Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peti, zastav, hormonální profil i štítku už máme a spermio taky. To už máme za sebou. Hele uvidíme, co mi řeknou. Ale věřím, že na ivf nedojde:D
susi..tomáš mel taky spermio…a stejne musel znova alekaždé to centrum si to delá jinak
Ahoj,
PetroL, tak laparo bylo fakt úžasné,prdíky vpoho,jediný co mě od té doby zlobí je pálení žáhy,žaludek na vodě,slabé motání hlavy a samo rameno,ty jsi měla taky tyhle problémy?
Měla jsem jet dneska na stehy,Tomáš dostal horečku,tak jedu až zítra,to už mám hlídání, chtěla jsem se tam na ty potíže zeptat,tak počkám do zítřka.Jsem zvědavá jestli ms dojde v termínu.
eri motání sem nemela,ani to zvracení jen ramena..ale to sem ti psala jak na to, aby to přešlo
jj,taky to zabírá,už jsem měla klid a pak se to zas vrátilo,dneska to ještě cítím,ale už jen slabě,tak snad to odezní už úplně
susan - já ve frýdku nepotřebovala doporučení, nikdo ho po mně nechtěl, jen jsem se objednala a pak řekla, co mě trápí.. a vyšetření začly… myslím, že ho nebudou po tobě chtít.. Ale na to IUI se zeptej, schválně kolik ti dr. řekne.
PetroL - ahoj, odreagovala ses trochu??? snad jo.. ![]()
Petro - promiň, teď jsem narazila v druhé diskuzi na to, že sis to tam teda moc neužila, to je mi mooc líto.. Je to někdy složité v životě, viď?
Já mám zase lehce zvýšenou teplotu, už mi to leze krkem, copak nemůže mít nic normální průběh?Doufám, že tam není nějaká infekce, no zítra se to už konečně dozvím. Měli jste taky po laparo zvýšenou teplotu ještě po týdnu? Už mě ty problémy dost unavujou, tak nějak jsem doufala, že teď už budu mít klid a vše půjde tak nějak samo
![]()
ahojky
tady svítíslunce tak konečne pujde prádlo ven
eritak at to dnes na stehách a u dr dopadne dobře já teplotu nemela…jen abys nechytla náky zánet..ten sexík u cvás byl po té lapárce hned??
lucyy mamince dekuju ![]()
Eri jestli tě nic nebolí tak to snad nic nebude. Dej vědět jak jsi dopadla u dr.
Petro ahoj
.
Ahoj,
jj, sexík byl 2 dny po laparu, ale já mu to řekla, prej by to nemělo na to vliv. Stejně mi dal ATB, za týden na KO a když teploty do pondělka nezmizí, tak i při ms, mám hned naklusat, zánět jako takovej neviděl na UTZ,ale ta teplota je příznak nějakého zánětu, tak pro jistotu. Jinak výstelka značně vysoká, tak jsem zvědavá co z toho vyleze, už je 25 mm, což je hrozně moc. Tak mám pocit, že až ta mrcha dojde, tak budu sedět na záchodě a nikam se nehnu ![]()
Eri tak třeba mrcha ani nedojde
. A jak vysokou jsi tu sliznici mívala jindy před MS, nevíš?
Ikul, no, jak vysoká bývala jindy, to nevím, ale normál by měla dorůstat cca max. 15 mm, k otěhotnění je potřeba jen nějakých 8-9 mm na zahnízdění. Jenže já mám ms vždycky hodně silnou, tak nevím, kam až dorůstá mně, ale v nemocnici ten dr říkal, že už těch 17 mm svědčí pro těhu,ale hcg v krvi to nepotvrdilo, jenže když mi dělal ten test, tak jsem byla teprve 5 dní po sexíku,tak si myslím, že to bylo moc brzo a když jsem dneska říkala tomu svýmu dr, že bych to měla už dostat každým dnem, tak byl překvapenej, že to na UTZ neviděl, že by se to začínalo nějak oddělovat, naopak je výstelká celá,nikde neporušená a značně vysoká,tak uvidím, ale nevím,jestli to dokážou podle UTZ poznat, že se ms blíží. A jak ti je? Pořád tak zvracíš?Možná by sis měla říct gyndaři o torecan, abys nehubla.