Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
12.6.10 22:17

goldenko, já ti sem taky hodím odkaz na moje grafy a písni co si o tom myslíš.

http://www.fertilityfriend.com/home/290df1

ten minulej jsem neměřila, šla jsem na tu lapárku a měřit jsem začala, abych věděla kdy dojde mrcha. Jestli budeš chtít tak ti sem pak hodím ještě i předminulej cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.6.10 22:49

je to divný ten graf, co na to říká doktor? ten pokles pře ms tam je pěknej, ale že by to o tolikvylezlo po menzes? test jsi si dělala naposledy kdy? utrouš teplotu prý zvyšuje, ale po menzes už by neměl mít vliv, hormonální profil ti dělali a štítnou žlázu taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.6.10 23:37

K doktorovi jdu až v pondělí, tak uvidím co na to řekne, jinak neberu kromě toho clostíku nic, duphík ani utrouš, proto je mi to také záhadou, třeba byla ovu později a stihli jsme to pa laparu, ale nevěřím tomu. TT jsem dělala ve čtvrtek a nic, tak fakt :nevim: co se tu děje, asi si se mnou zahrává příroda :mrgreen:

Hormonální profil i štítnou mám v pořádku, to mi dělal v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.6.10 11:25

ahojky u nás se ochladilo

celý týden budu nakukovat jen občas budu tu mít návštevu na týden,dnes dorazí..takže míša tu bude mít kamarádky..2,5r..a 4roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.6.10 12:57

Ahojky,

PetroL, tak si to hezky užij a aspoň přijdeš na jiné, veselejší myšlenky, že.

Jinak holky, na mě asi ty vedra fakt působili, dneska tu máme venku je 16 a BT je na 36,6, což už zapadá do normálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.6.10 17:03

Ahoj kočky,

tak u nás se hned od rána všechno nějak kajdalo. Ráno jsme vstávali o půl šesté, abych všechno stihla, ale jako na potvoru chlapi zaspali a tak místo odjezdu po šesté se na ně čekalo až do sedmi, na gyndu jsem dojela v půl osmé a bylo narváno až na chodbu, tak jsem se musela domluvit se sestřičkou a jdu tam na KO až ve čtvrtek, protože jsem byla objednaná na 10 hodinu zase s Tomem do speciální poradny a tu bych nestihla. Tak jsem holt tu gyndu odložila, na to vyšetření s Tomem jsem čekala 2 měsíce a to to bylo urgentní, jinak je čekačka cca 5 měsíců. Byli jsme tam hodinu a půl a výsledky jsou katastrofální, budeme od 21.7. začínat nový kolečko od psychologů přes psychiatry a spousty dalších lékařů včetně speciální rehabilitace, pak cca za třičtvrtě roku znova do této poradny a uvidíme jakých pokroků dosáhnem. Škola je zřejmě v nedohlednu i příští rok, k dnešnímu dni je tam kompletní zpoždění 2 roky, to znamená, že jsme se ocitli na hranici věku 4 let, místo šesti a půl. Jdu to strávit, pak se ještě ozvu. :pocitac: :pocitac:

Koukám, že se skoro už nikdo neozývá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.6.10 18:41

Ahojjá jsem tu,ale nic jinýho než dočítat nestíhám,byly sena což teď teda nehrozí když pršelo a od soboty máme přírůstek do rodiny o fenku labr.retrívra a ta taky tak trochu zaměstná,vzala jsem si kvůli ní dovolenou aby si zvykla na nový prostředí a tady je jmenuje se Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.6.10 18:48

Já tady jsem taky stále:) Jen nemám stále co psát. Jsem na konci cyklu, takže mam jeste Dufík na dva dny a ke konci týdne ms. Ale zítra jdu k novemu dr. a jsem zvedava co mi rekne, nechce se mi dojíždět do CARu a taky nechápu proč bychom měli dělat znovu spermio, když jedno máme z března??? A zase vyhodit 500? Jsem ze všeho hrozně zklamaná, jak mi může dr. nasadit Duphaston už 11 DC a říct mi, že mám anovuláky??? A dát mi vyšší dávku a zase zrusit Duphastonem? Je blba nebo co??? Ach jo, už chci byt prostě těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.6.10 19:03

