Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
20.4.10 11:39

Holky já myslím, že v tom moc rozdíl není jestli se bere od toho 3. nebo až 5. dne, podle mě to bude asi jedno.
PetroL a jedna tabletka určitě není málo, v návodu píšou, že se má právě začít tou jednou denně, aby se vidělo jak budou vaječníky reagovat. A když máš ovu normálně sama, tak to určitě stačit bude.

Denčo ty odkazy mi nejdou spustit… ale já bych asi ten Duphaston nebrala, s tou bazálkou těžko říct, třeba ovulka byla, ale jestli už špiníš tak už je na Duphaston podle mě pozdě :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
20.4.10 14:08

Eri, tak jak jsi dopadla u dr.???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 16:54

holky tak sem normálne byla ve 4 lekárnách než sem sehnala ty ovu testy :roll: :roll: …už sem supela :lol:

erííííí nenapínej nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 16:55

ikul v návode práve i píšou že pokud nejsou ty problémy a je pravidelný cyklus což já mám na den přesne tak že 5 den…a já teda fakt nevím kdy začít :oops: nejhorší je že se musím do zítřka rozhodnout to sem 3 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 17:08

denco ty chceš nasadit ten duphaston na konci cyklu..jakože dostáváš ms…pokud ano tak duphaston jezbytečný ten bys musela brát po ovu až do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
20.4.10 19:28

Ahoj holky,

tak jak jsem předpokládala dr nenašel žádné známky těhu, tak už mám žádanku na lapárku, teď si musím vyběhat předoperačku a vylítat termín :lol: .

Protože MS byla nebyla, tak sliznice je 11 mm a v pravo folikul 19 mm, tak čekáme ovu :dance: a ještě to zkusíme, na lapárku potřebuju být těsně po MS, tak to ještě tento cyklus zkusíme :mrgreen: , důležíté je aby buď pak mrcha došla v plné síle (jinak to zas budu muset posunout ten termín co dostanu) a nebo se zadařilo, tak snad se Bůh už nad námi smiluje. :andel:

Denčo, po agolutinu neber dufaston!!!!!!!! Na BT se teď úplně vyprdni, po agolutinu to nemá cenu a BT si bude dělat co chce i po MS, dnes mi dr o tomto tématu udělal 20 min. přednášku :lol:

PetroL, pokud máš cyklus cca 28 dní a pravidelně, samovolně ovuluješ, tak bych ho rozhodně nasadila od 5DC - 9 DC, OVU je pak kolem 15 DC. Jestli nasadíš dřív, nemusíš vůbec OVu mít a ještě ti rozhodí totálně cyklus, mně než dr napsal jak ho brát, tak chtěl vědět právě tyto info, aby mi ho nenapsal moc brzo. Snad ti to pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 19:31

eri no teda..a kterej si den dnes že už máš tak pekný folikul

tak já ho nasadím ten 5 dc…jinak to mám ten 28 a 29 ráno už se ms hlásí..ovuluje normál jen ta pravá a ta mi je k hov.. :lol: levá nejde..a tu potřebuju nakopnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 19:32

eri jen ted mi ta ovu vycházela udajne na 18 dc..14 dc na uzv byl folikul jen 16 mm…byla to levá strana a jestly opravdu ovu byla čert ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
20.4.10 20:00

PetroL, mně taky ovuluje pravá, jsem 11DC, clostík totiž učinkuje ještě 1-3 měsíce po vysazení, ale s clostíkem mi ovulovali obě, měla jsem po 2 folikulech na obouch stranách a velikost byla 24 a 26 mm, na každém vaječníku, tak když ho nasadíš 5 DC, tak se nakopne i ten levý, ale já brala hned 2 tbl/denně, prý je to lepší, když chceš mít ovu na obouch, napsal mi ho takto, protože si myslí, že pravá strana nebude průchodná, mám tam hodně jizev a po císařáku byla celá pravá strana zhnisaná, pak se tam udělal abces, který praskl a potrhal to.

Jinak já mám cyklus stejně jako ty, bez léku jsem ovu měla cca 13 den. Měř si BT, jak vyskočí na 3 dny, tak byla ovu v den poslední nízké BT, pak už neměř je to zbytečný :lol: , to jen abys věděla kdy ti přišla ovu a jestli ji máš bolestivou, tak teď ji pocítíš dvojnásob, já si nemohla ani sednout, ani chodit, prostě každej pohyb byl jak s kudlou v břiše, trvalo to cca 45 min, pak už klasika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 20:08

já se docela bojím to vzít po 2 minule na prave mel 11 mm…a pak zustal stát a rostl jen ten levý..bojím se aby nebyly cysty..to asik skusím stou 1, a kdyžtak pak dve :nevim: nebo rovnou to ivf…on mi dal dve krabky..prej kdybych na tu ivf nešla tak at to mám, nebo kdyžpujdu tak mu tu jednu donesu pro nekoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 21:22

holky a to se nemuže brát třeba 4-8??? :lol: jako kompromis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
20.4.10 21:26

ikul a tys ho brala už minule taky 1 0 1, že to pročítám a píšeš že máš taky napsáno 1-01-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.4.10 13:02

ahoj holky..

• Citovat
  • Upravit
12947
21.4.10 15:23

kamčo ahojky…si byla ted na lapárce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.4.10 16:07

holky a když sem mela dostat ms v sobotu a začalo me to špinení..nemela bych to počítat od te soboty…protože me to držel ten ultouš do toho pondelí když sem se rozjela pořádne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí