Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetroL, tak jak jsem předpokládala, na tt nic vidět není
, to zas v pondělí půjdu pro vyvolávačku, budu se fakt modlit, ať ta mrcha dojde samovolně do neděle
![]()
eri ješte počkej až tt trochu uschne..a nepila jsi moc který dpo jsi
dnes 14 DPO,pila jsem kávu,ale u mě ty tt asi fakt nefungujou, když se ms neukáže,tak zkusím v neděli další a pak na gyndu
achjo..snad to výjde, a nebo v pondelí ješte na krev
at je fakt jistotata
Eri to je teda škoda… ale pokud u tebe ty testy nefungujou tak bych to ještě nevzdávala. Chce to čas… taky bych ti to už moc přála
.
Petro a kdy budeš testovat ty? Dneska jsi 6 den po insemce, že?
No jsem na vás holky zvědavá…
Petro a ty když otěhotníš tak budeš taky baštit nějaké léky kvůli těm častým potratům? Myslím ten Prednison nebo jak se to jmenuje? Oni ti ale příčinu nezjistili, že?
ahojky
ikul bude opet jen ultrouš..nic víc
hold budu čekat až se povede jak to zase dopadne ![]()
PetroL a budeš testit za týden nebo počkáš jestli mrcha dojde?
Mě už se začíná ozývat, celé odpoledne lehounce špiním, tak se zas pro změnu modlím, ať se rozjede sama, festově mě totiž bolí břicho a hlavně kříž.
SNAŽILKOVSKÁ LISTINA
![]()
| Přezdívka | Věk | Město/Kraj | Děti | Snažení |
| petra.lovosice | 30 | Lovosice | Michalka 2 roky | 08/2009 |
| eraguška | 34 | Ústecko | Daniel 15 let, Míša 14 let, Tomášek 6 let | 10/2008 |
| Ikulka | 30 | SM,V | Filípek 8let, Daneček 2 roky | 07/2009 |
| Denča82 | 28 | Třinec | Timotej 4 roky | 05/2007 |
| Klarusak | 07/09 | |||
| Lucie82 | Markétka 7 let | ?/2008 | ||
| Kamcaa | 30 | Česká Lípa | Vilémek 7 let | 05/2006 |
| Zuziš | 29 | Radiměř | Ondrášek 5 let | 04/2010 |
| Petule | Most | 05/2008 | ||
| Kica | Bratislava | |||
| Linda1 | ||||
| Puzatko | Frýdek-Místek | 05/2009 |
Příspěvek upraven 11.05.10 v 16:04
Tak holky, máte tam můj výtvor, kdo co potřebuje dosat, vidí, u někoho toho je volného ještě hodně, pokud máte nějaké připomínky či návrhy nebo zlepšováky, tak PÍSEJTE
![]()
eri ten seznámek je krásnej
si šikulka…testit nevím nák tak se bojím i testit a je ješte brzy minule sem testila jak blbá a jediný co dlouho bylo byl pregnyl..a pak nic
eri červené víno a teplou vanu..taky sem tak před lapárkou potřebovala rozjet a rozjela se..na kříž trpím taky…
akde sou ostatní
Eri - seznámek je super, akorát jsem ti to určitě špatně napsala, mám chlapečka Timoteje (4 roky)
![]()