Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
12.4.10 14:56

Přesně tak, Utrogestan a Clostil, ale ten jsem brát nemohla, protože jsem jen špinila 10 dní, ani nevím, jestli to počítat jako nový cyklus, nebo ještě ten starý… ach jo… a to jsem se ho ptala, ale jen něco zamumlal pod nosem a nevím co… když jsem se ho ptala, kolik mají ty folíky co je měřil, tak mi taky neřekl… :cert: :cert: ale to asi folíky stejně nebyly… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 15:24

Denčo no jo, je to s ním fakt těžké, taky se vždycky vyptávám a buď mu vůbec nerozumím nebo prostě už zavře kartu a dává mi jasně najevo, abych už vypadla :cert: .
To špinění bych asi počítala do starého cyklu, když ti říkal, že máš ms čekat až za 14 dní. A jak ti ms příjde tak máš začít s tím Clostilem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
12.4.10 15:37

Denčo: díky moc za pozvání :huban: Asi jsem k vám přímo patřit nebudu…Ale dá se říct, že jsem taková problémová snažilka nesnažilka - spíš se zatím se mnou nechce ten můj snažit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
12.4.10 17:39

Ahoj holky můžu k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
12.4.10 18:04

ahojky
no PCO ne, to bylo těmi záněty, tak proto se dělaly. Ovu mám,díky kontryhel.čaji ji cítím dost - bolí mě v ten den tak břicho au au ale aspon takto funguji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.4.10 19:13

Ahoj holky,

vítám další snažilky i nesnažilky :lol:

Tak uvidíme jaká bude BT až mi to skončí, dneska odpo mi zas bylo dost zle, měla jsem fakt pocit, že se mi roztrhnou vaječníky, těhu to nebude, když ta bolest asi po hodině odezněla, tak to vypadalo jako kdybych potratila nebo to byla výstelka, nevím, ale bylo toho hodně. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 19:17

ahojky

eri tady je ta otázka moje + odpoved
https://www.emimino.cz/…-inseminaci/

ikulko..když beru ultrouš tak nemohu menstruovat??,a když ho mám vysadit když nebudou //, tak za jak dlouho se ms dostaví

vítám nové holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.4.10 19:18

PetroL, díky, jinak po utrouši tuším tak za 4-5 dní, u někoho i déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 19:20

eri fakt jo :roll: :roll: já si dnes udelala tt, takže když sem si píchala pregnyl minulou nedely dnes je to asi 8 den a furt tam čárka slabá je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 20:04

PetroL menstruaci dostaneš i přes Utrogestan, sice asi až za delší dobu, ale dostaneš, on sám tu sliznici neudrží. Jinak já když jsem ho brala tak jsem MS vždycky dostala tak jak jsem měla - druhá fáze byla klasicky 14 dní Utroš neutroš, takže jsem kolikrát začala špinit už poslední den co jsem ho brala.
A myslíš, že ta čárka je ještě po pregnylu? Četla jsem, že za 10 dní už by být v tělě určitě neměl.

Vítám nově příchozí :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 20:08

ikul tak já myslela že to dostanu až ho vysadím práve…nene je to ješte ten pregnyl..od píchnutí 8 dní ale od insemky to zítra bude týden, sem to skoušela jen jestly ve me ješte je nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 20:11

Petro třeba jo, u každého je to jinak. Ale přeju ti, ať ji nedostaneš vůbec :srdce: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 20:13

ikul teoreticky sem dnes 24 dc..ale tentokrát byla o 4 dny ovu..čili 18 dc…a to sem psala překvapení když normál bývá kolem 14 dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 20:14

ikul jinak me po tom ultrošy bolej prsa víc než kdyjindy teda :roll: :roll: a asi i tím pregnylem, jinak nic jiného nepozoruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 20:26

Petro mě po Utroši taky prsa bolí o dost víc. Ale u tebe je to vlastně ještě znásobeno tím pregnylem… No na nějaké příznaky je ještě brzo, ale já myslím, že to vyjde, vždyť si vždycky otěhotněla hned, tak proč by ne teď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí