Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamcoo nevěš hlavu… já taky vůbec nevím na čem jsem… máme to ale těžký, co???
Susan - já už tam k němu chodím necelý rok a asi to bude tak jak píše Kamca, že chce 2000 za tu stříkačku - prý ji má odněkud ze západu a proto se za to doplácí…
![]()
Ahoj holky,
já jsem byla dneska u dr., tak mimčo je jenom jedno a dokonce už má i srdíčko
. Já jsem se tak bála, že bude zas něco špatně.
Kamčo a který jsi dneska DC?
To je teda divné, že Čaplygin chce něco za inseminaci… a když už tak by měl mít přinejmenším možnost výběru mezi obyčejnou a tou placenou stříkačkou. Jsem ráda, že už tam nechodím. Připadá mi, že je to fakt jen továrna na prachy.
Ikulko, a ty jsi teda otěhotněla přirozeně? (gratuluji, každopádně) Že už nechodíš do CARu? Myslím si, že každá máme právo na výběr, zda chceme zaplatit za stříkačku ze západu 2.000,– a nebo použít normální, ne?
Jo a na čem jsem taky vubec netuším. Čépek je stále otevřený a je takový jakoby měkčí. Ale my se teď milujeme každy den, takže bychom ovulaci neměli propásnout, jestli tedy nějaká bude nebo byla. Tak já fičím k obvoďákovi, pak se ozvu co a jak. Pa
Ikulko - moooc gratuluji, to se ti určitě ulevilo, když už má i srdíčko!! je to super..
![]()
Dr. mi teda na výběr rozhodně nedal, jen řekl, ať se nedivím, že po mně sestřička bude chtít 2000,–- Jedna holčina, co k němu taky chodí, tak psala, že platila 1500,– , ale to už bylo dávněji..
Susan - čípek by měl být PO OVULACI tvrdý a dlouhatánský…
Susan jo, otěhotněla jsem přirozeně. Já jsem nechodila do CARU, ale jenom do gyn. ambulance. Teď jsem ho už ale vyměnila, nevyhovoval mi jeho arogantní přístup k pacientkám.
ikul - Čaplygin má CAR, ne? sice takové malé, ale má to tam napsané..
IKULKO JSEM DNES 19 DC…
a jelikož měřím bazálku tak dle toho to vypadá bídně.A i ohledně ovu testů–silnější jsem měla v pátek večer-to byly i bolesti,a pak v sobotu kolem 13 h další ovu test-ten už slábnul.Bolesti ještě byly a ty přešli večer po proštouchnutí. ![]()
Včera test už zas bez čárky-takže negativ.A TEPLOTA JE POŘÁD STEJNÁ-COŽ VYJADŘUJE,ŽE OVU NEPROBĚHLA. ![]()
Jinak gratuluji..věděla sem že to bude ok..
tak at se vám daří a krásné těhulkování.
Jo a holky–někde radši dávají vše za drahý peníz–než aby dali přístroje a nástroje na pojištovnu.Jsou totiž pěkně vyčůranýýýýýý ![]()
Ahojky,tak jsem dostala pozvání mezi Vás snažilky…pořád se snažíme ale nějak nám to nejde.Dvě umělé oplodnění s mým ex které nevyšli,s nynějším přítelem neuspěšné těhotenství které vzniklo sice přirozenou cestou ale skončilo ve 12 týdnu.Ted jsem si myslela že bych mohla být v tom ,bolí mě prsa a podbřišek.Dnešní test byl negativní a po návštěvě u lékaře to na těhotenství nevypadá ![]()
Petrusko a který den cyklu jsi? nemůže být brzo na test?? Já sama nevím, proč jsem to ještě nedostala.. moje tělo si prostě dělá co chce..
Denčo jo, má CAR, ale já jsem k němu chodila normálně jako ke gynekologovi, ne proto, že by jsme nemohli otěhotnět.
Jinak díky za gratulace holky
.
Ikul ahá tak už to chápu… Přeji ať si to užiješ, hlavně bez větších problémů ![]()
Petrusko - teoreticky by už měl testík ukázat, ale záleží kdy byla ovulka a jak dlouhé míváš jinak cykly.. Kde chodíš do caru?? Už ti dělali nějaká vyšetření, proč se nedaří??
cyklus 28-35 dní,ovulaci nesleduju
ted budu asi za hloupou co je to CAR?
centrum asistované reprodukce, předpokládála jsem, že do nějakého chodíš, když jsi byla 2× na umělým, ne?
nejsi za hloupou, to je v pohodě, já se taky vždycky ptám, jak něco nevím.. možná je ještě fakt brzy, zkus za 2-3 dny zas testík, jestli ms nedojde..