Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ještě dotaz–zkoušeli jste i nějaké byliny?Já mám ted objednany čaj vitality a plodnosti,a uvažuji jestli nekoupit femigard..
kamčo moje deníčky o tom co bylo najdeš u me v profilu
..jinak mi ovuluje strana bez vecovodu a kde ho mám tak ne…
eri co myslíš mám dát na tebe a zobat dva??když já ty folíky potřebuju
a bojím se že vykasí zase pravá
kami po insemce sem mela ultrouš..jinak u tehu všech taky a nepomohl
No ono u někoho to zabere a u někoho taky ne,příjde mi divný že mi tenkrát zabral hned a najednou se cuká lump jeden,hlavně chodím na směny takže po noční si měřím teplotu až se vyspím a ráno to taky není ve stejnou dobu,takže si myslím že to není OK
Jo a ultrouš mi nedal a jak píšou jiný že chodí na ko utz tak to mi dr neřekl,prostě buď a nebo a pak na umělý nebo com,ale tam nejdu ![]()
hele klidně ber ty dva denně,myslím že ti zabere a neublíží ![]()
zuzi ten muj dr mi řekl že si mám koupit ovu test a na uzv že ne…a dnes sem volala na gentt že po inseminaci test nic a dorazila ms..a že sem si vzala od sveho clostík a oni žemám na uzv k nim..a že bejt musí
No právě že i v tom příbalovým letáku že se to hlídat musí a ov.testy si kupovat leze to do peněz.
Tak jako nevím,clostík na mě má úžasný účinky,bývá mi špatně-zvedají se mi šťávy,píchá mě na vaječníkách a tak aspoň vím že se tam něco děje,ale ty křeče co jsem jednou měla tak ty vážně měli grády ![]()
petro deníček přečten..no neměla si to jednoduché..Tak už vim aspon že si bez 1 v.
To máš pokus ob měsíc zhruba?Nebo jak..
koukám si psala že si unoračka..ja taky sem měla 30 cetiny
stárnu a druhé mimi nikde.
a já tak cíííííí
zuziš:já při 1 tbl docela v pohodě,ale na 2 tbl au au au..nebylo mi zle,ale bolesti jako svinaaa ![]()
zuziš:no měřit se má v pravidelny čas..a aspon po 4 hodinách spánku. ![]()
hoklky já se budu muset dokopat k tomu meření bt ![]()
kami a kdy já 7.2
..a taky 30 a druhé nikde a nechtela sem velký vekový rozdíl a pak od září do práce…ach jo
Já vím,ale když mám denní tak vstávám o půl 4h a když jsem doma tak v 6h a spím dýl jak 4h to určitě,ale po noční se měřím až odpoledne až se vyspím,jinak to nejde ![]()
jo jo au au,taky jsem se kroutila jako paragraf ![]()
eraguska:koukám si od děčína..já od české lípy..

zuziš:tak to já mrchu –prozatim–dostavala sama od sebe,ale poslední rok se mi cykly protahujou.
Ale dle teplot..na 99 % bez clostilu neovuluji.Takže si po mrše chci nasadit clostil sama na vlastní riziko a vyzkoušet-když jsem ted profouknutá ze všech stran.
Mám ale známé,že ani laparo ani clostil–a nic..