Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
tak máme konečně sluníčko.
My jdem za hodku na dětský den.
U mě nic nového ,teplota mi zas klesla.Tak nevím no.Vypadá to,že 1 májový cyklus s clostilem bude o ničem. ![]()
Mějte se holky.
ahojky venku je nádherně tak potech hnusných dnech je to balzám…míše sem vytáhla 1 klíštouna…prvního za celý její období..tak snad byl celej..mám krasne vonavý a uschlýprádlo..no proste paráda
eri..jakou máš teplotu..do 37,5..to muže značit i tehu…pak se muže přidat i prujem k tomu..ta teplota u tehu trvá takto 3-4 dny
PetroL, taky mě to napadlo, ale těhu to nebude, před chvílí jsem začala špinit, teda není mi vůbec nic, žádný tipický stavy a příznaky, najednou špiním, tak si myslím, že zítra už tu bude klasika.
Tady bylo taky krásně, já posekala zahradu, vyplela co se dalo a prostě vegetila venku, až k večeru mi došlo, že mám ATB a s nima se prej nesmí na sluníčko, no nevím proč.
Dobrou.
Bylo krásně ,jsem ucaprtaná a akorát mě bolej nožky.
pa. ![]()
ahojky
tady opet nádherně
eri…škoda že..ale zase po te uspávačce je to lepší…ted už sejiste povede
Ahoj,
tady je také nádherně, Tom se cáka ve vaničce na zahradě, já mám ms v plném proudu a už se těším až skončí, nasadím znova clostík, ale jen 1 tbl/den, tak snad to bude v pohodě, pak odjedu na 14 dní do Itálie a doufám, že mě tam ms už nedostihne, ale pro jistotu se domluvím s dr asi na duphíku, abych ji o ten týden eventuelně oddálila a když by se zadařilo, tak to aspoň těhu neublíží ![]()
ahojky
já také hlásím že sem malé napustila bazenek s teplejší vodou anahatá litala 4 hod…dyt tu bylo 28 ve stínu tak at si to teplo užije..zase se má ochladit za týden jen na 20.......mimochodem tady do řeky..chodí už spousta lidí…sem tam smočila jen prst ..a je to ledové
jinak je krásne mám vše vypráno…takže sem si dnes už taky jen lebedila..ale musím říct že sem stoho sluníčka pekne unavená
Tak já mám také vypráno a i vše usušíno, dělala jsem zase chvilku na zahradě,ale praží nám tam sluníčko od rána do večera, tak se mi pak udělalo zle a musela jsem zalízt domu, dala si sprchu a je mi už zase dobře, ale utahaná jsem taky, kluci ještě teď mastí na zahradě fotbal,no, budou muset končit, je čas do vany a pak chrnět
ahojky
susan sem si vzpomela..co ten car chce to doporučo..a co vám řekly
jinak zítra toho mám hodne jedeme do pha na tu inmunii..i manža zase oba na krev + sperma kde toimunologocky rozeberou…dukladneji než v caru…adnes čekám výsledky z hematologie aštítné žlázy…ješte zítra mám v 13 hod genett..nevím zda se neodhlásím když nemám všechny výsledky apořád špiním
Ahoj,
PetroL, tak ať vám to všechno zítra dobře dopadne a co ty dnešní výsledky, jak ti dopadli?
Holky, nevíte jaké vitamíny, kapky či něco na zlepšení ovulačního hlenu, poslední dobou se mi zdá, že vůbec nemám bílek a tak nevím, jestli se bez něj dá těhulkovat ![]()
Ahoj Eri..četla sem toho hodně (někdo bere kapky robitussin-ale nevím dávkování-jsou jinak na kašel.
Já brávala-popíjela maliník a asi se zas k němu vrátím.
Jinak taky snad pupalku berou a pak asi ještě femigard zkusit-ale ten nevíjm jestli je přímo na hlen-asi ne.Ale na ovu je.
Tak a já se zas odmlčím.
Petro ty toho máš teda v plánu ![]()
ahojky výsledky nemám dr je tam až zítra…
eri já si objednala gynex a dnes ho poslaly..tak kukni na co vše je
Tak jsem na něj jukla a vypadá to dobře, je na hromadu věcí, já hledám spíše něco jen na zkvalitnění hlenu, ale možná je taky zkusím, tenhle cyklus nic brát nechci, až ten další,tak mi pak aspoň dáš vědět, jestli máš pocit, že fungujou
. Jediný co jsem začala zase pít je kontryhel.