Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
2.6.10 12:32

SUZAN tak to by mě taky zajímalo..ale asi néé.Asi to na splátky nepujde.

• Citovat
  • Upravit
5993
2.6.10 12:39

No Kami,tak to teda máme smůlu. Na Clostilbegyt nereaguji vubec, takže budu potřebovat jiné leky. Ale vím, že existují bud levnejsí nebo drahší varianta. TAky vím ze si muzu ríct zda chci levnejsí nebo drahší variantu lečby, víš dozvedela jsem se ze ve Frýdku v CARu se platí i IUI, protoze pry pouzíva nakou specialní trubičku, tak ja chci teda tu normalni a zadarmo. Platíme nemocenské pojištění jako blázen, tak chci proste svoje prachy zpět a ne tlačit do CARu další prachy. Je to byznys jako prase vydelavat na neplodných párech, fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.6.10 15:04

Ahojky no já na umělko taky nemám peníze,ale uvažovala jsem o tom že bych se tam objednala aspoň na tu konzultaci co by mi řekli :think:

jen co vím,tak v Brně byla kolegyně z práce a ta měla s ovulací taky problémy-dostala nějaký injekce a jenom ty byly docela drahý,říkala jedny 8000kč a pak měla ještě jedny,jo povedlo se ale bohužel umřelo to,jen vím že celkově jí to vyšlo na 20-30tis.

chci se zeptat,od té doby co beru ten clostík tak to že mě bolí podbřišek beru,ale sem tam někdy mě rejpe v prsou,vždycky v jednom pak v druhým,pak mě pobolívávají bradavky,ale chvilku a pak zase nic,myslíte že to má s tím něco společnýho?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 15:17

Suzan jo ono se to říká pořád ,že tyhlety centra..sice pomaháj,ale pěkně taky rejžujou. :roll:

Vy jdte zítra vid do centra?Nebo už si byla?

Zuziš o prsou nic nevím..teda krom toho,že se mi ještě nafouknou..a bolí.A s příchodem ms se vyfouknou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5993
2.6.10 18:24

Kami jdeme v pátek, dnes jsem byla jen na vytažení stehu a dr. mi koukla na foliky ale jsou malinké a ani mi nedorusta sliznice, takze u nas i kdyby vajucho dozralo, tak se nema kde zahrabat, ale to snad vyresí v tom CARu.
Zuziš, určitě se obědnej do centra, aspon ti reknou, co by s tebou dělali a kolik by to stalo a pak se muzes rozhodnout co chces podstoupit, ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.6.10 18:29

Ahoj,

Tady je počasí hnusné už od včerejška,mně zase od večera vzala žáha a dneska celý den ležím,mám pocit,že jak vstanu,tak se zhroutím,klepu se po celém těle,asi je hodně nízký tlak,snad zítra bude líp jinak nevím,jak pojedu na stehy :-(

Holky,a co zvolit jiný CAR? Přece musí být i bezplatná varianta,aspoň podle zákona a nikdo vás nemůže nutit k placenému zákroku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.6.10 18:37

myslíte že existuje bezplatný CAR jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.6.10 18:41

Zuziš,nevím,ale vím,že musí být řada léků,které platí pojišťovna v plné výši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.6.10 18:51

Zuziš, každy CAR se platí, ale jak píše Era, ty si možeš zvolit, zda chces levnější nebo drahší variantu lečby, někde jsem četla, že vyšlo IVF snad jen na 4000,– nebo i mene, protoze proste holčina dobře reagovala na levnější leky. Taky v to tolik doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 18:57

Holky pokud je zdravý partner a i vy..Tak možná,že se to dá udělat za málo.Ale co vím,tak většinou-skoro každy car jako by tlačí do variant dražších léků.Pro větší úspěšnost.
Ale určo je někde nějaká světlá vyjímka,kde to dělají jen za zaklad na pojištovnu a za obyč léky.Ale to fakt jen v případě,že jste oba fit.

Suzan a měla si aspon nějaký ten folikul větší?

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 19:01

Já myslím že průměr jednoho ivf je tak 20 tisíc.Jako když je horší spermio,nebo léky nestačí,nebo když chcete ty lepší.
A nebo –kdyby šlo aspon to IUI..to je přeci jen lacinější.Šance ovšem skoro stejná jako při normálním styku.
Je tady některá z vás okolí Prahy nebo severočeška..a chodí do car ,kde není třeba doporůčo?

• Citovat
  • Upravit
3287
2.6.10 19:13

no tak já ještě počkám,přece jenom jsem teprve začala a clostík mám doma ještě tři krabičky tak to zkusím dobrat všechno a když nic tak zkusím ten CAR a uvidím co mi řeknou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.6.10 19:19

Holky,počkejte,až se vrátí PetraL,má za sebou IUI a myslím,že nic neplatila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.6.10 19:24

Kami, pokud já vím, tak do CARu nepotřebuješ doporučení, ne?
No největší folikul měl jen kolem 1cm, což je tak půlka k tomu aby mohl prasknout a uvolnit vajíčko.
Co se týká našeho zdraví s partnerem, tak je vše vlastně v pořádku, pouze mám anovulační cykly a na Clostík nereaguji. Ale jinak jsme zdraví oba:). Tak proto doufám, že pomože jen IUI, ale to se vše uvidi, jen me uz zase nebaví čekat, ale na druhou stranu začínáme předělávat barak, no teda spíse se děláme svoji kuchyn a obyvak, takže budeme pracovat a bude zase líp, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
2.6.10 19:33

Ahojky,
já mám obě děti snad vymodlené nebo co. S prvním klukem po 3leté známosti a bez žádné antikoncepce nic. S prvním manželem po 3 letech také nic i jeden z důvodů rozvodu. Pak jsem poznala nynějšího manžela, řekla jsem mu, že mám problém asi s otěhotněnim. Byl ochoten a šel na spermogram. Za měsíc měl jít znovu a už volal, že jsem těhotná. Tak rychle - nevěřila jsem svým očím, když jsem ten test viděla. Pak jsme chtělí k němu sourozence a nic. Až teť, jsou od sebe 6let. U nás to bylo 100% psychikou nebo teda alespoň u mě. Moc jsme chtěli a nic.Pak jsme už nechtěli a bum ho a je tu. Tak Vám moc držim pěsti, ať to vyjde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí