Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky
eri ne ne, tady bylo krásne tak sme byly venku a ted s manžou vaříme svíčkovou na zítřek, a cyhstám pomazánku na jednohubky a tak..přijedou známí na víkend
tak nák ted nemám ani čas ![]()
jinak to stebou vypadá nadejne
PetroL, nevěřím tomu, teď jsem chvíli ležela, ale je mi po tom agolutinu dost zle, třeští a motá se mi hlava a měla jsem dost velké bolesti v podbřišku, začala mi být hrozná zima, před chvilkou bolest ustala, zato jsem na papíře našla hnědo, tak buď ta injekce už působí a přijde ms nebo možná po tom vyšetření, říkal, že ty bolesti můžou být i zánět, ale nic co by pro to ještě ukazovalo nenašel. Je mi z toho všeho nějak smutno, taky jdu ještě vařit na zítřek, dělám kuře na paprice s knedlíkem.
eri no jestly ta injekce nebyla zbytečná
nevím kdybys byla tehu tak jestly to ta injekce zbytečne nespustí, a bylo by po tehu…
, si mohla týden počkat…ale zimnice taky bývá u tehu pak nával tepla
achjo bych ti to tak přála..ale pokud to nedopadne tak mám tušení že ani u me ne, budeme bojovat dál ![]()
PetroL, ta injekce to nespustí pokud by tam bylo počínající těhu, naopak ho podpoří i růst miminka, takže bych to tipla spíš na to, že by možná o víkendu došla sama i bez injekce a ta to jen urychlila, jen když to tak nějak přehrávám v hlavě zpětně, tak přemýšlím, proč mi říkal, že kdyby se přidala i horečka, jsem mu říkala, že mám zvýšenou teplotu, tak mám jet do nemocnice. Snad je to fakt jen počínající mrcha a ne nic jiného. Já si myslí, že pokud si neměla problém s otěhotněním, že by ti to mohlo vyjít i když to procento udávají malé, ty jsi v nevýhodě tím, že máš průchodnost jen na jedné straně a tu teď tou inseminací vlastně obešli, tak podle mě máš velkou šanci.
eri no taky proč ti dr to neřeknou na rovinu že, ale kdybys mela zánet tak by to bolelo ne…íš eru…asi by to možná vyšlo kdybych vedela že ovu byla..ale ta ovu není stopro
..a čekání je teda dlouhé..ani testit nemohu po tom pregnylu
doufám že zítra bude taky pekne naložila sem maso na gril..jen si asi nebudu moct dát už vínko
PetroL, ono mě to břicho bolelo, ale přičítala jsem to cystě, teď cca 4 dny to bylo dost nepříjemné i v noci a pořád lítám na záchod, jenže si snažím nic nepřipouštět. Co kdyby to byl příznak těhu, ale evidentě nebyl, zřejmě to bylo něčím jiný, uvidím, jak se to bude vyvíjet, jestli je to mrcha, tak nejdýl zítra je v plném proudu, holt podstoupím tu lapárku, má to tu výhodu, že aspoň nemusím čekat třeba ještě týden, než by se MS uráčila dojít sama.
Já myslela, že po tom pregnylu je ovu vždycky, četla jsem, že proběhne tuším do 36 hodin od píchnutí, tak proč se obáváš, že nebyla? Lítám do kuchyně ke sporáku, tak tu teď asi hoďku nebudu. Ale pak tu jsem jak na koni.
eri já nevím já se nák tak i bojím že byla třeba dřív vnedely..kdy byl pust sexualní..kvuly insemce..proste já se bojím že to zase neklapne
kdyby to šlo vedet hned
sem si dala opet otázku do porodny..už 3
snad me nevyženou
tak jen čekat až se tam objeví a odpoví
PetroL, jj, tohle je na tom to nejhorší, neustálá nejistota, nic nevíš, jestli to bylo tak či onak. A prostě pořád jen čekat, je to na nic, chlapi to maj bych řekla o hodně jednodušší.Už špiním a doufám, že to ustojím, takhle zle mi snad ještě nebylo, teď se jen modlím, abych nemusela do špitálu, hlava pořád jak střep, snad se ta horečka neobjeví a ráno to snad bude lepší, ach jo.
Stejně je život pes,ale kousat by taky nemusel ![]()
A na co ses vlastně ptala v poradně, já ji teda ještě nevyužila, ani jsem o ni nevěděla.
eri zalehni a skus to zaspat..ptala sem se ted na tu ovulku, předtím na tu insemku, a ješte předtím na homocystein
To víš, že půjdu do postele hned jak to půjde,nejdřív tam musím nakopat prcka
. Dej pak vědět co ti odepsali,snad to budou jen dobré zprávy.
Tak jak se dalo čekat, mrcha je tu v plné síle
, takže do dalšího kola už nejdu, nejdřív lapárka a podle jejích výsledků se rozhodneme jak dál postupovat. ![]()
Eri a tak to u tebe vypadalo nadějně..... Já taky čekám mrchu ale bůh ví kdy dorazí..... prsa mě bolí tak snad tento týden… holky co podnikáte o víkendu?????