Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
7.4.10 22:09

Ikulko, Denčo, je to tak, dnes jsem 14 DPO a testila jsem ráno, ale nic tam nebylo, ale u Tomíka jsem měla pozitivní tt až v 6 tt, takže dokud mrcha nedojde nebo mi to dr neřekně, že to není těhu, tak mám naději. Tak jak jsem měla příznaky na ms, tak jsou fuč, žádný křeče ani bolesti zad, které mám pokaždé 2 dny před ms. Jediný co zůstalo, tak je tupá bolest na pravém vaječníku, občas vystřelí až do nohy, ale na něm byla i ta cysta, tak nevím co to může značit. Za to jsem dneska spořádala vajíčka na tvrdo a zajedla je pudingem s piškotama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.4.10 09:06

Petro - právě jsem dočetla tvoje deníčky a teda, to je síla co všechno jsi musela zvládnout!! :cry: :cry: Moooc tě obdivuji za tvou statečnost, to já bych se asi se svou slabou psychikou asi zhroutila.. Ale je fakt, že když má člověk už jedno dítko doma, které nás potřebuje, tak nezbývá nic jiného, než vstát a jít dál… Já často slýchávám, že co bych chtěla, když už jedno mám, ať si toho vážím, někdo nemá ani jedno… :roll: :roll: Ale copak to je tak těžké pochopit, když chceme dvě????? Ale já věřím, že se dočkáme všechny… jednou… Moc ti přeji, ať už to tentokrát dopadne dobře, zasloužíš si to po tolika trápeních a nezdarech!!!! :kytka:

Ikulko - já jsem dneska 31dc a ovulka zatím nikde, ms se chová všelijak, chvíli trochu krev, pak vůbec ani kapka.. ani nevím, jestli se agolutin píchá, když už to „trochu“ mám… :nevim: Jinak, nejsi sama, kdo odchází od Čapl. jak magor, už jsem si minule slíbila, že se ho nabudu na nic ptát, naštěstí sestry tam má skvělé, tak se ptám jich…

Eri tak co?? nezkoušela si nový testík dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.10 09:06

jedna problemovka v rade

Ahoj holky, rada bych rozsirila vase rady, bohuzel ;( Ale v prve rade asi nastinila svuj problem. Cervence 2009 neberu antikoncepci a tak nejak se snazime s manzelem o miminko. Bazalni teplota stoupa a klesa, takze ovulace pravdepodobne probiha, cyklus mam pravidelny, plus minus 25 dni a manzel byl na spermio… vse ok. Ale moje pani doktorka mi rekla, ze se mnou zacne neco delat az tak po roce a pul, po dvou… ze jsem pry mlada. Ale znate to, mate plan a ten neprichazi, nestresovat se je fakt skvela rada a tak dale, vsak asi vite o cem mluvim. Je fakt, ze psychicky na tom ted nejsem nejlip, prestavujeme byt a je s tim hodne starosti a to jsme vlastne jeste nezacali… nechci do sebe rvat kdo vi co, ale asi bych uvitala radu, napad, cokoli. Nemam to s kym probirat, a hlavne ani nechci. Dik za radu. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.4.10 09:13

Vítej Klari mezi náma… vím, že dr. většinou do roka snažení nic nedělají, ale 2 roky???? :nevim: :nevim: Napadlo mě ještě, když víš že ovuluješ, ale cyklus máš kolem 25 dní, jestli nemáš krátkou luteální fázi a mimi má málo času se zahnízdit.. Který dc míváš ovu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.10 09:17

Ahoj Deni, dekuju za uvitani. Myslim, ze v tomhle problem nebude, ovulaci mivam tak kolem 13 dne. I kdyz doktorka mi rekla, ze ovulace neni posledni den nizkych teplot, ale prvni den zvysene, coz je pro me nova informace, takze asi az 14, 15 den. Kazdopadne tam je stale tech deset dni, ktere snad jsou treba, ne? Myslis, ze bych si nejak mela prodluzovat cyklus? A pripadne, jde to vubec nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.4.10 09:18

