Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zaki
17.5.10 21:02

Denčo, BT měřím, ale bohužel teď jsem 2 dny neměřila, mám nemocné dítě a ty noci jsem moc nespala, takže měření ani nemělo smysl.
Vím, že špinění může být ledacos, ale naděje umírá poslední :andel:
MS mám dostat v sobotu - pondělí (13-15 dpo)

• Citovat
  • Upravit
453
17.5.10 21:06

ak si 8 DPO a špinenie je uhniezdovanie tak potom testuj o 3 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.5.10 21:10

Čau všem.

• Citovat
  • Upravit
453
17.5.10 21:13

vitaaj kamčiiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.5.10 21:17

zaki - úplně tě chápu, já teď taky měla malého nemocného, 5 dní měl 39, min. 4× za noc jsem ho převlékala, tak se potil, takže jsem taky měření vypustila… Budeš muset ještě aspoň 2 dny počkat na testování.. ale i když jsi měla pár dnů pauzu v měření, tak poznáš, jestli se teplota drží nahoře, popřípadě, jestli je křivka 3fázová… nemáš odkaz na graf???

kammco - ahoj, jak je u vás??? u nás teda leje a leje… :-( :-( záplavy v plném proudu, my naštěstí bydlíme na kopci, tak dobrý… ale manža do práce to má horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.5.10 21:36

Janka ahoj.

Denčo no tady dnes teda nepadla ani kapička..ale byl teda vichr jak blázen.Taky bydlim na kopečku -kdyby přišla voda..

Ode dneška jsem na clostile. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
270
17.5.10 21:53

Kamco tak pak dej vědět, jak se po něm cítíš… Já po clostilu necítila nic, ale za to ten Prednison mi dává zabrat, co chvílema mě oblije studený pot a vaječníky taky dost cítím (i při sexu) :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.5.10 21:58

Denčo, to se mi nezdá po tom Prednisonu, manža ho užívá dlouhodobě a teda žádné problémy nemá a náš malej ho musel užívat skoro do 3 let a taky bez problémů. Jseš si jistá, že to dělá prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.5.10 22:03

Denčo já brala clostil i vloni..A TO BOLENÍ ..sem měla taky ,(ale ne z prednisonu) ale z clostilu.Bolely mě vaječníky a sexik byl pro mě docela utrpení..
Eri ahoj.

• Citovat
  • Upravit
270
17.5.10 22:11

těžko říct čím to je… možná to není tím prednisonem… ale předtím jsem to až tak nevnímala…
Eri a na co to bere manža a na co to měl Tomášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.5.10 14:41

Ahoj holky,

manža a Tomík to měli na astma, Tomík měl od mala laringitidu a dostal prednison, aby se to nezlomilo do astmatu, měl ho do 3 let, od té doby měl záchvat jen jednou. Tak snad se mu to astma vyhne.

Jak je u vás, tady neprší, ale je taková zima, že dneska ani ven nepůjdem, já si jdu zítra vyřídit předoperačku a za týden nastupuju, uteklo mi to jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.5.10 14:52

Ahoj jsem tu jenom na skok,čeká mě druhá noční :wink:

jinak ta ms včera dorazila,ale žádnej zázrak to není je to nějaký slabounký :oops: ,no neva hlavně že je,od zítra najíždím na clostík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.5.10 21:09

ty jooo ,dneska je tu mrtvo.
Tak dobrou.

• Citovat
  • Upravit
12947
19.5.10 08:58

ahojky

tak dnesní hcg je jen 75,6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
19.5.10 09:47

Petro, trochu pozitivně :-) vždyť to roste úlpně ukázkově, nemůžeš po svém těle chtít zázraky. Moc držím palce ať se fazolce daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí