Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
2.6.10 20:59

Kami a proč jste ještě do Caru nešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.6.10 21:05

Suzan no car..jsme teprve začli řešit před rokem.Chlap tomu nějak nechtěl věřit,že normálně to nepůjde.
Až pak sem ho jako nabrnkla..a už ví,teda tuší,že asi normálka se nechytáme.A ve finále jsme vlastně letos zjistili ,že v lbc musíme mít doporůčo.Pak chtěli ještě laparo..Tak čekám na podzim a asi tam vyrazíme.Jsem tak dohodlá s dr-gyndošem.Že dáme létu poslední šanci.

Ty jo a léčitel-to sem nikdy neuvažovala.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 21:09

Jo a taky furt ty finance..ty mě taky drtěj-kvůli car.
A v neposlední řadě komplex z tlouštky.Nepatřím mezi štíhlé baby.A tak nějak sem četla..že moc babam obézním nechtěj jako pomahat.Tak trošku ta zapšklost no..a obava ,jak na mě budou koukat.
Ale to je až fakt na posledním místě.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
2.6.10 21:13

A já pomalu zmizím..koupat a dáme večerní siestu :jazyk:

Tak dobrou všem :andel:

• Citovat
  • Upravit
5993
2.6.10 21:16

Kami dobrou, ne že bych patřila k nějak hubeným, za poslední dva roky jsem přibrala kolem 10 kilo, a to jsem jestě ani nebyla těhu, co se teprve bude dít pak. :)
No nic ja jdu taky hajat, tak zase zítra:) Budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
3.6.10 08:22

Dobré ráno holky.
Já dnes užívám pohodový den-nemusím vařit :dance: a tak jen pokukuju po netu.A odpoledne pomažu s klukem na 7 letou prohlídku.

• Citovat
  • Upravit
5993
3.6.10 08:41

Ahoj holky, dnes jsem se rozhodla něco i udělat. Furt jen sedím na netu a už mě z toho fakt bolí záda. Takže mě čeká uklid, obchod a pak natírání:) Ukážu se během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.6.10 09:43

Ahoj, taky jsem se pustila do úklidu.
Kami s tím věštcem ti pomůžu, jestli chceš.
Napiš mi datum narození a adresu do SZ, moje mamka vykládá karty a dělá numerologii, tak ji poprosím, normálně se to sice platí, ale myslím že může udělat vyjímku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.6.10 09:46

Ještě k tomu léčitelství, já sice moc nevěřím mávání rukama kolem hlavy, ale vše se má zkusit a když už nic tak to člověka trochu povzbudí. Ten náš léčitel mi dal bylinkový čaj, nevím co v něm je, ale nechutná špatně a bylinky vlastně nejsou nic špatného, tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
3.6.10 09:54

Lucy? Jen tak mezi námi, mohla by maminka lehce nakouknout i do mých karet? Jde mi jen o to, zda a hlavně kdy budeme mít mimi. A nebo já nevím, zda to chci slyšet, co když bude ta zpráva špatná? Co když nebudeme mit nikdy svoje děti??? A to je právě to dilema zda to vedět či ne…Co myslíte holky? A co řekla tobě Lucy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.6.10 10:01

Špatný věci se neříkaji. Nevím jestli to jde takhle na dálku vykládat karty, zeptám se, dnes k ní jedu na oběd.
Ta numerologie jde, to vím, ale tam se nedozvíš nic jinýho než jaká jsi, vztahy atd.. není to nic co by předpovídalo, spíš to člověku dá pochopení různých problémů které má.
Mě vyvěštila, že druhé dítě mít budu, dělám si z ní srandu a tak nevím jestli to její vykládání na mě vůbec funguje. Má i černýho kocoura a tak .....je to normální čarodejnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
3.6.10 10:50

No to je i moje máma, ale nemá ani věštecké schopnosti ani černého kocoura, ne dělám si srandu, jen mě občas prudí, ale to tak asi bývá při spolubydlení s maminkou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.6.10 11:25

Ahoj holky :-D

já dneska na všechno kašlu :cert:

a čarodejnici mám doma,stačí se podívat na tchýni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.6.10 12:30

Jooo tchyně :-)
První jsem měla normální bestii, teď to není teda tchyně, ale skorotchyně a je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.6.10 12:33

Tak po poradě s mamkou… jestli někdo chcete jdou vykládat karty i na emailu, stačí napsat co Vás přímo otázky na které chcete odpovědi. V případě zájmu mi napište SZ a já Vám dám její email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí