy v plném proudu, my naštěstí bydlíme na kopci, tak dobrý… ale manža do práce to má horší..
Janka ahoj.
Denčo no tady dnes teda nepadla ani kapička..ale byl teda vichr jak blázen.Taky bydlim na kopečku -kdyby přišla voda..
Ode dneška jsem na clostile. ![]()
Kamco tak pak dej vědět, jak se po něm cítíš… Já po clostilu necítila nic, ale za to ten Prednison mi dává zabrat, co chvílema mě oblije studený pot a vaječníky taky dost cítím (i při sexu)
![]()
Denčo, to se mi nezdá po tom Prednisonu, manža ho užívá dlouhodobě a teda žádné problémy nemá a náš malej ho musel užívat skoro do 3 let a taky bez problémů. Jseš si jistá, že to dělá prednison?
Denčo já brala clostil i vloni..A TO BOLENÍ ..sem měla taky ,(ale ne z prednisonu) ale z clostilu.Bolely mě vaječníky a sexik byl pro mě docela utrpení..
Eri ahoj.
těžko říct čím to je… možná to není tím prednisonem… ale předtím jsem to až tak nevnímala…
Eri a na co to bere manža a na co to měl Tomášek?
Ahoj holky,
manža a Tomík to měli na astma, Tomík měl od mala laringitidu a dostal prednison, aby se to nezlomilo do astmatu, měl ho do 3 let, od té doby měl záchvat jen jednou. Tak snad se mu to astma vyhne.
Jak je u vás, tady neprší, ale je taková zima, že dneska ani ven nepůjdem, já si jdu zítra vyřídit předoperačku a za týden nastupuju, uteklo mi to jako voda.
Ahoj jsem tu jenom na skok,čeká mě druhá noční ![]()
jinak ta ms včera dorazila,ale žádnej zázrak to není je to nějaký slabounký
,no neva hlavně že je,od zítra najíždím na clostík
Petro, trochu pozitivně
vždyť to roste úlpně ukázkově, nemůžeš po svém těle chtít zázraky. Moc držím palce ať se fazolce daří…
Denčo, BT měřím, ale bohužel teď jsem 2 dny neměřila, mám nemocné dítě a ty noci jsem moc nespala, takže měření ani nemělo smysl.
Vím, že špinění může být ledacos, ale naděje umírá poslední
MS mám dostat v sobotu - pondělí (13-15 dpo)