Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
31.5.10 11:27

Kamcoo nevěš hlavu… já taky vůbec nevím na čem jsem… máme to ale těžký, co???

Susan - já už tam k němu chodím necelý rok a asi to bude tak jak píše Kamca, že chce 2000 za tu stříkačku - prý ji má odněkud ze západu a proto se za to doplácí… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.5.10 12:05

Ahoj holky,

já jsem byla dneska u dr., tak mimčo je jenom jedno a dokonce už má i srdíčko :dance: . Já jsem se tak bála, že bude zas něco špatně.

Kamčo a který jsi dneska DC?

To je teda divné, že Čaplygin chce něco za inseminaci… a když už tak by měl mít přinejmenším možnost výběru mezi obyčejnou a tou placenou stříkačkou. Jsem ráda, že už tam nechodím. Připadá mi, že je to fakt jen továrna na prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
31.5.10 12:20

Ikulko, a ty jsi teda otěhotněla přirozeně? (gratuluji, každopádně) Že už nechodíš do CARu? Myslím si, že každá máme právo na výběr, zda chceme zaplatit za stříkačku ze západu 2.000,– a nebo použít normální, ne?
Jo a na čem jsem taky vubec netuším. Čépek je stále otevřený a je takový jakoby měkčí. Ale my se teď milujeme každy den, takže bychom ovulaci neměli propásnout, jestli tedy nějaká bude nebo byla. Tak já fičím k obvoďákovi, pak se ozvu co a jak. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
31.5.10 12:37

Ikulko - moooc gratuluji, to se ti určitě ulevilo, když už má i srdíčko!! je to super.. :srdce: :srdce:
Dr. mi teda na výběr rozhodně nedal, jen řekl, ať se nedivím, že po mně sestřička bude chtít 2000,–- Jedna holčina, co k němu taky chodí, tak psala, že platila 1500,– , ale to už bylo dávněji..

Susan - čípek by měl být PO OVULACI tvrdý a dlouhatánský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.5.10 12:39

Susan jo, otěhotněla jsem přirozeně. Já jsem nechodila do CARU, ale jenom do gyn. ambulance. Teď jsem ho už ale vyměnila, nevyhovoval mi jeho arogantní přístup k pacientkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
31.5.10 12:46

Ikulko moc gratuluji k :srdce: to byl teda fofr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
31.5.10 12:51

ikul - Čaplygin má CAR, ne? sice takové malé, ale má to tam napsané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
31.5.10 12:55

IKULKO JSEM DNES 19 DC…
a jelikož měřím bazálku tak dle toho to vypadá bídně.A i ohledně ovu testů–silnější jsem měla v pátek večer-to byly i bolesti,a pak v sobotu kolem 13 h další ovu test-ten už slábnul.Bolesti ještě byly a ty přešli večer po proštouchnutí. :mrgreen:
Včera test už zas bez čárky-takže negativ.A TEPLOTA JE POŘÁD STEJNÁ-COŽ VYJADŘUJE,ŽE OVU NEPROBĚHLA. :pocitac:

Jinak gratuluji..věděla sem že to bude ok.. :lol: tak at se vám daří a krásné těhulkování.

Jo a holky–někde radši dávají vše za drahý peníz–než aby dali přístroje a nástroje na pojištovnu.Jsou totiž pěkně vyčůranýýýýýý :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
petruska.1980
31.5.10 14:16

Ahojky,tak jsem dostala pozvání mezi Vás snažilky…pořád se snažíme ale nějak nám to nejde.Dvě umělé oplodnění s mým ex které nevyšli,s nynějším přítelem neuspěšné těhotenství které vzniklo sice přirozenou cestou ale skončilo ve 12 týdnu.Ted jsem si myslela že bych mohla být v tom ,bolí mě prsa a podbřišek.Dnešní test byl negativní a po návštěvě u lékaře to na těhotenství nevypadá :cry:

• Citovat
  • Upravit
270
31.5.10 14:25

Petrusko a který den cyklu jsi? nemůže být brzo na test?? Já sama nevím, proč jsem to ještě nedostala.. moje tělo si prostě dělá co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruska.1980
31.5.10 14:30

dneska je to 32 den.....

• Citovat
  • Upravit
4099
31.5.10 14:32

Denčo jo, má CAR, ale já jsem k němu chodila normálně jako ke gynekologovi, ne proto, že by jsme nemohli otěhotnět.

Jinak díky za gratulace holky :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
31.5.10 14:36

Ikul ahá tak už to chápu… Přeji ať si to užiješ, hlavně bez větších problémů :kytka:

Petrusko - teoreticky by už měl testík ukázat, ale záleží kdy byla ovulka a jak dlouhé míváš jinak cykly.. Kde chodíš do caru?? Už ti dělali nějaká vyšetření, proč se nedaří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruska.1980
31.5.10 14:38

cyklus 28-35 dní,ovulaci nesleduju :nevim: ted budu asi za hloupou co je to CAR?

• Citovat
  • Upravit
270
31.5.10 14:53

centrum asistované reprodukce, předpokládála jsem, že do nějakého chodíš, když jsi byla 2× na umělým, ne? :-) nejsi za hloupou, to je v pohodě, já se taky vždycky ptám, jak něco nevím.. možná je ještě fakt brzy, zkus za 2-3 dny zas testík, jestli ms nedojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí