Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
goldy sem si říkala kdy se k nám asi stavíš
, me taky všichni říkaj ždyt je ti teprve 30..máš čas…no já si to nemyslím…
já si to o sobě taky nemyslím a to mě je teprve 23, ale beru to taky tak, že manžovi je 31 a děti žádný nemáme a rádi by jsme, chtěla jsem být mladá maminka a ne že moje 1.dítě půjde do školy a mě bude třeba 35. měla jsem sen mít dvě děti do 25 a pak ještě mamánka ve 35 letech, ale..... člověk to neovlivní. jinak jsem už nedávno chtěla zavítat, ale nějak mě ty diskuze přestávají bavit, je to pořád dokola a člověk jen čumí a stejně netěhotní, už by jsem ráda změnila téma třeba na těhotenství
co se týká neplodnosti a snažení, mám už vše přečtený i pozpátku
goldenko a já pujdu s míšou do školy až me bude 33..taky sem mela jinou představu…i ten rozdíl mezi druhým..a ted kdo ví zda druhý bude…jj diskuze sou všechny stejný…ale zase nastanou dny kolem ms kdy ta ženská si proste musí o tom pokecat…
dneska mě chlap koupil test a ať ho prý taky udělám, když už ho tak pracně vybíral. tak jsem mu říkala, že doufám, že koupil ten dvoučárkový
ikdyž tomu moc nevěřím, navíc čím dýl to snažení trvá, tím větší mám strach, že se to zopakuje a nebo nedej bůh to skončí třeba ve 20tt. to by jsem se asi zabila
příští těhu bude plný nervů. myslíš si, že ty budeš v klidu potom co jsi prožila??? nebo jsem vadná já?
Tak už jsem doma,nechala jsem si píchnout vyvolávačku a dr mi naznačil,že klidně ještě být můžu,prej když nic tak další test-tak uvidíme,moc velký naděje při mé smůle si nedělám ![]()
Zuzi, tak uvidíš, ještě musíš pár dní vydržet, já vím, to je na tom to nejhorší,že?
Kamcoo - dívala jsem se na ten tvůj grafík, podle mě to vypadá, že ovu klidně mohla být hned začátkem května. Při clostíku stejně ty grafy jsou trochu jiné, než kdybychom nic nebraly, takže se na teplotu nemůžeš spolehnout..
Denčo to jako fakt že při braní clostíku jsou ty teploty jiný než bez něj?No právě to čekání..... ![]()
GOLdenko..kolik bereš clostíků?jako tablet denně?
zuziš:no vždycky se říká..dokud není červená,šance tu je ![]()
petro no nevím jestli u nás bude veselooo ,mě bolej zada a furt sem nějaká chcíplá.doma řádí viroza
Denčo…já dělam grafy 3 ..a ten německy mi ovu ukázal..ale jak sem zadala tuším sobotní teplotu-36.4 a dnes zadala 36.6 tak mi ji ten německý graf smazal.
A tenhle anglický ten mi ji nevyznačil vůbec…
A TAKY SI MYSLÍM ,ŽE CLOSTIL ALE I DUPHASTON NEBO UTROŠ TEPLOTU ZVYŠUJÍ–mám to vyzkoušené.
brala jsem 1 denně, teď va, ale reaguji na to stejně, vždy je jedn pěknej folikul a 1 menší, který prý asi už nepraskne.
jojo teploty zvyšují, ale alespoň je vidět, že to tělo na to reaguje. taky vám sem vložím graf z tohoto měsíce
http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…
je to po clostilu, pregnylu a s duphastonem
V jste se teda rozkecaly ![]()
Já jsem taky nějaká chcíplá a to už asi 3 dny, ani ne tak unavená, ale nic se mi nechce a špatně se mi dýchá jako by byl nízký tlak či co. Jak vyjdu do schodů tak funím jak lokomotiva.
Taky jsem četla, že po Clostilu se na ty teploty moc spolíhat nedá, ale proč to nevím
.
Zuzi no třeba se z toho fakt něco vyklube… bral ti hcg?
http://www.womenzone.cz/…regraph.ashx?…
tento graf je bez léků, anovulák
No goldenko ty tam ten nástup máš jasný..pád a pak výšiny..
Tak aspon ,že reaguješ fajnově..