Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuziš, mně dr říkal do 10 dnů a když nedojde, tak jít zase na gyndu.
Taky mi dr. řikala do 10 dnů. Jednou mi dorazila po 11 a jednou po 7.
Holky díky, zatím se taky ještě moc neraduju, přece jen mám za sebou dva neúspěchy.
Zuzi já jsem to po vyvolávačce dostala vždycky pátý den. Pokud ale byla píchnutá až po ovulce tak mi přišla klasicky 14 dní po ní nezávisle na injekci.
Eri však ty se taky za chvilku dočkáš, už to nebude dlouho trvat. Třeba tou laparkou zjistí proč to nejde a pak to půjde jedna báseň. Moc ti to přeju, už taky chuděro čekáš dlouho
.
MOOOOOCCC gratuluji všem novým těhulinkám!!!!!
![]()
Eri, ještě jsem tu já!!! tak neboj, že zůstaneš tu sama netěhulka. Ale třeba za 2 měsíce budem taky hlásit //.
Zuzi - mě dr. říkal 14 dní po vyvolávačce když ms nepřijde, tak si přijít pro další k němu.
ahoj holky
gratuluju těhulkám, ať je vše jak má být
My byli včera na spermiogramu. Výsledek 91% pohyblivých, 72% morfolog.v pořádku a hustota
88 mil. - resume - nadprůměrný spermiogram, tak jsem ráda a navíc tímpádem nemusíme platit ICSI pak ![]()
no já to vždycky dostala po jedné pak už jsem chodit nemusela,mě jen řekl že když nic tak testovat,že ještě není nic ztracenýho,tak uvidíme
ahojky
tak nevím zda toto tehu dopadne , ta čárka roste hroznepomalu..dnes sem 14dpo…odinsemky..podle ms bych to mela dostat až v pondelí podle iui dnes…sem koukala na testy z dřívejška a tam to bylo barevne 14 dpo skoro stejne ![]()
Petro pokud je čárka růžová–tak si myslím,že by to mohlo vyjít..Máš to focené zdaleka.Tak vidím jen stín.
Petro určitě to dopadne, neboj! Hlavně, že sílí… když testuješ každý den tak to vypadá, že to jde pomalu.
Já jsem taky dneska zas testila, čárečka mi vylezla do limitu (včera to bylo až za 10min) a už je hezky vidět tak snad to bude ok.
ahojky
zítra jdu na tu krev
jinak mi roste..foceno bez blesku…
jak to myslíš jako tmavé..když jak to fotím stím bleskem tak ta čárka je pak svetlá
..ne taková jako doma pak