Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem přišla z práce a vlezla vás pročíst a upřímně, je to katastrofa, pořád říkají jak se potraty neopakují a jak vidím, opakují a velice často, ještě že jedu v sobotu na dovolenou a nebudu mít čas lézt na net, poslední dobou mě to nějak psychicky nesvědčí, mám z toho pocit, že počít a donosit dítě je až nemožné a to je chyba, chtěla by jsem být bezstarostná dvacítka, co ještě neví, co těhotenství obnáší a bezproblému si těhotnět a neřešit vůbec nic. Bohužel člověk se jen nervuje a může si za to sám, opravdu je asi lepší nečíst takový věci, člověk by byl víc v klidu, realita je krutá ![]()
Kamčo hcg je 10349, ale srovnání nemám, byla jsem jen včera - 22DPO, podle mě je to pěkné, ale radost z toho mít nemůžu, když ten utzv neodpovídá tt.
Eri držím palečky, už to máš určitě zasebou
.
Petro už jsi jela???
Goldenko hledala jsem o tom mým problému na netu, jmenuje se to anembryomola a pravděpodobnost opakování v dalším těhotenství je extrémně vzácná. Tak vidíš, a já to mám už potřetí. Taky mi příjde, že mít dítě je obrovský zázrak a pravděpodobnost úspěchu se rovná nule. A vůbec nechápu, jak se mi to mohlo už 2× úspěšně povést, když teď to nejde.
ikulka na 95% si myslim že uzv neodpoveda hcg kvoli viac - teda 2-3 početnému tehotenstvu ![]()
čau jerry..
Tak já a můj hp..relativně dobré.Ale folík naprd na 14 dc..malý. ![]()
kamca neser - vieš že to je hovadina na mraky - stavim sa o sto eur že ovulka bude - do tyždna…
Jerry jak jsi to myslela?? … nějak jsem to nepochopila
.
Kamčo určitě ještě doroste, neboj
.
ikulka že nečakaš jedno ale dve alebo tri
ja som mala na 21 DPO hcg 1900 - a ty na 22 DPO 10 tisic - tak vysoko hcg pri anembryole nevyrastie
Jerry já myslím, že to tak může vyrůst i při anembryomole, ale nevím, nikde jsem o tom nic nenašla
.
Ale vím, že jsem u prcka měla 20DPO hcg 5933, což by ten 22DPO mohlo taky už být kolem těch 10tis., když se co 2 dny zdvojnásobí, ale pak už jsem na krvi nebyla. Takže víc jich tam asi nebude. A myslím, že ani to jedno ne
.
A jak jsi na tom vůbec ty??? Co mimčo jak roste?
mimčo vyrastlo - malo včera 5 mm - ale srdiečko stale nemame - tak zasa buduci tyžden - šla som hlavne kvoli špineniu ![]()
no ja vravim mala som na 21 DPO hcg 1900 len takže - nechaj sa prekvapiť. myslim že budu dve - uzv napovie viac
Jerry tak to je super, aspoň někdo je úspěšný
. A kolik jsi teď DPO?
dnes som 28 DPO
na 21 DPO som mala len 3 mm plodovy vačok a nič nebolo vidno
ahojky já nestíhám jedu až v sobotu
ikul to máš hodne vysoké …to bychnemela ani já..zítra skoč na krev uvidíš jak to to porostlo
Ikulko doufám,že to bude v pořádku..takové HCG nemůže být jen tak.
Držím pěsti.
Kamčo díky, jen nevím jak to vydržím do pondělí… a co potom jak to nebude ok
. Ach jo, já tak nesnáším tu nejistotu
.
Ikulko - moc na tebe myslím, vím, že čekání je neskutečně dlouhé, ale vydrž, já pořád doufám, že to u tebe nakonec dopadne dobře, přece jen tak vysoké hcg nebývá jen tak… ![]()