Ahojky tak jestli můžu tak bych se taky přidala.
Tááák a něco o mě :-) mám jedno dítě markétku 7 let a s přítelem se snažíme o druhé už přes dva roky. Na podzim jsem brala tři cykly clostík a teď jsem čerstvě (18.03.) po laparoskopii při které mi nic nezjistili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 11:09

ahojky

vítám nové problémovky :wink:

my dnes byly na zápisu ve školce takuvidíme zda vemou či ne

denny..jj hodne lidí říká šak máte aspon jedno…ale at si každej uvedomí že moc dobře vím jaké to bylo když sem nemela ani jí, a po 2 potratech…jenže každej pak vidí šak máš jedno a nevíš jaké to je,,,mohla bych vyprávet…a ted me drží ona, ale když vidím jak by k sobe nekoho potřebovala je mi z toho smutno

eri…teda to vypadá stále nadejne

klarusko určite po roce máš nárok na vyšetření a na to aby stebou neco delala..takže klidne zmen dr…mladá nemladá…

luci já byla na lapárce 28.2..dendaly mi tři srusty 5mm…azpruchodnily mi ten zbylej vejcovod..jinaj nemám už…a problém u me je ten že po mimodelož..mi ovulovalajen strana kde není vejcovod…až po lapárce se chytla ta levá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 11:13

klarusko..hele zmen dr..a nebo nate svoji trvej na hormonálním profilu, nebo pro muže spermogram..nesmíš se nechat dát,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 11:49

Klárko, být tebou, buď si trvám na svém nebo změním doktora, normální doba nic nedělání je opravdu rok, pak už by tě měla doktorka honit po vyšetřeních, opravdu bych, jak psala Petra, trvala alespoň na hormonálním profilu, stačí, že nemáš v rovnováze hormony a problém je okamžitě.

Lucko, tak třeba teď po lapárce to bude dobrý a povede se, držím palečky.

U mě není nic nového, ms nikde, BT vyhopsla z5 na 37,1, trošku mě začali pobolívat prsa, ale to je možná ze včerejší podprdy, tak přemýšlím, jestli vlízt zítra na gyndu, protože jestli to není těhu, tak ať píchne provokačku, abych mohla na lapárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.4.10 11:53

PetroL já už mám děcka dvě a strašně moc bych si přála třetí, taky mi říkají co chci, vždyť mám dva zdravé kluky. Navíc vidím těch 6 let co je mezi nima… je to strašně velký věkový rozdíl, prcek Filipa zbožňuje a ten ho pořád odstrukuje, prostě je pro něho malý a nemají samozřejmě společné zájmy. Proto jsme si řekli, že ty další dvě už od sebe musí být co nejmíň… no už nebudou… děsí mě každý další měsíc, ale nějak nám to asi není přáno mít děcka věkově blízko sebe. Co nadělám, hlavně aby vůbec další bylo.

Jinak vítám další holky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.10 11:55

Holky dik, asi mate pravdu, rekla jsem si ze do cervna pockam, a pak na ni zautocim. Problem je v tom, ze ji mam moc rada, je to takova fajn baba od rany a vzhledem k tomu, ze me dycky dobre poradila nechci si to s ni rozhodit. Nez jsem nasla takovouhle prima gyndarku mela jsem celkem starosti. Ale je fakt, ze jak je od rany, tak se s ni neda moc vyjednavat. Tezko popisovat, musely byste ji znat. Kazdopadne po 6ti letech je asi jasny ze hormony v pohode nebudou. A neco na to prodlouzeni lutentni faze cyklu nevite? Nebo myslite, ze deset dni je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.4.10 12:00

Klari těch 10 dnů by mělo stačit, ale uvádí se to jako nejkratší doba - 9 už by v pořádku nebylo. Jinak na to prodloužení luteální fáze je Utrogestan nebo Duphaston, ale ten by ti musela napsat doktorka. Ale jak říkám, těch 10 by mělo být dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 12:09

taky myslímaže 10 dní je ok

ikul 6let rozdíl sestratí až v dospelosti..ted vím jak to myslíš…nám už setech 2,5-3 taky nepovede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.4.10 12:11

Tak to máte holky pravdu, nám se to nepovede ani omylem neb Tomíkovi už 6 bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.4.10 12:13

:lol: eri a testneš nebo zajdeš k tomu dr???hele kdyby tam bylacysta taukazuje pozitivní test, takže pokud byl negativní bude to tehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí