Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
11.5.10 19:27

mě dělali HP i po duphastonu, doktor to tak naordinoval a bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 19:31

takpokud si pamatuju tak ikul mela problém s clostík…

ikul a co místo clostíku skusit píchat 5dní menopur???..

eri tys to tak krásne napsala :hug: :hug: ažmi zvlhly oči…notyhormony sou síla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 19:32

Goldenko ono to s tím Clostíkem věda není, ale ne na každého působí tak jak má. Já jsem ho brala před pár lety když jsme chtěli druhé dítě, brala jsem ho 3 cykly a ani v jendom ovulace nebyla, v tom prvním jsem z něj měla dokonce cysty. Pak jsem měla pořád nějaké špinění a krvácení mimo cyklus, doktor už nevěděl co se mnou a já jsem se rozhodla, že na všechny hormohy už kašlu. Trvalo to půl roku než se z toho tělo vzpamatovalo a cyklus se mi upravil. No a pak to šlo samo a přírodně.
Takže já si rači počkám, nechci si cyklus rozhodit ještě víc než mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.5.10 19:34

goldy, jasně, když to nasadí dr, tak asi ví jak a na kolik to HP ovlivní, ale bez domluvy s dr si myslím, že to je pak k ničemu, protože nepředpokládá, že sis vzala nějaké léky.

Ikul, fakt změň lékaře, vždyť i na netu píšou, že takhle dlouhý cykly nejsou v pořádku a měla by se hledat příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.5.10 19:39

Petruš, :lol: , přece tě nenecháme smutnit, drž se kočko a pamatuj, nejsi na to sama, jsme v tom společně a jednou to vyjít musí :potlesk:

Ikul, ten menopur, jak psala Petra, taky není k zahození, když ti clostík nedělá dobře. Je faktem, že moje tělo taky reagovalo, tak jak by nemělo, nelíbilo se mu to, ale já měla cyklus 25-28 dní, teď ho mám od clostíku 30-31 a doufám, že delší nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.5.10 19:39

aha ikul to jsem nevěděla, že ti nesedl, ale rozhodně by jsem hormony nezavrhovala, taky jsem znala takovou holku, co křičela, že nikdy a ukecali jsme ji, ať jednou jedinkrát to zkusí, no a má kluka.
ono někdy to bez prášků už nejde a já jsem teda zase dost pro prášky, zkusila by jsem teda něco jinýho, určitě existuje něco co by ti sedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 19:42

eri já vím :hug: :hug:

menopur jeučinej narostou po nem i tři vajíčka,,,jen je tam vetší šance mít hyperstimulák…předepisují ho car..adoplácíš si na nej…píchajé ho i holky s jinýma injekcemi na stimulaci u ivf…

ikulko aco jít do caru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.5.10 19:47

Tak u nás se rozjela pěkná buřina, doufám, že nám nevyhodí elektřinu.

Ikul, to není špatný nápad zajít do caru, my tam po té lapárce, když nic nenajdou zamíříme také.

Petro, vím, že jsi už jednou psala, že nebydlíš v Lovosicích, ale nějak mě vypadlo, kam jste se odstěhovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 19:57

tady buřina ted probehla

eri bydlím u budyne nad ohří

holky musím seloučit manža si jde delat papíry na pc :cry: ..páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.5.10 19:58

zítra ru nebudu až odpol..musím s míšou na ko..do litomeřic pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.5.10 20:00

Peťu, tak zítra poreferuješ, jak jste dopadli u dr, měj se hezky a koukej se usmívat :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 20:06

Holky do CARU… no tam jsme už byli tehdy jak nešlo druhé… zkusili jsme toho tehdy fakt hodně, vyměnila jsem 3 doktory a nikdo mi nepomoh, pořád do mě cpali hormony na hormony a napáchalo to víc škody než užitku. Nikdo mi neudělal ani hormonální profil, jediné vyšetření byl spermiogram. Divím se, že se z toho tělo nakonec vzpamatovalo, ale trvalo to hooodně dlouho. A já nechci začínat tam, kde jsem minule skončila. Každý si prožil své a má už určité životní zkušenosti a ví co jo a co ne. Já otěhotnět chci moc, ale určitě to nebudu hrotit, v jenom má můj doktor asi pravdu… otěhotněla jsem 4× tak otěhotním (doufám) zase. Jen to bude trvat a s tím se musím smířit. A jak to nepůjde dlouho, tak to začnu řešit a první co udělám bude změna doktora. Ztím to nechám být, potřebuju dát tělu čas ať se po tom utrogestanu srovná a ustálí se cyklus na nějakých 34 dnech jak to bylo než se poved Daneček. Pak věřím, že se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.10 20:07

Petro tak hodně štěstí zítra na kontrole s Míšou.  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
11.5.10 20:34

Byla bouřka,že nám to vyhodilo net na hodku.. 8-o
Jinak díky za rady..už na mrchu počkám..bez léků.Přeci jen je to i první po laparce..tak at dojde sama pěkně.

• Citovat
  • Upravit
12947
12.5.10 14:55

ahojky

tak já dopol lítala po ko s míšou a vše dobrý…odpol sem musela schánet nočník kterej zrovna nikde nebyl nakonec se podařilo..ten doma praskl :evil: …dnes sem 11 dc..a na testu objeven slabá čárka tak snad poroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí