Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo jo v pondělí jsem testovala ale nebyl tam ani duch a to jsem byla 42dc a hned druhej den jsem šla na vyvolávačku,ale mezi námi přemejšlím že zítra zkusím znovu,nebaví mě to čekání ![]()
Mě mrcha došla na 41 dc ..sama.
A říká se,že po tom agolutinu,když ho píchnou,že to dostaneš..a nebo,pokud si těhu ,že to mimi podpoří.Tak nevím.
Každopádně držim palečky.Třeba si měla ovu déle..A na test bylo brzy.
jo to mi dr taky řekl že to neublíží-prej naopak,ale tak holky tady psaly tak těch 10dní no tak já nevím
je mi to jasný,tak já uvidím ráno jeden test mám ještě doma tak za zkoušku nic nedám
zuzi a není jednoduší zítra skočit nakrev tam budeš stopro vedet načem si
to ne,já zkusím ten test,ale tipla bych že mrcha příjde,začíná mě bolet v kříži a v podbřišku takže to bude vyřešený i bez testu a bez krve
Petro já tu čárku taky vidím docela dobře
. Já zítra budu zkoušet ještě taky testík, mám poslední, ale asi ještě někde půjdu přikoupit, k dr. se chystám až příští pondělí, dřív by asi stejnak nic neviděl a utrogestanu mám dost.
U nás prší a prší, na zahradě už máme místy i 20cm vody
. A to tu má pršet ještě zítra celý den.
Ahoj holky,
nefachá mi PC, tak se v tom hrabu a dávám ho do kupy, musela jsem to celé formátovat a teď do něj cpu zase to co tam potřebuju, aspoň net se mi už povedlo zprovoznit.
PetroL, tak vidíš, čárka sílí, to je dobře, teď už to bude všechno tak jak má. A máš už nějaké těhu potíže? ![]()
Ikul a co ty, jak je tobě?
Holky, nebojte, já vás tu samotné nenechám, skoro všem se to už povedlo, mně ne, tak si myslím, že i vy budete těhu dřív než se nadějete,pak tu budu sama ![]()
holky já myslím a dávám vám dvamesíceaím že budete tehule
ikulko tak já pujdu k dr až 25. to budu podle iui 6+3 nebo podle ms 6+1..pokud nebudu krvácet nebo neco…s mimodeložním sem byla v 8týdnu..ultogestanu mám taky akorát do 7týdne
tady neprší ale je šílená zima
Eri já myslím, že ta lapaka to zlomí a pak hned otěhulíš. Jinak mi je docela fajn, na nějaké těhu problémy je ještě brzo, ale cítím se tak jinak, špatně se mi dýchá a občas mě natahuje, zvlášť když mám prázdný žaludek.
Petro tak já bych v to pondělí měla být 6+0 dle ovulky, podle ms se řídit nemůžu, to už bych byla 8+0. Myslíš, že už bude něco vidět? Mělo by ne?
ikulko určite…no jánevím jak mi to bude počítat..já podleovu sem 4 týdny ted v sobotu včera..podlems až zítra…hlavne nechci aby se vemezatím hrabal..pak mám pocit že mevždy tak rozhrabe že sem pak začalai íc krvácet ![]()
loučím se jdu na pojištovnu a zítrabudu až po tekrvi..sou tam od 7-9 páá
len pre info - agolutin je konska davka progesteronu - to je ako by ste brali utroš 10 dni - je to to iste - aj utroš a duphaston sa berie na podporenie tehotenstva pripadne na vyvolanie ms