Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo na iui..pojištovnu žádat nemusíš hradí to sama automaticky 6 pokusu
petra.lovosice píše:
jo na iui..pojištovnu žádat nemusíš hradí to sama automaticky 6 pokusu
a to se i stimuluje že? No nám to doktorka nedoporučovala, tak nevím … máme hodně špatný SPG …
lindo já před insemkou nestimulovala..ale nekdo bere clostík jen…my máme spermogram prej moc dobrej…na 1ml..200mil spermiku a 75 procent pohyblivost…já otehotnela už 5×…poslední bylo 2kové ..jedno v deloze a jedno ve vejcovodu ten mi pak vzaly…ale proste potrácím..ted byl problém po tom mimodeložním že mi ovulovala strana kde vejcovod není…a to pořád…po lapárce se chytla ta levá strana..proto sme se rozhodly pro insemkujinak bytaky nebyla
petra.lovosice píše:
lindo a veříš kartářce
no to právě nevím jestli jí mám věřit
![]()
Ahoj
Můžu se taky přidat? My se s manželem snažíme od května 2009. Měl jsem dlouhé cykly, tak mi dal doktor utrogestan - nepomáhal … pak místo toho proveru … pak přidal clostík … když mi psal ten clostík, tak mi vzal krev s tím, že když to do dvou měsíců nevyjde, tak mám přijít a začneme řešit co dál. Takže jsem za dva měsíce u něj byla jako na koni. A on, že mám podle testů zvýšený prolaktin - takže snad tady mám důvod, proč to nejde. Předepsal mi Dostinex na útlum prolaktinu. Pokud do měsíce neklesne, čeká mě magnetická rezonance nebo CT, kvůli možnému nádoru (nezhoubnému) na hypofýze. Nemá tady někdo taky problémy s prolaktinem?
A držím všem pěsti, ať se to podaří co nejdříve ![]()
puzatko vítej mezi námi…prolaktin sem mela o 100 vyšší..než má být, dostala sem prášky , nezačala sem je brát byly vánoce a hlavne silvestr tak sem si říkala až po tom..a už k tomu nedošlo…v září sem rodila ![]()
holky za chvíly nepujde pc..běžná udržba..tak se dostanu až zítra ![]()
Tak to je pozitivní
Ale já mám hodnotu vyšší tak o dva tisíce
Už asi tři roky mi po zmáčknutí prsu teče mlíko … takže to bude asi dlouhodobější záležitost. Ale naštěstí, jestli je to v tom, tak se to dá prý léčit ![]()
Eraguško - jak jsi na tom? Co bazálka??? Mě se včera vyhoupla na 37 a dneska 37,1 - tak přemýšlím jestli to nemohla být ovu (měla jsem i bílkový hlen včera).. ale spíš to je tím agolutinem, co?..
Puzatko - co se týče prolaktinu, tak to ti moc neporadím…
Holky, včera jsme dostali výsledky imunologie z Podolí… Tak hodnotu BI mám slabě pozitivní, nevím moc, co to znamená, nevíte někdo??? Dle doporučení budu asi brát min 3 měsíce Prednison a sexík jen s kondomem… ach jo.. jako by toho nebylo málo…
ahojky holky,
Peti a jak se jinak cítíš? držím palečky ![]()
Lindi - mě z logru vyšetla mimi a viděla 1 a 2 - pak mi řekla že jsem měla možnost v prosinci a další že v dubnu, ale jelikož jsem to teď dostala 23DC, tak už nečekam,neřešim a necham si pomoct o dr. Jestli máš v pořádku vejcovody, zkusila bych prvně tu IUI - třeba ušetříte ![]()
Eraguško tak kdepak se touláš, jak to s tebou vypadá???
Holky věříte těm kartářkám? Já bych ráda taky nějakou zkusila, ale nevím kam se obrátit, abych našla nějakou správnou a nenaletěla…
ahoj holky,Peti to já právě nevím s těma vejcovodama jestli je mám v pořádku…
Peti a jak pokračujete vy? Jdeš taky do CARU že?
Ikulko: no já právě nevím jestli jim věřit, ale červíček hlodá ![]()
Lindo jsem z Sev. Moravy. Jednou jsem u kartářky byla… no vlastně ne přímo, jedna známá má známou a byla jsem zrovna na návštěvě když tam byla, a vím, že tehdy všechno co mi řekla se nakonec vyplnilo, ale když jsem se ptala na děti tak mi nedokázala odpovědět
.
No to by mě zajímalo kde se ty holky toulají…