Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
petra ja som testovala od 10 DPO takže tiež hrozne skoro
neviem sa dočkať vysledkov z krvi - budu až zajtra … asi ma šlahne ![]()
me ten mamatestjakbyl mokrý videl to imanža ..a nemusel hledat, naklánet uschlo to a človek aby to hledal lupou..delalasem si ješte best…atam čárka slabá zustala i po vyschnutí…ted sem si delala lepší mamatest..ačárka tam jeslabounká ..alei viditelná aniž bych to ruzne naklánela
třeba je to ješteten pregnyl ![]()
PetroL, pregnyl to být nemůže, pokud jsi už měla čisté testíky, holka, nenervuj se, zajdi na krev a budeš mít klid, nebo tedy vyčkej a zkus testík až v sobotu, procházela jsem diskuze a hledala holky, co byli na tom podobně jako ty a našla. 10DPO tt čistej, pak slaboulinká čárečka, prakticky duch, takto to tam měla holčina skoro týden a taky byla zoufalá, že nesílí, no a po týdnu jí naskočili nádherné dálnice. Hlavně to NEVZDÁVEJ. MS zatím není, tak je naděje. Neměla bys jít na KO i do CARu?
já si zase říkám, že sice asi budu muset na inseminaci, jak nějaká kráva v kravíně
ale třeba pomůže a když ne tak půjdu na IVF a třeba budou dvojčátka a ty jsem chtěla celý život, navíc každý neúspěch nás posunuje blíže k úspěchu. už to čekání nemůže dlouho trvat, už čekáme dost dlouho, teď jsou na řadě jiný, aby si to vyčekali ![]()
praveže dnes som 15 DPO a zdaju sa mi furt rovnake -vôbec to nie su pekne čiarky ako by som čakala na 15 DPO
takže sa obavam mimomaternicoveho tehotenstva ![]()
tolik testů 15.den po ovulaci???? blázen
já si dělám před menzes maximálně jeden a někdy ani to ne a ještě si říkám, že jsem asi vadná
Jery, pokud jsi teprve 15 DPO, tak je to hezká čárečka, jsou holky, kterým to ukáže teprve až několik dní po vynechané ms. Teď jsi teprve vlastně 2 týdny těhotná a to HCG je tudíž u někoho malé a u někoho je hned na horní hranici. Kolikátý den jsi po vynechání MS?
jery tak já mám takové čárky jako ty na tech prvních 2 od spoda…mimodeložní..nojámela krásný ukázkový testy…
…držím moc palce na zítřek na tu krev
no mala som dostať dnes ms
a mužovi som dala ulohu zohnať mamatest
aby sa nenudil a tu je vysledok