Ještě jsem zapoměla,moje teta má postiženýho syna a rozumem a růstem kostí neodpovídá jeho rokům,vím co to je že každou chvilku lítá po vyšetření a je mi takových dětí líto,ale třeba se to spraví-budu držet palečky :hug:

Susan a tak jak vy jste přesně dopadly v tom CARU?nevím přesně jestli jsi to psala..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.6.10 19:03

Zuziš, ta fenka je krásná a vypadá roztomile :lol:

Susan, to je vtip, že máš dufíka už od 11 DC? To je pak jasné,že budeš mít anovuláky, zkus se na to vykašlat, jestli měříš BT, tak dufíka nasaď až když podle BT budeš po OVU, pak to má smysl. A nějak jsem nepochopila za co platíš těch 500? My měli spermio taky víckrát, vždy po měsíci a pak po dvouch a nikdy jsme za to neplatili, je to plně placený diagnostický výkon. U jaké jsi pojišťovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.6.10 19:43

Ano beru ho už tak půl roku od 11 DC, nejdříve na upravení cyklu, ale pak už to nikdo neřešil. Jsem u České průmyslové pojišťovně a partner taky. A platili jsme 500,– i při prvním spermiu. Dopadli jsme tak, že nás posílá dr. do Prahy na imuno a do Frýdku-Místku na genetiku. Podotýkám, že jsem skoro z Ostravy. A nasadil mi Clostík opět 1-0-1 a že teda uvidíme a budeme kontrolovat. Ale upřímně, dr. ktera mi řekla, že mám anovuláky změním a s tím Carem, ještě uvidím, zase chtějí krev a přitom jsem vysledky měla sebou, připadá mi to, že prostě aby si mohli udělat čárku, tak udělají znovu vysetření a zdůvodní to tím, že každá laborka to dělá jinak, byl dr. Čapligyn i překvapen, že mám za sebou laparku. Holky, nevím, jsem z toho dost v prdeli, nechce se mi zase vše dělat znovu. Zkusím, co mi zítra řekne nový dr. třeba když dáme Clostil dobře, tak by to mohlo stačit. A ke všemu mi dnes z práce přišla na účet 1,– Kč, nevím zda je to vtip, nebo výplata nebo nemocenská? za 14 dní? Takže nevím zda si dělá šéfová prdel. Napsala jsem ji sms, a pokud mi neodpoví, tak zítra zavolám. A už chci jít ve čtvrtek do práce, tak jsem nervozní, co bude tam. Nevím, mám pocit, že se tak nějak vše sere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.6.10 19:44

Jo jinak Zuzi, pejsek je moc hezký a tobě Eruš, držím pěsti, ať vyjdou vyšetření:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.6.10 20:53

taky hodím mýho psíka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.6.10 07:04

Dobré ránko,

tak dneska jsem tu první :dance: , všichni jsou pryč a já se jdu trochu odreagovat, Tomáš měl zase záchvat vzteku po ránu a ječel, že jsme hrozná rodina, když ho nutíme chodit do školky a to to řval na celou vesnici a i z autobusu. Tyhle jeho stavy mě hrozně deprimujou a nemůžu s tím dělat vůbec nic, jen se tvářit, že to nevidím a ještě na něj být co nejpříjemnější, chjo někdy bych ho s chutí zaškrtila :-(

Jinak jsem včera manžovi řekla, že za této situace mimčo odložíme, že to necháme být, on je pořád pryč a s Tomem to teď bude fakt těžké a já mám pocit, že to prostě nezvládnu. Nechce o tom slyšet, že než se povede a mimčo narodí, tak že to vše může být zase jinak, nevím, co dělat, ještě, že jedem na tu dovču, snad se mi to všechno rozleží v hlavě, on si totiž neumí představit tu obrovskou zátěž a jak se ještě pak mám věnovat miminku, abych nikoho neošidila?????????M­ám v tom nějaký zmatek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
15.6.10 08:53

Ahoj Eraguš a všichni, vubec ti tvou situaci nezávidím, máš to fakt těžké, já jsem hrozně ráda, že můj mužík ráno v půl 6 odchází z domu a odpo v 14:40 je doma a o víkendu je taky doma. Nedokážu si představit ze by jezdil třeba jen na víkendy, brr. A co se týká Tomáška, neporadím, ale chápu, že za těchto podmínek druhé mimi nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí