Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
8.4.10 12:19

PetroL a ty si myslíš, že by mi cysta udělala mamatest pozitivním, je až od nějakých 25 jednotek a cysta dokáže zvednout hcg max. mezi 5 - 8 jedtotkami, tak pak by na testu nemělo být nic, jinak nevím, ještě jsem se nerozhodla, na tu gyndu musím tak jako tak, a když pojedu pro test, tak to už můžu zajít rovnou na tu gyndu, včera jsem použila poslední, tak přemýšlím, jestli napsat sousedce, ať mi ho v lékárně koupí nebo zajít zítra na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.4.10 12:20

Taky jsem chtěla malý věkový rozdíl a teď kdybych otěhotněla tak by to bylo přes osm roků a to je už taky dost :-( ale kéž by bylo. Eru a myslíš že by na ultrazvuku už bylo něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 12:23

eri holkám ukazují mamatesty i u 3…třeba unás v diskuzi..po potratu..acysty taky dokáži ukázat.. :nevim: pak je duležitý zda čárka sílí nebo hcg v krvi..testsi kup,a k dr stejne skoč..třeba uvidí jen malou tečku..ale muže nabrat krev..a pozná jestly jde o tehu..zavřený čípek, sliznice atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 17:52

PetroL, provádíme s manžou doma samovyšetření, které nám ukázal doktor na sexulogii, dokonce nám prodal i pomůcku, zrcadla, tak ze samovyšetření je závěr takovýto: čípek uzavřený, růžovofialový a produkující celkem slušné množství bílého hlenu. Víc z toho sami určit neumíme. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 17:53

eri no vidíš tak si tehu :wink: a kdy se ten čípek uzavře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 17:55

a jak poznám vlastne uzavřený čípek nebo otevřený..přiznám se že sem to neskoušela nikdy..vždy sem neco o tom četla ale bála sem se abych tam neudelala víc škody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 18:00

PetroL, nám právě dr doporučil toto studovat, čípek se u více rodiček úplně neuzavře nikdy, ale pokud ho sleduješ, tak to poznáš, otvírá se 2× během cyklu a to pře ovu, aby se tam mohli dostat mršky, pak se uzavře a otevře se znovu až cca 2 dny před MS a po ní se opět uzavírá, pokud dojde k těhu, tak už se neotevře, pokud vyšetřuješ prsty, tak vždy jedním a tím samým, nahmatáš prohlubinku v čípku a pak velmi dobře poznáš, zda je ta prohlubinka o něco větší či ne, jak se zvětší, čípek se otvírá, mně toto trvalo 3 cykly, než jsem se to naučila rozpoznávat, ale pak nám hodně pomohly zrcadla, jelikož tam to i uvidíš, že je otevřen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 18:24

aha no tak obávám se že já bych to asi nepoznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 19:07

určitě ano, není to zas až tak složité, jen to chvilku trvá, ale je pravdou, že mi to měli i s odborným výkladem a ukázkami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.4.10 20:40

Tak já bych takové zrcadlo hned brala.. dá se to někde koupit i na netu?? Taky zkouším sledovat čípek, ale moc mi to nejde, protože nemívám ovu, tak se mi zdá, že je pořád stejný.. :oops: :roll:
My jsme chtěli max. rozdíl 4 roky, ale příroda to chtěla hold jinak… :think:
Eri, já to vidím nadějně u tebe, dej vědět zítra…
Já zítra už fakt zavolám do caru, mršku mám jen velice slabou, s takovouhle se té cysty asi nezbavím… Nevíte, píchla by mi dr. agolutin i když už slabě krvácím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 20:55

no muj dr používá jednorázové za 50 kč..tak si myslím že se to koupit dá :nevim: , me vždy zrcadla bolí..tak teda ani nevím zda bych se tím doma trápila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 22:02

Denčo, dají se koupit i na netu, tuším, že je nabízejí dokonce i v obchodech s erotickými pomůckami, jsou k mání jak ty jednorázové tak pak i ty z chirurgické oceli, ty jsme si kupovali, protože jsou na furt, jen se omývají teplou vodou.

PetroL, tak můj gyndař taky používá jednorázovky, ale je dost citlivý a nikdy je neotvírá na plno, tak to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.4.10 14:02

Ahoj,

tak jsem se přece jen rozhodla zajet na gyndu, stejně sem se nedozvěděla nic nového, pokud je to těhu tak mezi 1 a 2 týdnem, tak tam nic neviděl, děloha je sice mírně zvětšená což může být i po clostíku, cysta je pryč, aspoň něco, tak mi píchnul agolutin a buď se to rozjede nebo mám přijít cca za 12 dní, to už by prý něco viděl. Ale aspoň jsme se domluvili, že pokud dojde mrcha, tak si u něj vyzvednu papíry a objednám se na tu lapárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.4.10 14:45

No vidíš, to jsou dobré zprávy, cysta je fuč a těhu je taky nadějné!!!! Jen to čekání, co??? :evil: Já jdu v pondělí, ms se sice trochu rozjela, ale nic moc.. Kéž by mi ta cysta taky zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.4.10 16:50

Denčo, uvidíš co ti řeknou v pondělí, snad bude pryč. Holky, kde dneska všichni jste?
PetroL, co je s tebou, kdepak nám běháš? Doufám, že jsi v pořádku a neděje se nic zlého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí