Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já myslím, že v tom moc rozdíl není jestli se bere od toho 3. nebo až 5. dne, podle mě to bude asi jedno.
PetroL a jedna tabletka určitě není málo, v návodu píšou, že se má právě začít tou jednou denně, aby se vidělo jak budou vaječníky reagovat. A když máš ovu normálně sama, tak to určitě stačit bude.
Denčo ty odkazy mi nejdou spustit… ale já bych asi ten Duphaston nebrala, s tou bazálkou těžko říct, třeba ovulka byla, ale jestli už špiníš tak už je na Duphaston podle mě pozdě
.
holky tak sem normálne byla ve 4 lekárnách než sem sehnala ty ovu testy
…už sem supela ![]()
erííííí nenapínej nás
ikul v návode práve i píšou že pokud nejsou ty problémy a je pravidelný cyklus což já mám na den přesne tak že 5 den…a já teda fakt nevím kdy začít
nejhorší je že se musím do zítřka rozhodnout to sem 3 dc
denco ty chceš nasadit ten duphaston na konci cyklu..jakože dostáváš ms…pokud ano tak duphaston jezbytečný ten bys musela brát po ovu až do ms
Ahoj holky,
tak jak jsem předpokládala dr nenašel žádné známky těhu, tak už mám žádanku na lapárku, teď si musím vyběhat předoperačku a vylítat termín
.
Protože MS byla nebyla, tak sliznice je 11 mm a v pravo folikul 19 mm, tak čekáme ovu
a ještě to zkusíme, na lapárku potřebuju být těsně po MS, tak to ještě tento cyklus zkusíme
, důležíté je aby buď pak mrcha došla v plné síle (jinak to zas budu muset posunout ten termín co dostanu) a nebo se zadařilo, tak snad se Bůh už nad námi smiluje. ![]()
Denčo, po agolutinu neber dufaston!!!!!!!! Na BT se teď úplně vyprdni, po agolutinu to nemá cenu a BT si bude dělat co chce i po MS, dnes mi dr o tomto tématu udělal 20 min. přednášku ![]()
PetroL, pokud máš cyklus cca 28 dní a pravidelně, samovolně ovuluješ, tak bych ho rozhodně nasadila od 5DC - 9 DC, OVU je pak kolem 15 DC. Jestli nasadíš dřív, nemusíš vůbec OVu mít a ještě ti rozhodí totálně cyklus, mně než dr napsal jak ho brát, tak chtěl vědět právě tyto info, aby mi ho nenapsal moc brzo. Snad ti to pomůže ![]()
eri no teda..a kterej si den dnes že už máš tak pekný folikul
tak já ho nasadím ten 5 dc…jinak to mám ten 28 a 29 ráno už se ms hlásí..ovuluje normál jen ta pravá a ta mi je k hov..
levá nejde..a tu potřebuju nakopnout ![]()
eri jen ted mi ta ovu vycházela udajne na 18 dc..14 dc na uzv byl folikul jen 16 mm…byla to levá strana a jestly opravdu ovu byla čert ví
PetroL, mně taky ovuluje pravá, jsem 11DC, clostík totiž učinkuje ještě 1-3 měsíce po vysazení, ale s clostíkem mi ovulovali obě, měla jsem po 2 folikulech na obouch stranách a velikost byla 24 a 26 mm, na každém vaječníku, tak když ho nasadíš 5 DC, tak se nakopne i ten levý, ale já brala hned 2 tbl/denně, prý je to lepší, když chceš mít ovu na obouch, napsal mi ho takto, protože si myslí, že pravá strana nebude průchodná, mám tam hodně jizev a po císařáku byla celá pravá strana zhnisaná, pak se tam udělal abces, který praskl a potrhal to.
Jinak já mám cyklus stejně jako ty, bez léku jsem ovu měla cca 13 den. Měř si BT, jak vyskočí na 3 dny, tak byla ovu v den poslední nízké BT, pak už neměř je to zbytečný
, to jen abys věděla kdy ti přišla ovu a jestli ji máš bolestivou, tak teď ji pocítíš dvojnásob, já si nemohla ani sednout, ani chodit, prostě každej pohyb byl jak s kudlou v břiše, trvalo to cca 45 min, pak už klasika ![]()
já se docela bojím to vzít po 2 minule na prave mel 11 mm…a pak zustal stát a rostl jen ten levý..bojím se aby nebyly cysty..to asik skusím stou 1, a kdyžtak pak dve
nebo rovnou to ivf…on mi dal dve krabky..prej kdybych na tu ivf nešla tak at to mám, nebo kdyžpujdu tak mu tu jednu donesu pro nekoho jiného
ikul a tys ho brala už minule taky 1 0 1, že to pročítám a píšeš že máš taky napsáno 1-01-
holky a když sem mela dostat ms v sobotu a začalo me to špinení..nemela bych to počítat od te soboty…protože me to držel ten ultouš do toho pondelí když sem se rozjela pořádne