Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky
tak dnes bylo nádherne ..zítra tu mám od rána tchány..a..pána co nám bude upravovat takovým tím strojem pozemek..tak tu nebudu
jinak me tupe bolí břicho..řekla bych víc na pravé strane…co je ale horší na slunku mi bylo desne zle..a docela me bolí ledviny
ješte dva dny ty prášky musím vydržet a pak to snad poleví ![]()
Ahoj holky,
já měla dneska nabitý den, ráno jsem jela i s Tomáškem do Drážďan, dědovi na loď, přijeli jsme dom v 16:20, řidič autobusu počkal než jsem hodila věci domu a tím samým busem zpět do školky na pálení čarodějnic, bylo to super, děti lítali na zahradě, dospělí se bavili u ohně, padla i nějaká ta lahev vína a já jsem nááááááááááádherně společensky unavená, takhle krásnej den jsem už dlouho neměla.
jsme stihli v noci, jestli jsme se trefili do ovu nemám páru a ani to neřěším, nějak to dopadne ![]()
Dneska tu toho moc nepřibylo, co jste holky moje dělali?
Prosím ještě o vyjádření k seznámku, neva, že to bude jen tabulka?co chcete aby obsahovala?
PetroL, tak to asi jo, ale snad se k tomu vyjádří i ostatní, bylo by dobré, abych věděla, co tam vše bude a nemusela to pak předělávat
, koukala jsem, že ti ten clostík moc nesedí, já teda neměla žádné problémy, to až před ovu, to mě bolelo pořád břicho, dnes už vím proč, ty folíky mi dali prostě zabrat. ![]()
Ahojky, tak vidím, že ne jen já měla perný den, já jsem pro změnu proseděla skoro celý den za volantem, nebo v čekárně u mudrů
nebo jen tak lítám po městě a vyřizuju, došly dnes i výsledky z genetiky, tak aspon tu máme v pořádku… ![]()
Holky, já nevím, jestli zítra testnout nebo ne, já už nechci žádný negativní test, po 3 roky vidím jen negativní testy, já to asi ještě nechám tak, pravděpodobnost těhu je stejně veeeeelmi malá, takže spíš jen budu doufat, že dorazí mrška…
Petro - já taky u clostíku žádné vedlejší účinky nemám, naštěstí.. tak se opatruj a snad to přejde,jak ho dobereš!
Eri - hlavní je, že jste
stihli, třeba to vyjde, co víš???? když je ovu, je šance vždycky
![]()
Tak já si jdu konečně lehnout, manžu mám pořád na služebce, tak budu mít celou postel pro sebe
(ale raději bych se tlačila.....
)
AHOJ HOLKY,
tak já si navařila ,vykoupala se a budu trochu relaxovat.Ono se v bytovce taky toho moc dělat nedá. ![]()
K té tabulce já bych taky řekla,že by to chtělo jméno,věk,dobu snažení a pokud tam vleze kolik kdo má dětí.
A jdu pověsit prádlo.Pěkný den všem.
Jinak teda musím říct ke clostíku–já když ho brávala,taky mi neseděl ,ale jen z důvodu obr bolestí.
A už jdu ![]()
ahojky
dmes bylo nádherne..tak sem zasadila cibulu, mrkev ředkve…
..dokoncesem lehce spálená ![]()
Ahoj ahoj ![]()
omlouvám se že odepisuju až teď ale nestíhám,měla jsem pá-so-ne na den a dostala jsem se k tomu až dneska.
No asi takhle,ovu podle mě a mých teplot nebyla,prapodivně mi to skáče a je divný že když vstávám ráno do práce o té půl čtvrté tak mě vyleze nejvíc na 36,1 a to je vše,nejvíc co jsem za celou dobu měla tak 36,6 ![]()
dneska jsem 27dc a nic na sobě nepozoruju a ani těhu test nemám v plánu dělat,to jsem zvědavá jestli vůbec dostanu ms ![]()
ahojky
tak míša ze včera chytla podle dr upal
. přitom klobouk mela
..blije,ukazuje na au hlava…takže pro nás to znamená nejítna slunce 3-4 dny
..je fakt že me pálí ruce a krk mám je rudé…takže peru a peru…avenku bude pekný slejvák
po tomclostíku mejenobčas píchnetuvlevo tu vpravo jinak nic ![]()
čau všem..
zuziš:já měřím v 5.30 a mám pořád 36.3 taky divný.
petra tak úpal..
pane joo,a to nejsou vedra.Nezávidim.
zuziš:ale zas na druhou stranu pokud si těch 36.6 měla v době kdy měříš časně ráno..tak by to na ovu mělo stačit.Horší je..pokud máš pořád skoro stejně po celý cyklus např-36.1-36.4 to by bylo málo na ovu.
Tak já ti to napíšu ju,je to od 5.4-36.2,36.4,36.5,36.4,36.4,36.6,36.4,36.4,36.1,36.1,36.6,36.6,36.2,36.4,36.6,36.6,36.1,36.1,36.1,36.1,36.4
a takhle pořád dokola ![]()
kdybych se měřila pořád o půl čtvrté ráno tak nemám žádnou teplotu celej cyklus nebo co
jinak úpal teda nezávidím,ale hlavně ať ji to brzo přejde ![]()
zuziš:
PROSIM TĚ A TO MÁŠ TEDA VŠECKY TEPLOTY MĚŘENÉ O 3.30 ????????já abych v tom měla jasno. ![]()
Dobré ráno..
Dneska vypadá,že bude krásně.Tak si jdu nachystat sýr,obalit,abych byla připravená a pak mohla jen vegetit.